Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moram da priznam da ovoga puta sumnjam u autentičnost izjave :roll:

Jer...mislim stajling...to je strana reč, znači Delija je ne voli, + otišao je na selo, pa je i ono malo urbanosti koje ima pretočio u narodsko izražavanje što podrazumeva isključivo korišćenje domaćih reči, sem ukoliko ne čuva ovce ceo dan i priča sam sa sobom :mrgreen:

Čak i ukoliko se ispostavi da je ovo ipak Delija, šta da radim, javno priznajem.... i dalje mi je drug...kakav je da je :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Moram da priznam da ovoga puta sumnjam u autentičnost izjave :roll:

Jer...mislim stajling...to je strana reč, znači Delija je ne voli, + otišao je na selo, pa je i ono malo urbanosti koje ima pretočio u narodsko izražavanje što podrazumeva isključivo korišćenje domaćih reči, sem ukoliko ne čuva ovce ceo dan i priča sam sa sobom :mrgreen:

Čak i ukoliko se ispostavi da je ovo ipak Delija, šta da radim, javno priznajem.... i dalje mi je drug...kakav je da je :mrgreen:
Prvo, ja sam starija od tebe i treba da mi veruješ...To znači, ako kažem za nešto da je belo, ima da bude belo pa iako je crveno...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hmm, ako je nešto belo, onda može još da bude samo crveno-belo yes3
Slažem se teta Dum a mislim i da bi se Delija složio :D
Ako, ako blago teti...:lol: Baš si dobar dečak...:lol:
Za tebe specijalne ''šok žvake''...
Shock-zvake-sa-strujom-_slika_O_563680.jpg

P.S.Mene je moj bratanac poslužio sa ovim žvakama...One u sebi imaju ''elektricitet'' i kda povučeš ovu jednu pločicu, onda te stvarno ''strese'' struja...:lol:
Jel'da, da sam ti poklonila super poklon...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovako...

B4F0DA60DB4C50E1F847F9_Large.jpg

polako, da spremaš slatko od...čega već, da mi posle ne bi presela ona tvoja kurva od rakije :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovako...

B4F0DA60DB4C50E1F847F9_Large.jpg

polako, da spremaš slatko od...čega već, da mi posle ne bi presela ona tvoja kurva od rakije :lol:
Spremili smo slatko od:pitomih jagoda, divljih jagoda i belih trešanja...yes3...
A rakiju ćemo peći, kasnije, ako budemo imali šljiva...Ali se sigurno neće zvati ''kurvina rakija''...:lol:
Evo ti sto evra, pa da mi to više ne pominješ...:D
news_2182.jpg

I samo da ti kažem, Sendi sam plaćala u zlatnicima...I ona više ne pominje tu..k....vinu rakiju...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Spremili smo slatko od:pitomih jagoda, divljih jagoda i belih trešanja...yes3...
A rakiju ćemo peći, kasnije, ako budemo imali šljiva...Ali se sigurno neće zvati ''kurvina rakija''...:lol:
Evo ti sto evra, pa da mi to više ne pominješ...:D
news_2182.jpg

I samo da ti kažem, Sendi sam plaćala u zlatnicima...I ona više ne pominje tu..k....vinu rakiju...:lol:

Ako, ako Dum, ako sam te jednom hvalio kao najbolju domaćicu na forumu to ne znači da ne treba stalno da se dokazuješ yes4

Mogu da zamislim tu "ubicu" od rakije kad ste joj dali takvo ime :lol:
Ko zna kako deluje na čoveka :vorred:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ako, ako Dum, ako sam te jednom hvalio kao najbolju domaćicu na forumu to ne znači da ne treba stalno da se dokazuješ yes4

Mogu da zamislim tu "ubicu" od rakije kad ste joj dali takvo ime :lol:
Ko zna kako deluje na čoveka :vorred:
Pa čekaj bre...Ti to mene malo, a...zezaš....Pa rekoh ti da tu ''rakištinu'' ne pominješ...Znaš kako me ''preseca'', sama pomen na tu ne mogu ni preko jezika da ....:lol:
Nego, videh da si se susreo sa opasnom kišom u Kragujevcu, pa reko da ti poklonim :lol:
8%20Crne%20cizme.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Malo sam zalutala (k'o ovčica) ali... evo mene!!!:blum3: :lol:
Dum da si ti rekla da sam se izgubila pomislila bi da je u pitanju provokacija:blum3:;)
ali pošto su to Delijine reči, znam da nije! :D
Šta ima dragi moji??? Evrad i slatko!:D:D:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Malo sam zalutala (k'o ovčica) ali... evo mene!!!:blum3: :lol:
Dum da si ti rekla da sam se izgubila pomislila bi da je u pitanju provokacija:blum3:;)
ali pošto su to Delijine reči, znam da nije! :D
Šta ima dragi moji??? Evrad i slatko!:D:D:D
Aha, ti sa ta prekobrojna zbog koje je sinoć ''puko'' forum :lol:
E moja Mars, jednom se pojaviš spremna da nam pokažeš svoje retoričko umeće, a ono puf....:lol:
Naravno da je sve tačno...Vodim računa da nijednu Delijinu reč ne izostavim, čak šta...vrlo često i dodam...mnogo toga...:lol:

Natrag