pozdrav ovde FAKY za Poelbustera uhvatili smo ih brate na jos jednom mestu gde su izmenili tekst ja znam da je kula strazare izmenila pola biblije. Pazi ovo prevod novi svet marko 1:1,2,3. (1 stih pocetak dobre vesti o "isusu hristu". stih 2 kao sto je napisano u isaiji
EVO SALJEM SVOG GLASNIKA PRED TVOJIM LICEM KOJI CE PRIPREMITI TVOJ PUT) KOGA SALJE ? JOVANA ZA KOGA ZA GOSPODA ISUSA. 3 STIH NEKO VICE U PUSTINJI PRIPREMITE PUT JEHOVI? POPRAVITE MU STAZE) Smesno i strasno jer nema nikakve logike ako citas stihove redom.u svim prevodima pise "GOSPODU" samo kod njih pise JAHVE proverio sam i znas sta je jos smesno pogledaj jovan 1:18 u prevodu novi svet pise nijedan covek nikad nije video boga. jedinorodjeni bog koji je ocu najblizi."on ga je obznanio" isto jovan 1:23 ja sam glas onoga koji vice u pustinji: Poravnjnajte put jehovi,kao sto je rekao prorok isaija ludnica zar ne izmenice njima bog stihove njihove u knjizi zivota dosta za veceras pozdrav svima FAKY.
Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
za AApocketz "VELIKI" pozdrav ne ljuti se sto sam zaboravio da te pomenem u tekstu ti si isto tako realan i dosta dobro znas o bibliji. ja verujem samo u jedinstveno ime kroz koje se mogu spasiti a to je isus hrist dela apos.4:11-12 ima i na druga mesta no trenutno neznam gde su.A sto se tice tebe ni ti ni drugi mi niste odgovorili na moja 2 pitanja ponavljam ko je kome reko da stvorimo coveka 1 mojs.1:26 i ko je stvorio coveka 1 mojs. 1:27 jahve ili isus pogledaj jovan 1:1-5,10,12,14. i ko je bio kod avrama bog jahve ili gospod isus znam da su jako teska pitanja ali mnogo mi znaci vase misljenje u forumu. Sto se tice svetog duha dali je duh duh ili dejstvujuca sila "PAZNJA" ako je sila onda nemoze da misli i da pomaze i da govori samo radi sta joj se naredi ako je duh sveti onda je licnost sto se vidi u otkrivenju 3:13,14 tako govoriamin,svedok verni i istiniti jovan 14:16,17-26 isto tako otkrivenje 2:7,11,17.Sto znaci duh govori ane nas bog jahve ili gospod isus hrist mi smo isusovi on nas je otkupio od oca i zato mi moramo da polazemo racune samo njemu i zbog toga je njegovo ime jedino na nebu i drugog nema za nas "POZDRAV OD FAKY" ZA POELBUSTERA Pogledaj otkrivenje 2:2,3.(za jehovine svedoke otkrivenje 2:4,5. ako mislite da ste svedoci niste ja vas dobro poznajem pravi svedoci su jevan po marku (16:16,17,18)VOLI VAS VAS BRAT PO GOSPODU ISUSU HRISTU ako sam nekog uvredio izvinjavam se u napred govorim samo istinu iz biblije jos jednom se izvinjavam zbog gramatike nisam ucio srpsku nego svedsku "Visis imorgon hej do"
Dodato posle 1 38 minuta:
Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.
Please reload the window.
za AApocketz odgovor na tvoje pitanje (možeš da obijasniš šta ti znači i na koga se odnosi "pred gospodom biti prav.." konkretno na kojeg gospoda od Svete Trojice se to odnosi?)
1) ja nikad nisam napisao da su njih troje jedno telo sa tri glave glupost otac je svemoguci bog on se predstavio mojsiju kao duh i on je napisao u 2 mojsijevoj 20:7(7 Ne uzimaj uzalud ime Gospoda Boga svog; jer neće pred Gospodom biti prav ko uzme ime Njegovo uzalud.)
eto zbog toga mi nije pravo sto ga svi govore i dobri i losi hule ga pazi oko cetiri hiljade godina amozda jos vise nisu smeli da ga izgovaraju bojali su se postovali su ime sveto a JS nisu se zapitali nikad sta ce biti oni kazu mi rekosmo ime bozje a oni ga hule i psuju i oni dobro znaju da nijedan nece preziveti zbog hule na ime!!! pola planete ce poginuti u bozjem gnevu a kome to najvise ide u prilog sotoni.
