Zbog niza neistina, koje su napisane za vreme mog odustva, moraću da reagujem i raskrinkam jednu organizovanu grupu ljudi koja hara forumom. :mrgreen:
Ova grupa je pod dirigentskom palicom ovejanog prevaranta Tita Pula. :mrgreen: Njegov prateći orkestar čine: ljubitelj raznih deviznih valuta Dum, čovek sklon kabadahijskom ponašanju Death i SF urednica Sendi, koja mi je bez razloga a na predlog Tita, brisala postove. Moram da kažem, da se ne bavim pčelarstvom, nisam pao sa trešnje niti sa neke druge voćke i ne spremam se da izvršim bobmaški napad na FSS, Vladu i Skupštinu Srbije. :mrgreen:
Tito Pulo: Ovom šiljokuranu, lenjoguzu, svakakve bleferske ideje padaju na pamet. Glumi mog prijatelja, a kad god nisam tu, poput laveža pasa me olajava. Pohajdućio se, okuražio, a laži širi na forumu poput pandemije. Deluje kao da je skoro izašao iz vaspitno popravnog doma, postaje dramatično opasan i potpuno se oteo kontroli, ko razjareni bik bez razloga nasrće na forumaše. :lol: Bude li ovaj nastavio da bljuje laži i dalje na forumu, vrlo rado ću još mnogo toga reći o njegovoj kriminalnoj prošlosti. :mrgreen:
Death: Ume žestoko da se naljuti, tad se razobada k'o krava po detelini. :mrgreen: Nekad ga uhvati neko ludilo, i tad je spreman da zarati sa svima. Bio je nekad dobar momak, ali druženjem sa Titom, može da stekne samo ogavan imidž na forumu. :mrgreen:
Dum: Sklona mitu i korupciji. Otvara teme i onda trčkara po forumu nudeći kilo zlatnika svakom forumašu, ko ostavi komentar na njenoj temi. Ljudi koji je poznaju, znaju da cicijaši sa poklonima i da se teško rastaje od kinte. :mrgreen: Najviše voli da citira Kir Janju: ''Pare moje parice, neću da gi trošim, oću da gi kotim...'' :mrgreen: A temu koju je skoro otvorila polako umire, tako da može slobodno da je opeva bez popa. :lol:
Sendi: Moje najveće razočarenje. Brzo mi je okrenula leđa, ali neću mnogo da je kritikujem, ona svojim komentarima sama sebe pokopa. :mrgreen:
Na kraju želim da pozdravim drugaricu Mars. :hi:
U nadi, da sam forumašima bar malo otvorio oči, pozdravlja vas Delija, koji sada odlazi na nekoliko dana da ladi mu*a u slanoj vodi. :mrgreen:
Pozdrav :hi: