Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:lol:

Znači, Delija sad s vetrom u kosi, živi svoj san, nešto kao na ovoj slici: :lol:

sheeper.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
:lol: Lepo ti "ispala" ova ovca na slici a Delija k'o Delija :D.

Sretan pastir

Blago mi na viru
Sretnome pastiru,
Amo staze vode,
Mome amo ode,
Pa tu bele platno-
Osalo mi zlatno!

Kako s' koja makne,
U srce me takne,
Kako me pogledi,
U srce uvredi,
Jos se smeju na me,

Da srce pomame.

Eto tako juce
Dodje jedno luce
Ao kad ga zglenu,
Srce mi se krenu:
Ova ova bela
Srce mi odnela.

Nadam se da cemo uskoro saznati dal se ovi njegovi omiljeni stihovi odnose na ovce ili... :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:lol: :lol:

Očekujem Delijinu surovu osvetu, pardon, "reakciju" na ove naše špekulacije. :mrgreen: Mada, ti kažeš da je sam rekao, što nije lepo do kraja objasnio, ko mu kriv. :dntknw: :mrgreen:

Laku noć, Sendi. :hi: Pozdravi mi prijatelja ako se vrati iz "avanture" skorije. :D

P.S. Sad mi je jasno što voli Miroslava, zbog drugog stiha. yes3 :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne gine mi "osveta" u svakom slucaju, hocu da je bar "posteno zaradim" :D. Jeste rekao ali verujem da se pokajao :D. Vazi, bice preneto, nadam se da ce se uskoro vratiti da nam detaljno isprica dogodovstine :D.
Laku noc, Tito ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Na zapadu ništa novo, i dalje se "neki" šire bez pokrića. :mrgreen:
Poseban pozdrav za prisutne Sendi i Deatha, a i za tetu koja se pravi da spava (a ovamo oflajn gleda dal je neko pominje). :mrgreen:
Posle 24h radnim danom ne gledam ni u šta. Ja sam ozbiljna ženska...Mslm, znaš kako mene zanima ko me ovde pominje ( a pominjete li me stvarno :lol:, mslm moram to da znam to mi drži raspoloženje)
Iznenađena sam tvojom pojavom...:welcome: I zato sam rešila da ti poklonim jednu ''biljčicu''...:mrgreen:

Kopriva :lol:
gnojivo-koprive-tekuci-koncentrat-slika-4176173.jpg
Eto kako ja mislim na zdravlje svojih forumskih drugara...Možeš da kuvaš ''čajić'', a možeš i da je nosiš u zdnjem ''džepiću'',da te nežno miluje...:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma pominju te svuda, Dum, i na forumu i van njega. yes3 Eto baš juče jedna bakica u prodavnici pominjala neke tvoje postove i psihologiji. :mrgreen:

E, hvala za koprivu, taman dobro dođe da me rashladi. yes3 :D

Evo tebi nešto takođe jako zdravo, da pojačaš imunitet, a i protiv vampira deluje. yes3

beliluk141.gif

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pao sa trešnje, pauzira tri meseca

Kod:
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2011&mm=06&dd=21&nav_id=520469

Da nije i Delija doživeo istu sudbinu :dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma, jok, on se jurca sa ovcama :D. A pao je taj odavno sa neke vocke, gore ne moze :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo tebi nešto takođe jako zdravo, da pojačaš imunitet, a i protiv vampira deluje. yes3

beliluk141.gif
Znaš šta Josipe, nisam zadovoljna...Što mi ovo ne spakova u neke ''tablete''.., ja i dalje volim da sam deo okružanja, a ne da sam van njega...:lol:

Ma, jok, on se jurca sa ovcama :D. A pao je taj odavno sa neke vocke, gore ne moze :D
A pa nemojete tako, jel' vam rekoh da se čovek okrenuo ''pčelarstvu'', voli žutu boju...A vi zapeli ''ovce, pa ovce''...:lol:
Nije naš Delija takav, on je urban tip...:mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A pa nemojete tako, jel' vam rekoh da se čovek okrenuo ''pčelarstvu'', voli žutu boju...A vi zapeli ''ovce, pa ovce''...:lol:
Nije naš Delija takav, on je urban tip...:mrgreen:

Prvi je pomenuo ovce, ko mu je kriv sad? I nesto ne verujem u tu "prekvalifikaciju". He, voli zutu boju pa se okrenuo pcelarstvu :acute:. Nekako vise verujem da je "pao" koji zlatnik i da ga "vadis" sad iz nezgodne situacije sa ovcama u koju je sam upao ili da je poceo da farba ovce u zuto :D
Urban tip sa urbanim ovcama :D. Setih se da je pominjao i neke leprsave ovce ili to bese o kozama posle one tvoje "ups" rakije? :dntknw: :D

Natrag