Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:lol: :lol:

Verujem da je u teskoj dilemi ali kad se vrati na forum i srocim mu neke "slatkorecive reci" sve ce biti reseno :D
Aha, zezamo se, al' pocni vec da smisljas kako ces da sredjujes situaciju :lol:

Ti ćeš se vaditi "slatkorečivim rečima", a na mene se Delija ne ljuti, zna on da je sve to rokenrol. yes3 :mrgreen: Očekujem eventualno neki epitet kojim čašćava Toleta i Đomlu, ali preživeću nekako. :D :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ti ćeš se vaditi "slatkorečivim rečima", a na mene se Delija ne ljuti, zna on da je sve to rokenrol. yes3 :mrgreen: Očekujem eventualno neki epitet kojim čašćava Toleta i Đomlu, ali preživeću nekako. :D :D

Ma, gde sme da se ljuti, zna on... :D ( mislim da cu od sada mudro da cutim :D )
Vrlo verovatno da ce posebno da se posveti opisivanju tvoje "njuske", to je specijalizirao :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma, gde sme da se ljuti, zna on... :D ( mislim da cu od sada mudro da cutim :D )
Vrlo verovatno da ce posebno da se posveti opisivanju tvoje "njuske", to je specijalizirao :D

Već vidim početak: Tito Pulo, čovek sumnjive prošlosti i neizvesne budućnosti, s njuškom okorelog kriminalca iz Alkatraza... :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Već vidim početak: Tito Pulo, čovek sumnjive prošlosti i neizvesne budućnosti, s njuškom okorelog kriminalca iz Alkatraza... :lol:

Uz dalje pominjanje kojekakvih kampanja protiv njega, ne mogu da se setim tog "bisera", i njegovog tesko stecenog kredibiliteta itd., itd.... :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Uz dalje pominjanje kojekakvih kampanja protiv njega, ne mogu da se setim tog "bisera", i njegovog tesko stecenog kredibiliteta itd., itd.... :D

Da, da, i posle duge, ali dosadne razrade na kraju ide zaključak kako je najbolji, najlepši, nezamenjiv, neponovljiv... :lol: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Najdraža Dum, molim te prenesi mojoj ''labudici'' i Titu, da mi je osobno drago što mi posvećuju silne postove i što non stop pričaju o meni, to doprinosi mom samopouzdanju koje ''kulminira'' do maximuma...Sada sebe više volim....E, da i molim te pozdravi mi Deatha i Mars, nešto ih nema...Mars se sigurno ''izgubila'' na temi ''Dobro jutro'', a Death radi na svom novom ''stajlingu''
Ne birni Delija, sve ću da im prenesem...:mrgreen:

:lol:

Natrag