Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Zezaj, zezaj, cek samo Labud da ti dodje, neces da znas sta te strefilo :D
Ne trudim se ja, ide mi :D

Imam insajderske informacije da je Labud na obuci za bombaša samoubicu u Al Kaidi. yes3 Samo je još u dilemi da li da raznese skupštinu dok zaseda ili prostorije FSS-a. :mrgreen: A one ovce su samo paravan, to je odradio ne svojom voljom. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Imam insajderske informacije da je Labud na obuci za bombaša samoubicu u Al Kaidi. yes3 Samo je još u dilemi da li da raznese skupštinu dok zaseda ili prostorije FSS-a. :mrgreen: A one ovce su samo paravan, to je odradio ne svojom voljom. :lol:
Sve mi se čini, da će ti ''Labud'' prirediti ''naslovnicu''...:lol:
Opasno si se ''raspojasio''
Osećam da će Tita čekati Delija,
stiže naslovna strana, mnogo veselija....:mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

:lol: :lol:

Od pocetka je meni nesto tu bilo mutno, odjednom pa - tras, resio covek da cuva ovce. Ces da se kladis u ciju korist ce da resi dilemu? Steta da propadne situacija :D.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sve mi se čini, da će ti ''Labud'' prirediti ''naslovnicu''...:lol:
Opasno si se ''raspojasio''
Osećam da će Tita čekati Delija,
stiže naslovna strana, mnogo veselija....:mrgreen:

Labudova naslovnica Tita ne može da uplaši
nema tog ko može da me zastraši
bolje mi ti smućaj neki tonik i džin
dok na leba mažeš džem i onaj margarin. :mrgreen:

:lol: :lol:

Od pocetka je meni nesto tu bilo mutno, odjednom pa - tras, resio covek da cuva ovce. Ces da se kladis u ciju korist ce da resi dilemu? Steta da propadne situacija :D.

Pa ne znam, videćemo već. Izazovna je i Vlada Srbije, a i neka strana ambasada. yes3 Ma čovek je nepredvidiv, otkud znam gde sve može da udari. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa ne znam, videćemo već. Izazovna je i Vlada Srbije, a i neka strana ambasada. yes3 Ma čovek je nepredvidiv, otkud znam gde sve može da udari. :mrgreen:

Tesko ali moram da ti kazem da si u opet u pravu ( nemoj da "zvisdis", jos uvek se cuje sa teme "Dobro jutro" :roll: ), cesto taj ne zna 'de bije. Samo, ja bih izbacila strane ambasade, kad vidi plavo - zute boje oci mu zacakle, ne bi on na njih :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tesko ali moram da ti kazem da si u opet u pravu ( nemoj da "zvisdis", jos uvek se cuje sa teme "Dobro jutro" :roll: ), cesto taj ne zna 'de bije. Samo, ja bih izbacila strane ambasade, kad vidi plavo - zute boje oci mu zacakle, ne bi on na njih :D

Meni se čini da je Delija izlečeni demokrata i evropejac. yes3 Kad sam ga upoznao, bio je skroz žut, a sad je poprimio neke druge, tamnije boje. yes3 :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisam znala da je bio na lecenju :vorred: :D

Terapija je trajala i traje, a da toga nije bio ni svestan. :mrgreen: Rezultati su očigledni, više žuto ne može da smisli, e sad što su mu se u tom procesu izlečenja dogodili neki drugi "disbalansi" šta da se radi, izgleda mora tako. :dntknw: :mrgreen:

Natrag