LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Tačno, možda je malo preterao u "čuvanju"... pa sad neka fali... :lol:
Nadam se samo da ne fali neka bitna :vorred: :lol:
E, nemoj ti njemu da nameces tu nepostojecu dilemu, jel znas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tačno, možda je malo preterao u "čuvanju"... pa sad neka fali... :lol:
E što mi drago, kad se pojave i ovi sa ''druge planete'', a pogode temu..Kao da sam znala kad treba da dođem!
A koga je ono Delija pozdravio pre nego je otišao na to more da ... se kupa i soli?:blum3:
Pa gde ste BRE divni ljudi?
Tito, ne znam da li si čuo, ali Čak Noris je javno priznao, da je jedini poraz doživeo od Dum... i jedino je otplakao zbog Dum...Eto, koliko sam moćna...
Ma nisam ja mislila na forumske ''pirane'',nego na morske...one male...:lol:
Nadam se samo da ne fali neka bitna :vorred: :lol:
E, nemoj ti njemu da nameces tu nepostojecu dilemu, jel znas
Pa gde ste BRE divni ljudi?
E malo i ja da se pravim važna!!! :lol: Ne samo ti i Sendi!
A i temu sam pogodila... jednom!
A di mi je drug Tiiitooooooooo?
A koga je ono Delija pozdravio pre nego je otišao na to more da ... se kupa i soli?:blum3:
Hajde reci jednom, gde mi je Dummmmm, platiću ti u zlatu...:lol:
Nemoj tako. :acute: Njemu su sve ovce podjednako bitne. On ih ne odvaja, svaka mu je kao dete, a on je kao Majkl Džekson. :mrgreen: Mislim, zabavan je tip k'o pokojni Majkl, nisam na nešto drugo aludirao. :lol:
Ma kakv Bata, on je sad mator...Batali...On samo živi od ''dobrog glasa'', baš kao i vi...Sve vam je to ''klimavo i na staklenim'' nogama...Ima da vas oduvam...:lol:Dobro, Čak Noris je ipak slabiji od nas dvojice, a pritom postoji još jedan "jači" čovek od njega (Bata Životinja). :mrgreen:
A što se tiče morskih pirana, ne znam kako će se čovek snaći, ali verujem u njega. yes3