Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Kao da sam znala kad treba da dođem! :D:D:D
A koga je ono Delija pozdravio pre nego je otišao na to more da ... se kupa i soli?:blum3:
Pa gde ste BRE divni ljudi?:D:D:D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E malo i ja da se pravim važna!!! :lol: Ne samo ti i Sendi!;)
A i temu sam pogodila... jednom!:D:D
A di mi je drug Tiiitooooooooo?:D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tito, ne znam da li si čuo, ali Čak Noris je javno priznao, da je jedini poraz doživeo od Dum...:D i jedino je otplakao zbog Dum...Eto, koliko sam moćna...:D

Ma nisam ja mislila na forumske ''pirane'',nego na morske...one male...:lol:

Dobro, Čak Noris je ipak slabiji od nas dvojice, a pritom postoji još jedan "jači" čovek od njega (Bata Životinja). :mrgreen:

A što se tiče morskih pirana, ne znam kako će se čovek snaći, ali verujem u njega. yes3 :D

Nadam se samo da ne fali neka bitna :vorred: :lol:

E, nemoj ti njemu da nameces tu nepostojecu dilemu, jel znas :beee:

Nemoj tako. :acute: Njemu su sve ovce podjednako bitne. On ih ne odvaja, svaka mu je kao dete, a on je kao Majkl Džekson. :mrgreen: Mislim, zabavan je tip k'o pokojni Majkl, nisam na nešto drugo aludirao. :lol:

Pa gde ste BRE divni ljudi?:D:D:D

Evo smo, drugarice Maaaaars! shout Tu su divni ljudi (Sendi i ja), a tu je i Dum. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nemoj tako. :acute: Njemu su sve ovce podjednako bitne. On ih ne odvaja, svaka mu je kao dete, a on je kao Majkl Džekson. :mrgreen: Mislim, zabavan je tip k'o pokojni Majkl, nisam na nešto drugo aludirao. :lol:

E, sad mi ostaje da se pitam odakle tebi tako poverljive informacije. Da niste nekad zajedno cuvali ovce, jel ? :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro, Čak Noris je ipak slabiji od nas dvojice, a pritom postoji još jedan "jači" čovek od njega (Bata Životinja). :mrgreen:

A što se tiče morskih pirana, ne znam kako će se čovek snaći, ali verujem u njega. yes3 :D
Ma kakv Bata, on je sad mator...Batali...On samo živi od ''dobrog glasa'', baš kao i vi...Sve vam je to ''klimavo i na staklenim'' nogama...Ima da vas oduvam...:lol:
Za Deliju ne brinem, on dobro zna šta sa ''piranama'', u to i ne sumnjam...:lol:

Natrag