LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tako je Sendi, ne dozvoli da nam tako neki podrivaju prijateljstvo....:lol:
Sve što kažeš Sendi ti si u pravu...Potpuno te podržavam...Eto, podržavam te i kad nisi u pravu, a i kad si ''zbunjena''...:lol:

Ne brini, Dum, ne dam se. A ti ne komplikuj i ne pominji zbunjenost, dosta mi je ovog "manijaka" Delije. Podrzavas me, ok, razumela sam :lol:

Ne obraćaj pažnju Ulke, Sendi je malo zbunjena. :mrgreen:

Ulke, molim te, poslusaj coveka i ne obracaj paznju na mene nego na doticnog. Znas, ako nije u centru paznje, ne hvale ga po forumu, pisu mu pesme i slicno odmah se oseca zapostavljenim i upada u depresiju a to trpi posle ceo forum. Zato on to tebi, da ne obracas paznju na mene :D

Ma ne pomaže ni to, njena najbolja terapija sam ja. :lol:

I da znas da jesi, posebno volim da procitam ovako nesto kad sam neraspolozena, slatko me nasmejes... "Narcisu" :D

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ne brini, Dum, ne dam se. A ti ne komplikuj i ne pominji zbunjenost, dosta mi je ovog "manijaka" Delije. Podrzavas me, ok, razumela sam :lol:

Ulke, molim te, poslusaj coveka i ne obracaj paznju na mene nego na doticnog. Znas, ako nije u centru paznje, ne hvale ga po forumu, pisu mu pesme i slicno odmah se oseca zapostavljenim i upada u depresiju a to trpi posle ceo forum. Zato on to tebi, da ne obracas paznju na mene :D

I da znas da jesi, posebno volim da procitam ovako nesto kad sam neraspolozena, slatko me nasmejes... "Narcisu" :D
Ma najbolje da
neobracam paznju ni na jednog ni na drugog (drugu) Idem bolje ja malo da zezam krizu a vas dvoje ostavljam da namazete mast na hleb i da uzivate.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma najbolje da
neobracam paznju ni na jednog ni na drugog (drugu) Idem bolje ja malo da zezam krizu a vas dvoje ostavljam da namazete mast na hleb i da uzivate.
Tako je Ulke, dečkiću, idi ti zezaj krizu, a evo ti od mene jednu lizu. yes3 :mrgreen:

giant-chupa-chup.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E, moj Delija, Dum izgleda utice na tebe. Ne zna se ko je "velikodusniji" od vas dvoje :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
E, moj Delija, Dum izgleda utice na tebe.
Možda si u pravu. yes3 Stalno mi priča, pazi se Delija Sendi, opasna je, ne veruj joj, iskoristiće te i ima da te šutne kao psa. :mrgreen: Ja sam joj poverovao, i zato prošli put nisam hteo da te vodim u onu moju vilu na Karibima. yes3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Možda si u pravu. yes3 Stalno mi priča, pazi se Delija Sendi, opasna je, ne veruj joj, iskoristiće te i ima da te šutne kao psa. :mrgreen: Ja sam joj poverovao, i zato prošli put nisam hteo da te vodim u onu moju vilu na Karibima. yes3 :mrgreen:

Nije istina Sendi, ne veruj Deliji, ne želi da ti da lažnu nadu da poseduje vilu na ''Karibima'', pa se izvlači, kao Dum ga ''skrenula sa puta''..:mrgreen:, ma on ti je ''perfidan'' igrač :lol:...Sve čini da bi došao do izražaja....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma nema potrebe da se izvlaci, dovoljno mi je sto me jednom vodio u Kanu ( ovo je njegova ispala :D ), posteno me obrukao ponasanjem... Vise sa njim nigde :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Možete vas dve da pričate šta god hoćete, bolje priznajte, da sam vam ja kao zagonetna želja, koja vas mami, privlači i u snove dolazi. :lol:

Pozdravljam vas društvo. :hi: Odoh na selo malo, da skrstim ruke na leđa i pođem za ovcama. :mrgreen: Doneću vam jagode i trešnje kad se budem vratio. yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Možete vas dve da pričate šta god hoćete, bolje priznajte, da sam vam ja kao zagonetna želja, koja vas mami, privlači i u snove dolazi. :lol:

Pozdravljam vas društvo. :hi: Odoh na selo malo, da skrstim ruke na leđa i pođem za ovcama. :mrgreen: Doneću vam jagode i trešnje kad se budem vratio. yes3
Evo ti pesmica za ''srećna puta''...Nemoj da si mi nezadovoljan...:lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Aha, zato se budim sa podocnjacima, nocima ne spavam, "Fredi" :D

Ako, bolje ti za njima nego one za tobom :D. Pozdrav i lep provod na selu ;)

Natrag