Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, dešava mi se nekad da zaboravim koliko si ti u stvari jedna fina osoba :roll:
Što se poklona tiče, očigledno je da baš tebi mnogo bolje pristaje...yes3
Kad pustiš lokalni melos

samo da uplićeš čizmicama i da se vijore ovi ćilimčići sa strane :lol:

Mars budi uviđajnija sledeći put, mislim stvarno ;)
Mada verujem da je Dum bila presrećna što je pukao forum, jer ne voli da je ja zezam , više joj odgovara Delijin stil yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Aha, ti sa ta prekobrojna zbog koje je sinoć ''puko'' forum :lol:
E moja Mars, jednom se pojaviš spremna da nam pokažeš svoje retoričko umeće, a ono puf....:lol:
Naravno da je sve tačno...Vodim računa da nijednu Delijinu reč ne izostavim, čak šta...vrlo često i dodam...mnogo toga...:lol:
Stvarno, ali stvarno Dum,yes3 rešila sam da razvezem priču... Možda je zato došlo do "erora":dntknw::vorred:
ili forum ne može da podnese tu količinu gluposti!?:lol:

Death ništa ne brini, sledeći put vozim računa!;):lol:
Sinoć su me "neki ovde" zarazili raznim "Bjesovima"!:D
Taman sam rešila da lupam po forumu, kad 'oćeš vraga!?:dntknw:

Kad dođe drug Tito, objasniće nam ovu teRoriju zavere!:blum3::D;) Sigurna sam!:D

Zaboravih da kažem... a potrošila sam i sve zahvalnice... Čudno...:???:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kad dođe drug Tito, objasniće nam ovu teRoriju zavere!:blum3::D;) Sigurna sam!:D

Jašta. yes3 To je još jedna Delijina vedžba. Počinje sa obaranjem foruma, onda će to znanje & iskustvo da primeni na obaranje vlade, Đomle i novog svetskog poretka, a kao konačni cilj, jednog dana, mora pasti i goveđa glava. yes3 :mrgreen: Prema drugoj teRoriji zavere, neko je okačio Toletovu sliku na forum i Delija je morao da reaguje. U svakom slučaju, zna se ko ovde voli da krade, ovaj, da obara forume. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Jašta. yes3 To je još jedna Delijina vedžba. Počinje sa obaranjem foruma, onda će to znanje & iskustvo da primeni na obaranje vlade, Đomle i novog svetskog poretka, a kao konačni cilj, jednog dana, mora pasti i goveđa glava. yes3 :mrgreen: Prema drugoj teRoriji zavere, neko je okačio Toletovu sliku na forum i Delija je morao da reaguje. U svakom slučaju, zna se ko ovde voli da krade, ovaj, da obara forume. :lol:

Znala sam da ovo ima veze sa našim Delijom. yes3
Od kad se olabudio (osokolio) i postao poularan, sve ima veze sa njim.:D
Za sve su žene krive! :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Siguran znak da treba da prestanem da lupam je... to što sam počela da gutam slova!!!:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mada verujem da je Dum bila presrećna što je pukao forum, jer ne voli da je ja zezam , više joj odgovara Delijin stil yes3
Ma baš si ''opasan'', sva sam se ''naježila''...Od sada, pre nego stupim u komunikaciju sa tobom, ''drmnuću'' jednu rakijicu, protiv treme...:lol:
Ja sam ti baš tremaroš....:mrgreen:

Stvarno, ali stvarno Dum,yes3 rešila sam da razvezem priču... Možda je zato došlo do "erora":dntknw::vorred:
ili forum ne može da podnese tu količinu gluposti!?:lol:
Ma kakvi, kad može da guta ovoliko mojih glusposti, tvoje mu dođu kao ''desert''....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Mars i Tito, ne zbunjujte, taman sam pocela da razmisljam sta sam sad lupila, ups, rekla :D

Draga Dum, izvini sto moram javno ali te tvoje price o placanju... Ja jos ne vidim nikakve zlatnike. Razumem da je kriza ali moje cutanje se placa ili cu biti prinudjena, naravno, teska srca, da pocnem da iznosim jos neke "pikanterije". E, da vidis da ne "pretim" u prazno, "provaljena" si da si ti "smotala" naseg Deliju zbog nekih licnih ciljeva, "bacila" ga na terapiju pa je covek poceo da mesa pcele, ovce, zene ( :vorred: ), boje... Pocinjem da brinem kakav ce da se vrati :???: . Dakle, zlatnike na videlo ili sledi nastavak :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma baš si ''opasan'', sva sam se ''naježila''...Od sada, pre nego stupim u komunikaciju sa tobom, ''drmnuću'' jednu rakijicu, protiv treme...:lol:
Ja sam ti baš tremaroš....:mrgreen:

Ok, ti bolje znaš, ali ne znam da li svaka rakija deluje kako treba ili samo "ona" :lol:

Kao što vidiš ja sam govorio o ukusima a ti odjednom pominješ tremu :dntknw:
Sećam se da kada se pričalo o zbunjenosti koja prati Sendi ti si to pretvorila u "izgubljenost" yes3

Dum, šta se to dešava sa tobom :lol:

Natrag