LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa jeste, on je čovek džentlmen, ne bi on mogao baš tako surov da bude. yes3 :D

P.S. E, ovaj forum kad uspori, baš zna da se popenje na živce. :diablo: Vidi bre tamo Sendi nešto preko veze, nek poprave to ako mogu. :mrgreen:

Nego sta, dusa prava cak i kad su ovce u pitanju :D
Joj, mnogo je usporio wacko2 . Ajd da probam nesto nego prvo da platis :lol: Mada, Dum mi uvek kaze da ne dolazim na forum jer zna u najavi da ce da uspori :(

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Odoh sad, dragi moji! :hi:

scotland.jpg

voli vas vaša Mars:air_kiss:​

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav, Marsovka. :hi: Svrati opet kad si u kraju. :mrgreen:

Dum, nemoj sad da si puna sebe otkad si boldovano-iskošeno-podvučena, pa još i sa titulom, nego isprazni to sanduče. yes3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav, Marsovka. :hi: Svrati opet kad si u kraju. :mrgreen:

Dum, nemoj sad da si puna sebe otkad si boldovano-iskošeno-podvučena, pa još i sa titulom, nego isprazni to sanduče. yes3 :mrgreen:
Šta da kažem..Ja kao ''Teta Dum'', ni sanjala nisam da ću da osvanem sa ovakvom titulom...:lol:
Šta reći...Hvala Tito, ali naziv tvoje Titule nećeš saznati...Bolje je kupi sam, da ti je ja ne bih kupila...A ti znaš kako to može izgledati...:D :D :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šta da kažem..Ja kao ''Teta Dum'', ni sanjala nisam da ću da osvanem sa ovakvom titulom...:lol:
Šta reći...Hvala Tito, ali naziv tvoje Titule nećeš saznati...Bolje je kupi sam, da ti je ja ne bih kupila...A ti znaš kako to može izgledati...:D :D :D

Znam, imao sam u vidu "osvetu", dve reči, inicijali FB. Jel sam u pravu? :lol:

Nego, obriši bre više od jedne poruke, što si stipsa, opet ne mogu da ti pošaljem. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Teta Dum, 'ajde nam izmenjaj rec "pracka" kroz padeze :lol:

Natrag