Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prvi je pomenuo ovce, ko mu je kriv sad? I nesto ne verujem u tu "prekvalifikaciju". He, voli zutu boju pa se okrenuo pcelarstvu :acute:. Nekako vise verujem da je "pao" koji zlatnik i da ga "vadis" sad iz nezgodne situacije sa ovcama u koju je sam upao ili da je poceo da farba ovce u zuto :D
Urban tip sa urbanim ovcama :D. Setih se da je pominjao i neke leprsave ovce ili to bese o kozama posle one tvoje "ups" rakije? :dntknw: :D
Jaooooo, ne podsećaj me na ''rakiju'', to je deo moje ''mračne prošlosti'' :lol:
Ma kakvi, Delija voli pčelarstvo, jesi li videla kako mu stoji ona divna bela uniforma...:mrgreen:
Mislim, da mi je rekao da će kasnije praviti ''medovaču''...Kako je samo sposoban...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jaooooo, ne podsećaj me na ''rakiju'', to je deo moje ''mračne prošlosti'' :lol:
Ma kakavi, Delija voli pčelarstvo, jesi li videla kako mu stoji ona divna bela uniforma...:mrgreen:
Mislim, da mi je rekao da će kasnije praviti ''medovaču''...Kako je samo sposoban...:lol:

Htedoh i sliku da prilozim da jos jednom proanaliziramo sta su "nesrecnici" pili al' nisam htela bas toliko da budem bezobrazna :D:D
Ma stoji njemu belo, moram da mu polklonim jedno kosuljce a ti uplati neki zlatnik da ga "umuvamo" preko veze :D
Mislim da ce svi da se "bace" na proizvodnju rakije ( medovaca je rakija, jel? :vorred: ) samo da ne piju vise tamo neke... :lol: ( izvini, opet sam morala :D )

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pao sa trešnje, pauzira tri meseca

Kod:
[url=http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2011&mm=06&dd=21&nav_id=520469]B92 - Sport - Vesti - Pao sa tre[/url]
Da nije i Delija doživeo istu sudbinu :dntknw:

:lol:

Moguće da se pentrao na trešnju, čovek je dokazani prirodnjak, ne bi me iznenadilo. :mrgreen:

Znaš šta Josipe, nisam zadovoljna...Što mi ovo ne spakova u neke ''tablete''.., ja i dalje volim da sam deo okružanja, a ne da sam van njega...:lol:

Eh, ta Vudstok generacija, samo bi neke pilulice. wacko2 :vorred::vorred: Evo, spakovano. yes3 :mrgreen:

newprescriptiondietpill.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htedoh i sliku da prilozim da jos jednom proanaliziramo sta su "nesrecnici" pili al' nisam htela bas toliko da budem bezobrazna :D:D
Ma stoji njemu belo, moram da mu polklonim jedno kosuljce a ti uplati neki zlatnik da ga "umuvamo" preko veze :D
Mislim da ce svi da se "bace" na proizvodnju rakije ( medovaca je rakija, jel? :vorred: ) samo da ne piju vise tamo neke... :lol: ( izvini, opet sam morala :D )
Jao Sendi, ne pominji tu rakiju ''platiću ti''...:lol:
Ma medovača je odlična za grlo i vrlo je zdrava...Ma ja verujem Deliji..., a on veruje svakom ko njemu veruje...:D

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Eh, ta Vudstok generacija, samo bi neke pilulice. wacko2 :vorred::vorred: Evo, spakovano. yes3 :mrgreen:
Izvini Tito, jel' ti to meni dodaješ godine? Kakva Vudstok generacija..Pa ja tada nisam bila ni rođena...Pa mslm...:lol:
Ma ne te tablete, nego tablete belog luka...lakše mi je za ''varenje''...:lol: Ako ti nije problem da ih zameniš...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Izvini Tito, jel' ti to meni dodaješ godine? Kakva Vudstok generacija..Pa ja tada nisam bila ni rođena...Pa mslm...:lol:
Ma ne te tablete, nego tablete belog luka...lakše mi je za ''varenje''...:lol: Ako ti nije problem da ih zameniš...

Ma znam da su u pitanju neke davne godine kad si bila mlada, e sad dal je Vudstok ili par decenija okolo nije ni bitno. :lol:

Evo prave pilule: :D

28067595.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jao Sendi, ne pominji tu rakiju ''platiću ti''...:lol:
Ma medovača je odlična za grlo i vrlo je zdrava...

Pa sto odmah ne kazes :D
... i verovatno ima "normalan" naziv za razliku od one koju si rekla da ne pominjem :D
E, bre, Dum, mnogo si zahtevna. Pa jos malo pa ces da nas postrojavas. Te sta da ne pominjemo, te zameni tablete... :blum3::blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma znam da su u pitanju neke davne godine kad si bila mlada, e sad dal je Vudstok ili par decenija okolo nije ni bitno. :lol:
Evo prave pilule: :D
:D :D :D

Jaoo, Tito baš ti hvala što misliš na moj ''zadah''...:lol: Otkako si se vratio iz ''pritvora'', mogo si se podobrio...Ma igra ću ti na svadbi...:lol: (al, nemoj odma da je ''praviš'' nisam sašila ''komplet''...:lol:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dum, mnogo si zahtevna. Pa jos malo pa ces da nas postrojavas. Te sta da ne pominjemo, te zameni tablete... :blum3::blum3:

Razumi je, Sendi, godine su u pitanju, a džangrizanje ide s godinama. yes3 :lol:

:D :D :D

Jaoo, Tito baš ti hvala što misliš na moj ''zadah''...:lol: Otkako si se vratio iz ''pritvora'', mogo si se podobrio...Ma igra ću ti na svadbi...:lol: (al, nemoj odma da je ''praviš'' nisam sašila ''komplet''...:lol:)

Ti kaži kad ti odgovara pa da zakažem termin. I ne brini, neću da ti stavim mesto pored zvučnika, a ni na promaji... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa sto odmah ne kazes :D
... i verovatno ima "normalan" naziv za razliku od one koju si rekla da ne pominjem :D
E, bre, Dum, mnogo si zahtevna. Pa jos malo pa ces da nas postrojavas. Te sta da ne pominjemo, te zameni tablete... :blum3::blum3:
Ma kakvi da vas postrojavam...Pa ja nisam takva...Evo, samo za tebe i Tita...najbolje...:lol: i ujedno vas pozdravljam:hi:
p169.jpg.scaled1000.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Razumi je, Sendi, godine su u pitanju, a džangrizanje ide s godinama. yes3 :lol:

Izgleda da kod nje ne ide s godinama, iz dana u dan "situacija" je sve "gora" po nas, ostale :lol:

P.S. Hvala, Dum, nadam se da "ovaj" Tito nije vec sve prigrabio :vorred:

Pozdrav i za tebe ;)

Natrag