LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dovoljno dugo nosiš tu ''majičicu'':D

Aha, i u nedoumici je dok peva...

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pih...moraš sve da primetiš...radi se o raznovrsnosti...Želim da mi bude ''raznovrsan'' sadržaj na temi...:D

p.s.Hoćeš i tebi da uplatim 200 zlatnika da napišeš nešto tamo...Ti možeš o ''komplekisma od izgubljenosti''...:D

A 'oces da ja tebi uplatim 400 da zaboravis na moju zbunjenost? :beee:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Samo da ti kažem Death, jedan vam je drug likvidiran, Tito, nije mogao da se ''bori'' sa ovakvim ''trustom intelekta''...

Na zapadu ništa novo, i dalje se "neki" šire bez pokrića. :mrgreen:

Pozdrav za mastere, a i za ove druge. :hi:

Poseban pozdrav za prisutne Sendi i Deatha, a i za tetu koja se pravi da spava (a ovamo oflajn gleda dal je neko pominje). :mrgreen:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Na zapadu ništa novo, i dalje se "neki" šire bez pokrića. :mrgreen:

Pozdrav za mastere, a i za ove druge. :hi:

Poseban pozdrav za prisutne Sendi i Deatha, a i za tetu koja se pravi da spava (a ovamo oflajn gleda dal je neko pominje). :mrgreen:

Pozdrav, Tito ;)

Ma ima ona pametnija posla, sad sigurno razmislja koga jos da "vrbuje" za pisanje na njenoj temi :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav, Tito ;)

Ma ima ona pametnija posla, sad sigurno razmislja koga jos da "vrbuje" za pisanje na njenoj temi :D

Nemoj mi reći da se i dalje trudi da animira ljude za svoje šatro ozbiljne teme... :lol: Stvarno se ništa nije promenilo. :mrgreen: Reci mi samo Sendi, jel Delija i dalje... "Delija"? :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sva sreca pa me ne zeza net wacko2

Ma ne trudi se, onako, "uzgred" nesto kao "nabaci" ali vidi se da joj nije stalo, ni najmanje yes3 :D
Uh, Delija "mutira", videcemo kad se vrati ako se ne veze previse za ovce pa odluci da ostane sa njima :D .

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sva sreca pa me ne zeza net wacko2

Ma ne trudi se, onako, "uzgred" nesto kao "nabaci" ali vidi se da joj nije stalo, ni najmanje yes3 :D
Uh, Delija "mutira", videcemo kad se vrati ako se ne veze previse za ovce pa odluci da ostane sa njima :D .

Ne znam samo ako se veže da li će to biti u svojstvu čobanina ili ovna? :dntknw: :lol: A možda sam i promašio poentu, možda misliš na neke figurativne ovce? :dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam samo ako se veže da li će to biti u svojstvu čobanina ili ovna? :dntknw: :lol: A možda sam i promašio poentu, možda misliš na neke figurativne ovce? :dntknw:

:lol: Ako ostane verovatno ce biti u svojstvu cobanina a ako se vrati... Ja sam mrtva :vorred:

Eeee, rekao je da je resio da "skrsti ruke pozadi i krene za ovcama" al' brzo pobeze, bio je bas odlucan da odma' krene ( muka :D ) pa nisam stigla da ga pitam o kakvim ovcama se radi :D

Natrag