Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zbog niza neistina, koje su napisane za vreme mog odustva, moraću da reagujem i raskrinkam jednu organizovanu grupu ljudi koja hara forumom. :mrgreen:

Ova grupa je pod dirigentskom palicom ovejanog prevaranta Tita Pula. :mrgreen: Njegov prateći orkestar čine: ljubitelj raznih deviznih valuta Dum, čovek sklon kabadahijskom ponašanju Death i SF urednica Sendi, koja mi je bez razloga a na predlog Tita, brisala postove. Moram da kažem, da se ne bavim pčelarstvom, nisam pao sa trešnje niti sa neke druge voćke i ne spremam se da izvršim bobmaški napad na FSS, Vladu i Skupštinu Srbije. :mrgreen:

Tito Pulo: Ovom šiljokuranu, lenjoguzu, svakakve bleferske ideje padaju na pamet. Glumi mog prijatelja, a kad god nisam tu, poput laveža pasa me olajava. Pohajdućio se, okuražio, a laži širi na forumu poput pandemije. Deluje kao da je skoro izašao iz vaspitno popravnog doma, postaje dramatično opasan i potpuno se oteo kontroli, ko razjareni bik bez razloga nasrće na forumaše. :lol: Bude li ovaj nastavio da bljuje laži i dalje na forumu, vrlo rado ću još mnogo toga reći o njegovoj kriminalnoj prošlosti. :mrgreen:

Death: Ume žestoko da se naljuti, tad se razobada k'o krava po detelini. :mrgreen: Nekad ga uhvati neko ludilo, i tad je spreman da zarati sa svima. Bio je nekad dobar momak, ali druženjem sa Titom, može da stekne samo ogavan imidž na forumu. :mrgreen:

Dum: Sklona mitu i korupciji. Otvara teme i onda trčkara po forumu nudeći kilo zlatnika svakom forumašu, ko ostavi komentar na njenoj temi. Ljudi koji je poznaju, znaju da cicijaši sa poklonima i da se teško rastaje od kinte. :mrgreen: Najviše voli da citira Kir Janju: ''Pare moje parice, neću da gi trošim, oću da gi kotim...'' :mrgreen: A temu koju je skoro otvorila polako umire, tako da može slobodno da je opeva bez popa. :lol:

Sendi: Moje najveće razočarenje. Brzo mi je okrenula leđa, ali neću mnogo da je kritikujem, ona svojim komentarima sama sebe pokopa. :mrgreen:
Na kraju želim da pozdravim drugaricu Mars. :hi:

U nadi, da sam forumašima bar malo otvorio oči, pozdravlja vas Delija, koji sada odlazi na nekoliko dana da ladi mu*a u slanoj vodi. :mrgreen:

Pozdrav :hi:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zbog niza neistina, koje su napisane za vreme mog odustva, moraću da reagujem i raskrinkam jednu organizovanu grupu ljudi koja hara forumom. :mrgreen:

Borac za istinu i pravdu, ovo se i ocekivalo, uvod za peticu :D

Ova grupa je pod dirigentskom palicom ovejanog prevaranta Tita Pula. :mrgreen: Njegov prateći orkestar čine: ljubitelj raznih deviznih valuta Dum, čovek sklon kabadahijskom ponašanju Death i SF urednica Sendi, koja mi je bez razloga a na predlog Tita, brisala postove. Moram da kažem, da se ne bavim pčelarstvom, nisam pao sa trešnje niti sa neke druge voćke i ne spremam se da izvršim bobmaški napad na FSS, Vladu i Skupštinu Srbije. :mrgreen:

Tito Pulo: Ovom šiljokuranu, lenjoguzu, svakakve bleferske ideje padaju na pamet. Glumi mog prijatelja, a kad god nisam tu, poput laveža pasa me olajava. Pohajdućio se, okuražio, a laži širi na forumu poput pandemije. Deluje kao da je skoro izašao iz vaspitno popravnog doma, postaje dramatično opasan i potpuno se oteo kontroli, ko razjareni bik bez razloga nasrće na forumaše. :lol: Bude li ovaj nastavio da bljuje laži i dalje na forumu, vrlo rado ću još mnogo toga reći o njegovoj kriminalnoj prošlosti. :mrgreen:

Znala sam da ce da pomene brisanje :yahoo: . Tito, priznaj da ovoliko nisi ocekivao, skoro da ti covek pozavidi na ukazanoj paznji i vremenu koje je proveo dok je pisao o tebi a cak nije pomenuo svoje vrline :D

Dum: Sklona mitu i korupciji. Otvara teme i onda trčkara po forumu nudeći kilo zlatnika svakom forumašu, ko ostavi komentar na njenoj temi. Ljudi koji je poznaju, znaju da cicijaši sa poklonima i da se teško rastaje od kinte. :mrgreen: Najviše voli da citira Kir Janju: ''Pare moje parice, neću da gi trošim, oću da gi kotim...'' :mrgreen: A temu koju je skoro otvorila polako umire, tako da može slobodno da je opeva bez popa. :lol:
Uh, ovo je "gadna kleveta" yes3 :D

