Član
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poruka
- 667
Lagao si dragi moj pod nikom poelbuster da u Novi Svet piše "od vrata do vrata!"
Lagao si pod nikom gerakules da u Otkrivenje 1, 7-9 nigde nije reč o JEHOVI.
A zabunjeni ti brat tripo 41 citira REČ da: Boga niko nije vidio nikad a potom LAŽE sebe i ostale kada KAŽE da je Toma vido Boga, da se Toma klanjao svemogućem BOGU, da ga svevišnji Bog nije za to ukorio i da je ostao živ.
Hajd LAŽITE dragi moji da to niste LAGALI! i neka oni što čitaju forum sami prosude o kakvim karakterima se ovde radi.
Dobri ste vi ljudi i pošteni! ali zavedeni od LAŽNE crkvene teologije i kada se uljudite i obećate da nećete više lagati onda ćemo nastaviti diskusiju.
Kao što rekoh ,neka ljudi pročitaju moje postove pa neka sami odluče kome će verovati.
Sada bih imao jednu molbu.Kao što znaš ,korišćenje duplih nikova je na forumu zabranjeno.
Učini dobro delo i prijavi mene lažljivog administatoru.Time ćeš rešiti mnoge probleme.
Dokazaćeš da sam podla lažljiva protuva kojoj ne treba verovati i mene će trajno banovati.
Administrator vidi naše IP adrese i može da ustanovi u kojoj zemlji živim.
Postoji IP tracer i lako može da se vidi iz kog mesta se javljam.
Mislim da je pošteno ili nemoj nikada više da me optužuješ za dupliranje naloga.
I ovom slučaju glavni admin može da nam pomogne.
Za sve ostalo ,Bibliju u ruke i proveravajte tačnost mojih postova.
Ja ni jednog momenta nisam ponudio neki dokaz koji nije iz Biblije,niti sam se oslanjao na bilo koju pravoslavnu knjigu.
Time mislim da sam odgovorio na tvoju optužbu da sam zaveden lažnom crkvenom teologijom.
Što se diskusije tiče...odavno mi ne diskutujemo ,na mnoge moje postove si odgovarao samo da su laž ili si ih jednostavno ignorisao.
To nije diskusija
Evo primera na temi JS sam postavio nedavno,ali ti nije palo na pamet da odgovoriš:http://serbianforum.org/religija/67090-jehovini-svedoci-80.html#post692182