Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Najbolja i najdraža Dum, nisam stigao da ostavim poruku svojim obožavaocima, možeš li ovo da proslediš...

Mogu :mrgreen:

Zdravo svima, to sam ja Delija... :mrgreen:
beekeeping.jpg

Blažen među pčelama...Obožavam pčelarstvo..Ujed pčele doživljavam kao vrhinac ’’emotivnog bola’’...Svako veče pred spavanje ja im tepam...Imam i dve omiljene pčelice ’’Ljuticu i Gujicu’’, obe su mi baš drage...:lol:

Znam da sam rekao da sam otišao u selo zbog jagoda i trešanja, nisam hteo da otkrijem moju strast prema ’’pčelarstvu’’...Ja jesam Delija ’’čuveni zvezdaš’’, ali sam i ’’bee keeper’’...Fudbala bih se i odrekao, ali pčela nikad...

U mojoj kući sve je u dezenu ’’pčelinjeg saća’’....Žuta boja mi je najomiljenija, zato i volim ’’žute političare’’...:mrgreen:

Pozdrav od vašeg Delije...
Moja lična parola:’’ Volim sebe i sve koji vole mene’’....:mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ko bi rekao, nikad ne bih pomislio da Delija voli pčele :???:

Ma verovatno je voće bilo "obogaćeno" pa je zato skrenuo na priču o pčelama :mrgreen:

Kad kažem obogaćeno mislim ovako

strawberryblkwormDSC01740w.JPG

:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znaš šta Death, jes' da je malo vreme teško...Znaš, malo mi je ''pao pritisak'', moguće je da je zbog toga, ali ovu tvoju ''slidžu'' ne kontam...:???::vorred:
Objasni ti meni ovako ''veretiznoj'' (danas), ma šta ti je ovo gore...:lol:
Misliš...alkoholisano stanje...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Znaš šta Death, jes' da je malo vreme teško...Znaš, malo mi je ''pao pritisak'', moguće je da je zbog toga, ali ovu tvoju ''slidžu'' ne kontam...:???::vorred:
Objasni ti meni ovako ''veretiznoj'' (danas), ma šta ti je ovo gore...:lol:
Misliš...alkoholisano stanje...:dntknw:

Kad je teško - nije teško :lol:

Jagoda i crvića dva , ne znam šta je problem :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kad je teško - nije teško :lol:

Jagoda i crvića dva , ne znam šta je problem :D
Ma ovu crvići su nekako...:lol: :lol:

Ma Delija sigurno uživa u svom ''hobiju'' i verovatno ''štuca'', jer mu ne damo mira...da ''pčelari'' :lol:
Nemoj misliti, da ne brinem, kakvu mi pakost sprema, ali morala sam to je bilo jače od mene...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ovu crvići su nekako...:lol: :lol:

Ma Delija sigurno uživa u svom ''hobiju'' i verovatno ''štuca'', jer mu ne damo mira...da ''pčelari'' :lol:
Nemoj misliti, da ne brinem, kakvu mi pakost sprema, ali morala sam to je bilo jače od mene...:lol:

Kako...:lol:

Javiće se Delija večeras sigurno ako bude smislio odgovor, ako ne eto ga sutra :mrgreen:

U svakom slučaju, "poruka" ima prednost u odnosu na "slikovnicu" :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kako...:lol:

Javiće se Delija večeras sigurno ako bude smislio odgovor, ako ne eto ga sutra :mrgreen:

U svakom slučaju, "poruka" ima prednost u odnosu na "slikovnicu" :lol:
Ma sve ima poruku :lol:

Znaš, Delija mi je dao ovlašćenje da vam prenesem njegovur poruku, jer nije stigao sam da vam je ostavi...Ti nemaš pojma koliko sam ja srećna, što Delija ima toliko poverenje u mene...:lol:

Evo, ako za tebe nešto treba, tu sam...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma sve ima poruku :lol:

Znaš, Delija mi je dao ovlašćenje da vam prenesem njegovur poruku, jer nije stigao sam da vam je ostavi...Ti nemaš pojma koliko sam ja srećna, što Delija ima toliko poverenje u mene...:lol:

Evo, ako za tebe nešto treba, tu sam...:lol:

I Delija je sigurno srećan što ima nekoga u koga može toliko da ima poverenja :lol:

Meni je isto nešto poslao za slučaj da ga ti izdaš, ali opet, možda se pojavi večeras, pa da ne prenosim bezveze njegovu poruku :roll:

Znam Dum ,računam na tebe :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I Delija je sigurno srećan što ima nekoga u koga može toliko da ima poverenja :lol:

Meni je isto nešto poslo za slučaj da ga ti izdaš, ali opet, možda se pojavi večeras, pa da ne prenosim bezveze njegovu poruku :roll:

Jao, gde mi to reče...Znaš kako sam nestrpljiva...Evo uplatiću ti 5 zlatnika, postavi Delijinu poruku na videlo...Ne pitam kol'ko košta...:lol: :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao, gde mi to reče...Znaš kako sam nestrpljiva...Evo uplatiću ti 5 zlatnika, postavi Delijinu poruku na videlo...Ne pitam kol'ko košta...:lol: :D

Pa sad, nije takav bio dogovor, a i nije nešto bombastično, sumnjam da će drugima da bude zanimljivo :roll:

A i pojaviće se on, pa će sve sam da kaže :)

Natrag