sto se tice boga sina pogledaj u novi svet jovan 1:18 ( 18 Boga niko nije video nikad: Jedinorodjeni bog koji je ocu najblizi on ga je "obznanio" )(jovan 11:25,26) sto se tice svtog duha on je verni svedok u svemu sto je isus stvorio jovan 3:6 (sto je rodjenood tela,telo je.Sto je rodjeno od duha duh je necudise sto sam ti rekao da se ponovo rodite u duhu.procitaj jovan 4:23,24. (23 Ali ide vreme, i već je nastalo, kad će se pravi bogomoljci moliti Ocu duhom i istinom, jer Otac hoće takve bogomoljce).-(24 Bog je Duh; i koji Mu se mole, duhom i istinom treba da se mole.) laku noc pozdrav od FAKY.
Dodato posle 2 Sati 54 minuta:
za AApocketz i Poelbustera pozdrav od FAKY.
Hocu odmah da kazem da ja nemrzim JS na protiv imam mnogo prijatelja medju njima ponekad se sastajemo da diskutujemo ko je
u pravu za sada ja vodim sa 30:0 ja priznajem ime oca jahve sa strahopostovanjem priznajem bozansku titulu isusa i priznajem i priznajem svetog duha kao vernog pomocnika i svedoka dali su oni troje jedno u smislu od jednog duha ili dali je svako od njih posebna licnost ja to neznam i nije moje da se mesam to je licno nihova stvar. a savetovao bih ivama da se nemesate u to zazalicete.1 mojs.1:26 MNOZINA danacinimo coveka-1 mojs.1:27 i bog nacini coveka itd.jovan 1:5 znaci da je isus stvarao coveka po ocevom odobrenju. opet otac bog i sin bog razgovaraju kad je nimrod veliki pravio prvi vavilonski toranj i rekao je jedan iz njih ajde da im pomrsimo jezike i oni ce se razbezati po celoj zemlji jer neceju da razumeju jedni druge ko je to rekao neznam tacno ali mislim da je isus.posle toga jahve se javlja u duhu mojsiju u ognjenom zbunju.A isus dolazi kod avraama i sare i avraam prica sa gospodom oci u oci.isaija govori da ce "GOSPOD" da posalje glasnika da mu ocisti put i pjavljuje se jovan covek iz pustinje icisti gospodu put.Gospod dolazi u telu i on se ponizio i pred andjelima i pred sotonom,ljudima.Zato mu je jahve vratio prvobitni status bozanstva koje je izgubio zbog nas ljudi.Podcinio mu je sve andjele i sve sile na zemlji i nebu i vasioni,jer jehova je rekao sedi meni s desne strane dok ne polozim sve tvoje neprijatelje pod noge. Kad je jahve oslobodio izrael od faraona rekao im je da slave pashu u znak njihovog saveza.medjutim kada se isus pojavio na poslednju veceru on je rekao od danas se stari zavet prekida i dajem vam "NOVI ZAVET IZMEDJU MENE I VAS"znaci ako nije bog nije imao pravo da srusi jehovin zavet mislim ako nije ravan ocu i tako se rodio "NOVI ZAVET TO JEST JEVANDJELJE" prilikom njegove smrti u hramu se pocepala zaves gde su jevreji drzali stari zavet imislim da su se srusila jedan ili dva zida"GLAVNO"rekao je ko nebude jeo od tela moga i nebude pio od krvi moje nije samnom u zavetu to jest nece uci u carstvo bozje.A sto se tice dolaska on je rekao kad je odlazio u nebo sta se cudite tako kako ste videli da odlazim tako cu se i vratiti i jos u vecoj slavi.Ali isus je jasno upozorio da se nece vratiti dok se ne pojavi sin pogibelji to jest antihrist rekao je licimeri pitate kad cu doci kad vidite smokvu da cveta znate da ce prolece ili leto e pa kad vidite velike znake na nebu i promene na zemlji moj dolazak je blizu.Voleo bih da razumete sve ovo znam da je tesko ali svo je pismo duhom nadahnuto i korisno je za poucavanje i za ukoravanje.Pozdrav od FAKY."VOLIM VAS BRACO"