Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Posle 24h radnim danom ne gledam ni u šta. Ja sam ozbiljna ženska...Mslm, znaš kako mene zanima ko me ovde pominje ( a pominjete li me stvarno :lol:, mslm moram to da znam to mi drži raspoloženje)Na zapadu ništa novo, i dalje se "neki" šire bez pokrića. :mrgreen:
Poseban pozdrav za prisutne Sendi i Deatha, a i za tetu koja se pravi da spava (a ovamo oflajn gleda dal je neko pominje). :mrgreen:
Znaš šta Josipe, nisam zadovoljna...Što mi ovo ne spakova u neke ''tablete''.., ja i dalje volim da sam deo okružanja, a ne da sam van njega...:lol:Evo tebi nešto takođe jako zdravo, da pojačaš imunitet, a i protiv vampira deluje. yes3
A pa nemojete tako, jel' vam rekoh da se čovek okrenuo ''pčelarstvu'', voli žutu boju...A vi zapeli ''ovce, pa ovce''...:lol:Ma, jok, on se jurca sa ovcama . A pao je taj odavno sa neke vocke, gore ne moze
A pa nemojete tako, jel' vam rekoh da se čovek okrenuo ''pčelarstvu'', voli žutu boju...A vi zapeli ''ovce, pa ovce''...:lol:
Nije naš Delija takav, on je urban tip...:mrgreen: