LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E, šta ti je život...Neko nema ''leba da jede'', a nekom ''kaplje sa svih strana''...:lol: Znači ti li vučeš ''konce'' u DeriDeri banci, a baš sam se pitala ko je pravi vlasnik...:lol:

Sta ces, "snalazljive" sam prirode, ova zbunjenost je samo maska :lol: . Izvoli, i nemoj da se rasipas, stedi malo :lol:

Aaaa, nece da moze :acute:. Osecam da je banka u krizi pa 'oces meni da nakalemis dugove, mene da jure po forumu :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sta ces, "snalazljive" sam prirode, ova zbunjenost je samo maska :lol: . Izvoli, i nemoj da se rasipas, stedi malo :lol:
Aaaa, nece da moze :acute:. Osecam da je banka u krizi pa 'oces meni da nakalemis dugove, mene da jure po forumu :lol:
E kako se ne prevari da mi daš nešto i uz lebac...(pljesku ili šunku ili recimo kačkavalj) šta je to za tebe...''tešku'' 20.000 gr zlata :lol:

Ja nikome ne ''kalemim dugove''...Ja dugove poklanjam, jer ja sam iz ''DeriDeri'' banke...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E kako se ne prevari da mi daš nešto i uz lebac...(pljesku ili šunku ili recimo kačkavalj) šta je to za tebe...''tešku'' 20.000 gr zlata :lol:

Ja nikome ne ''kalemim dugove''...Ja dugove poklanjam, jer ja sam iz ''DeriDeri'' banke...:lol:

A znas ti da vlada kriza, nemoj sad da izmisljas "preterujes". Nisi valjda vec pojela onaj margarin? :???: :lol:

Neka, ne volim poklone, posle se osecam duznom da uzvratim a to mi nije jaca strana :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A znas ti da vlada kriza, nemoj sad da izmisljas "preterujes". Nisi valjda vec pojela onaj margarin? :???: :lol:

Neka, ne volim poklone, posle se osecam duznom da uzvratim a to mi nije jaca strana :lol:
Ma kakav margarin...Ja sam to vratila u zamenu za musli clasik sa jogurtom...Pa naravno da sam jogurt pojela...Pa ne misliš valjda da ne jedem jogurt..pa da mi se ''ukvari'' ili ti je to bila namera...da me ''otruješ''..ha :lol:
Čuj nju, ma ja kad poklanjam, ja poklanjam bez da se pitaš ...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma kakav margarin...Ja sam to vratila u zamenu za musli clasik sa jogurtom...Pa naravno da sam jogurt pojela...Pa ne misliš valjda da ne jedem jogurt..pa da mi se ''ukvari'' ili ti je to bila namera...da me ''otruješ''..ha :lol:
Čuj nju, ma ja kad poklanjam, ja poklanjam bez da se pitaš ...:lol:

Ma, jok, nego sam se brinula, znala sam da je taj jogurt sumnjiv a tebi je osetljiv zeludac :lol: ( e, ako se sad nisam izvukla... :vorred: ) . Molim te, pitaj sledeci put :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kako bre šta se dešava sa mnom...?
Optužujete me za: k.....u rakiju, za novčana interesovanja, pa sad za izgubljenost...Ja sam ''krhka'' ženska osoba koja to ne može da podnese :cry:
Od sada da mi se obraćate sa ''Vi''...Mislim da je to najpoštenije...Želim da budem istaknuta...:lol:

Nisam siguran da je to najbolje rešenje, ali ti valjda znaš najbolje, dugo si na forumu gradila ime :lol:

Nego, ni sam ne znam kako ali došlo je do mene :dntknw:

...i tako ti kažem nisam očekivao sve ovo
Baš su puno pisali to za mene nije novo
Ali opet...par dana sam smišljao šta da im odgovorim
Da me neko brani..ma kakvi nikoga nisam hteo da nagovorim
Ja mogu sve, ja sam borac kao niko
Na mojoj strani je pravda a i ponosim se svojim imenom i likom
Ali ovaj Death...on me posebno nervira
Malo po malo pa od njega nemam mira
Ni ostali nisu mnogo bolji
Mnogo toga rečenog mi uopšte nije po volji
Nema veze, doćiće mi svako od njih na red
Država jeste propala ali ovde ću ja da napravim redosled
Jer najbolje se šalim...u stvari...sad me baš briga još malo pa idem na more
U plićaku ću da drmusam a oni nek′ se po raznim temama bore
:mrgreen:

Delija se izgleda naoštrio ali mislim da će popustiti kad se vrati sa odmora yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma, jok, nego sam se brinula, znala sam da je taj jogurt sumnjiv a tebi je osetljiv zeludac :lol: ( e, ako se sad nisam izvukla... :vorred: ) . Molim te, pitaj sledeci put :lol:
Jaooooo, pa ti si mene htela da mučiš glađu, a 'vamo kao da me ne muči želudac...Da nećeš da me držiš na ''infuziji''...:lol:

Nisam siguran da je to najbolje rešenje, ali ti valjda znaš najbolje, dugo si na forumu gradila ime :lol:
Death, jesi li ti to počeo da se baviš politikom...Zvučiš mnogo ozbiljno i ''umišljeno''..... pardon ''zamišljeno'' ? :lol:

Poslednja izmena:
Natrag