Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma doćiće Tito uskoro...a o "reckama" ne bih da govorim...:lol:

Bio sam zabrinut kako ćeš reagovati na ignorisanje teme...ma i dalje sam, bez obzira što uz izvesnu dozu humora pokušavaš da prevaziđeš ovu...forumsku bruku :mrgreen:
Pa šta da ti kažem...Potiskujem to u sebe...Trudim se da ''prevaziđem'' taj težak ''problem'' za mene..., a to je ''nazapaženost''...:lol:

p.s.Hoćeš da ti dam 200 zlatnika, da mi napišeš nešto tamo na temi...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hoće li biti neki odlomak iz traktata :mrgreen:
Pa on ima ''sva autorska prava '', da piše samo o kompleksima ''viška vrednosti''...:lol:
(za ovo ćeme obesiti o ''luster'', možda budem imala sreće, pa taj luster i ne bude baš tako kvalitetan:lol:)

Ovo nemoj da mu kazes ali ja bez "lekica" nikad i ne citam sta on pise, previse je stresno :D
Ova ''surova istina'' je čak i mene zabolela...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa šta da ti kažem...Potiskujem to u sebe...Trudim se da ''prevaziđem'' taj težak ''problem'' za mene..., a to je ''nazapaženost''...:lol:

p.s.Hoćeš da ti dam 200 zlatnika, da mi napišeš nešto tamo na temi...:lol:

Ma snaćićeš se ,samo malo vremena treba da prođe :lol:
Kad budem bio doboljno inspirativan oglasiću se, posle mene će i drugi...to nema cenu :lol:

Pa on ima ''sva autorska prava '', da piše samo o kompleksima ''viška vrednosti''...:lol:
(za ovo ćeme obesiti o ''luster'', možda budem imala sreće, pa taj luster i ne bude baš tako kvalitetan:lol:)

Ova ''surova istina'' je čak i mene zabolela...:lol:

To si u pravu, ali možeš da vidiš sa izdavačem da odobri deo, čisto da zaintrigira potencijalne čitaoce... mada znajući o kome se radi čitaoci već sada očekuju bombu :bomb:
:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma snaćićeš se ,samo malo vremena treba da prođe :lol:
Kad budem bio doboljno inspirativan oglasiću se, posle mene će i drugi...to nema cenu :lol:
:D :D :D
Molim te, ako ti nije teško da malo pišeš i o ''kompleksima niže vrednosti'', pošto Delija već sprema ''traktat o kompleksima više vrednosti''....:lol:

Imaj obzira, želim ratnovrsnost na mojoj temi...:lol:

Mislim da citaoci vec ne ocekuju nista :D
Nije istina, ja sam Delijin najverniji čitalac...Čitam samo ''naslove'' njegovih traktata, pošto mi je sadržina uvek poznata...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
:D :D :D
Molim te, ako ti nije teško da malo pišeš i o ''kompleksima niže vrednosti'', pošto Delija već sprema ''traktat o kompleksima više vrednosti''....:lol:

Imaj obzira, želim ratnovrsnost na mojoj temi...:lol:

Ne bih da me vodi iluzija i izmišljanje...a i nisam kao ti da vapim za pažnjom :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne bih da me vodi iluzija i izmišljanje...a i nisam kao ti da vapim za pažnjom :lol:
Nema potrebe da ''radiš na zapažanju''...Dovoljno dugo nosiš tu ''majičicu'', ako te neko do sada nije zapazio, onda ima ozbiljan problem...:D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Dum, je li ovo stamparska greska ili hoces na fin nacin da kazes u kom pravcu zelis da ide tema? Ako je tako, pusti nam po pp da znamo sta da pisemo :blum3: :D
Pih...moraš sve da primetiš...radi se o raznovrsnosti...Želim da mi bude ''raznovrsan'' sadržaj na temi...:D

p.s.Hoćeš i tebi da uplatim 200 zlatnika da napišeš nešto tamo...Ti možeš o ''komplekisma od izgubljenosti''...:D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Na priče sa strane ne obraćam pažnju, i ne čujem ih...

Ali kad treba da privučeš pažnju, onda si beskompromisna :lol:

Nema potrebe da ''radiš na zapažanju''...Dovoljno dugo nosiš tu ''majičicu'', ako te neko do sada nije zapazio, onda ima ozbiljan problem...:D

Ne znam šta drugi misle....ali tebe su mnogi zapitkivali, kad nisi imala postavljen avatar...tek kad si privukla dovoljno pažnje onda si reagovala :D

Natrag