Sendi: Moje najveće razočarenje. Brzo mi je okrenula leđa, ali neću mnogo da je kritikujem, ona svojim komentarima sama sebe pokopa. :mrgreen:

Gle kako me "voli" :lol:

U nadi, da sam forumašima bar malo otvorio oči, pozdravlja vas Delija, koji sada odlazi na nekoliko dana da ladi mu*a u slanoj vodi. :mrgreen:

Verujem da jesi i, molim te, "postedi" nas ovih kilometarskih postova kad se vratis :blum3:

Pozdrav i za tebe i lep provod :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dakle, zlatnike na videlo ili sledi nastavak :D
:D :D :D
Pa posle kažu meni kako volim pare, a vidi ti Sendi, ovamo kao ''ljubav i mir u svetu'',........ al' pun novčanik, duša čista...:lol:

Dakle da rezimiramo imovinsko stanje::lol:
Sendi: Zlata 20.370
Dum :Zlata - 3.290
Sendi Ukupno 17.080
Od čega bre da ti dam zlatnike...Moram ''od usta da izdvajam''...Vidi kol'ko imaš više od mene zlatnika....Sram te bilo, te te sram bilo...Za srce si me ujela...''Pohlepnice''...:lol:
Evo ti ovaj džačić ''za dušu'', da se smiri...:lol:
bag-o-money.jpg

Sećam se da kada se pričalo o zbunjenosti koja prati Sendi ti si to pretvorila u "izgubljenost" yes3
Dum, šta se to dešava sa tobom :lol:
Kako bre šta se dešava sa mnom...?
Optužujete me za: k.....u rakiju, za novčana interesovanja, pa sad za izgubljenost...Ja sam ''krhka'' ženska osoba koja to ne može da podnese :cry:
Od sada da mi se obraćate sa ''Vi''...Mislim da je to najpoštenije...Želim da budem istaknuta...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa posle kažu meni kako volim pare, a vidi ti Sendi, ovamo kao ''ljubav i mir u svetu'',........ al' pun novčanik, duša čista...:lol:

Dakle da rezimiramo imovinsko stanje::lol:
Sendi: Zlata 20.370
Dum :Zlata - 3.290
Sendi Ukupno 17.080
Od čega bre da ti dam zlatnike...Moram ''od usta da izdvajam''...Vidi kol'ko imaš više od mene zlatnika....Sram te bilo, te te sram bilo...Za srce si me ujela...''Pohlepnice''...:lol:

:lol: :lol:

E, a nisam ti rekla? Ja to skupljam dobrovoljni prilog za ljubav i mir u svetu :D
Dobro, ajde da ja tebi pozajmim pa da malo sacekamo a onda ti meni vratis s kamatom yes3 :D
Daj, bre, Dum nemoj da te "bije maler" :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Najdraža, najlepša i najslađa Dum, sve ono što sam rekao za tebe, nije istina, nisam mogao ovo pred svima da ti kažem, a i nisam znao kako će moja ''sokolica'' da reaguje
Ma nema problema...:lol:

Da se lepo okupš u morcetu...Nemoj slučajno da nagaziš na nekog ''ježa''....:lol:
:hi:

:lol: :lol:

E, a nisam ti rekla? Ja to skupljam dobrovoljni prilog za ljubav i mir u svetu :D
Dobro, ajde da ja tebi pozajmim pa da malo sacekamo a onda ti meni vratis s kamatom yes3 :D
Daj, bre, Dum nemoj da te "bije maler" :lol:

Imala si 20.370 zlatnika, sada sam ti donirala 100 zlatnika, tako da imaš 20.470 zlatnika...
Kakva ženska, nikad zadovoljna...:lol: :lol: :lol:
Hajde reci :''Kad je beg bio cicija'':dntknw::dntknw::dntknw: :lol:

Za sve koji ne znaju...imam sledeće bankovne račune:

Dum 12321 DeriDeri banka
Dum 654786 DeriPeri banka
Dum 785467 PeriDeri banka
Dum 264507 PeriPeri banka..

:lol: :D

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kad je beg bio cicija...

dumspirospero je napisao(la):
Zdravo,

dumspirospero ti je upravo donirao 100 zlata !

Potrudi se da se zahvališ za ovaj velikodušni gest.

Hvala, Dum, nemam pojma kako da ti vratim ali ja se sve vreme salim :)

Jao, Dum, za ovu "zajebanciju" cu posebno da ti zahvalim. Nemam pojma kako al' cu nesto da smislim :D

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E sto volim kad se ovako lepo sporazumemo :D
Pozdravlja te ORKA, kaze da im je drago sto vide da neko sa foruma brine o zivotinjama :lol:

E što mi je drago, za ovaj pozdrav...Hvala ti Sendi što si mi to prenela...Hoćeš da ti uplatim još 100 zlatnika, u ime moje ''zahvalnosti''...? :lol:

Natrag