Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Razumi je, Sendi, godine su u pitanju, a džangrizanje ide s godinama. yes3 :lol:
Ti kaži kad ti odgovara pa da zakažem termin. I ne brini, neću da ti stavim mesto pored zvučnika, a ni na promaji... :mrgreen:
E baš si srce...Ma čekaj bre, o kakvom ti terminu govoriš...Kad god da se ženiš, ja dolazim sa sve tortom...i trubačima Dejana Petrovića, malo su skuplji ali vredi....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma kakvi da vas postrojavam...Pa ja nisam takva...Evo, samo za tebe i Tita...najbolje...:lol: i ujedno vas pozdravljam:hi:
p169.jpg.scaled1000.jpg

Ja ne vidim šta si nam poklonila, ali hvala u svakom slučaju. yes3 Pozdrav i tebi. :hi:

Izgleda da kod nje ne ide s godinama, iz dana u dan "situacija" je sve "gora" po nas, ostale :lol:

P.S. Hvala, Dum, nadam se da "ovaj" Tito nije vec sve prigrabio :vorred:

Pozdrav i za tebe ;)

Ako je nešto za prigrabljivanje, budi siguran da sam to več uradio. :lol:

E baš si srce...Ma čekaj bre, o kakvom ti terminu govoriš...Kad god da se ženiš, ja dolazim sa sve tortom...i trubačima Dejana Petrovića, malo su skuplji ali vredi....:lol:

Pa ti reče da nisi sašila "komplet". Možda si mislila na komplet lepinju. :dntknw: :mrgreen:

Jao, baš ne volim trubače, mislim ove naše Ganci varijante, nešto mi to mnogo za*ebano za mozak. Ali, ako ti častiš najskuplje, onda prihvatam. :D :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja ne vidim šta si nam poklonila, ali hvala u svakom slučaju. yes3 Pozdrav i tebi. :hi:
Jao, baš ne volim trubače, mislim ove naše Ganci varijante, nešto mi to mnogo za*ebano za mozak. Ali, ako ti častiš najskuplje, onda prihvatam. :D :D
E što mi milo što ne znaš šta sam ti poklonila, samo da vidiš kako to izgleda, kada mi poklonite neku ''levu'' pesmu, a ja odavde ne mogu da gledam youtube...:mrgreen:
Što se tiče trubača Dejana Petrovića, nisu Ganci...pojma nemaš....:lol:, oni su ti pod ''obavezno'' ovde na svadbama, dolaze pred samu tortu, iznosi se torta, oni ''otresu'' dva tri kola, nakupe se love i odu...A ti i dalje slušaj ''rock'' ( i ja sam ti taj ''goli rocker'') :lol:
Evo ti još jedan poklončić za koji se nadam da ga ne vidiš...:mrgreen: Ako ga odmah ne pojedeš isopiće se, a hoće sigurno...:lol:
kornet.jpg

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Izgleda da kod nje ne ide s godinama, iz dana u dan "situacija" je sve "gora" po nas, ostale :lol:
Sendi, zar i ti...Za srce si me ujelasorry :lol:
Ne slušaj Tita ništa, znaš da se njemu ne da verovati...Taj ti je ''prevrtljiv''...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E što mi milo što ne znaš šta sam ti poklonila, samo da vidiš kako to izgleda, kada mi poklonite neku ''levu'' pesmu, a ja odavde ne mogu da gledam youtube...:mrgreen:
Što se tiče trubača Dejana Petrovića, nisu Ganci...pojma nemaš....:lol:, oni su ti pod ''obavezno'' ovde na svadbama, dolaze pred samu tortu, iznosi se torta, oni ''otresu'' dva tri kola, nakupe se love i odu...A ti i dalje slušaj ''rock'' ( i ja sam ti taj ''goli rocker'') :lol:
Evo ti još jedan poklončić za koji se nadam da ga ne vidiš...:mrgreen: Ako ga odmah ne pojedeš isopiće se, a hoće sigurno...:lol:
URL]

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Sendi, zar i ti...Za srce si me ujelasorry :lol:
Ne slušaj Tita ništa, znaš da se njemu ne da verovati...Taj ti je ''prevrtljiv''...:lol:

Hvala za sladoled, može. :D Ma bre znam ja šta sam rekao, ali ti ne znaš šta sam mislio. :mrgreen: Jel ti trubači sviraju po svadbama? Jel dolaze pred tortu? Jel imaju u svom repertoaru Đurđevdan, Kalašnjikov i sl.? E, onda su Ganci trubači. yes3 I oni mi neviđeno idu na... živce... :mrgreen: U pitanju je stil, ne nacionalnost. yes3 A trubu inače volem (recimo, Čak Manđone ili Sačmo, to može svaki dan). :D

I nemoj tu da se brecaš na Sendi, ona je pametna devojka, sama je shvatila kakva si, a ja sam joj samo malčice pomogao da to sve lepo složi u glavi (zbog njene poslovične zbunjenosti). :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav, nisam mogla da odolim sladoledu :D

I nemoj tu da se brecaš na Sendi, ona je pametna devojka, sama je shvatila kakva si, a ja sam joj samo malčice pomogao da to sve lepo složi u glavi (zbog njene poslovične zbunjenosti). :mrgreen:

Je li, Dum, jel i ovo da sam pametna da mu ne verujem, a? :beee:
Tito, poceh da citam tvoj post i sve je bilo super dok nisi "zakitio" na kraju pomenuvsi zbunjenost :D
Joj, na sta bi ovo licilo da nisam prepravila slova koja sam omasila :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav, nisam mogla da odolim sladoledu :D

Je li, Dum, jel i ovo da sam pametna da mu ne verujem, a? :beee:
Tito, poceh da citam tvoj post i sve je bilo super dok nisi "zakitio" na kraju pomenuvsi zbunjenost :D
Joj, na sta bi ovo licilo da nisam prepravila slova koja sam omasila :D

I bre Sendi, sad tražiš dlaku u jajetu. :acute: Jel valjda bolje da si pametna, a zbunjena, nego obrnuto? Tako da, ipak ti je jasno da sam te nahvalio i da mom postu mane nema. yes3 :mrgreen:

Ne znam koja si slova omašila pa prepravila, ali verujem da bi bilo zanimljivo da nisi. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I bre Sendi, sad tražiš dlaku u jajetu. :acute: Jel valjda bolje da si pametna, a zbunjena, nego obrnuto? Tako da, ipak ti je jasno da sam te nahvalio i da mom postu mane nema. yes3 :mrgreen:

Ne znam koja si slova omašila pa prepravila, ali verujem da bi bilo zanimljivo da nisi. :mrgreen:

Ajd neka bude da si me ubedio, odavno mi niko nije rekao da sam pametna, ne znam sta tebi bi :D
Ma ne znam koja nisam omasila al' neke reci bi bas imale debilno znacenje. Al' vidi, Tito, nisam toliko zbunjena da ne primetim :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ajd neka bude da si me ubedio, odavno mi niko nije rekao da sam pametna, ne znam sta tebi bi :D
Ma ne znam koja nisam omasila al' neke reci bi bas imale debilno znacenje. Al' vidi, Tito, nisam toliko zbunjena da ne primetim :D

Za početak, provalila si Dumkinu igru, tako da mora da si stvarno pametna, nemoguće da je slučajnost. yes3 :mrgreen:

E, za zbunjenost, pa dobro, nisi ti baš totalno beznadežan slučaj, primetiš i ti ponešto. :mrgreen:

Natrag