LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Tačno, možda je malo preterao u "čuvanju"... pa sad neka fali... :lol:
Nadam se samo da ne fali neka bitna :vorred: :lol:
E, nemoj ti njemu da nameces tu nepostojecu dilemu, jel znas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tačno, možda je malo preterao u "čuvanju"... pa sad neka fali... :lol:
E što mi drago, kad se pojave i ovi sa ''druge planete'', a pogode temu..Kao da sam znala kad treba da dođem!
A koga je ono Delija pozdravio pre nego je otišao na to more da ... se kupa i soli?:blum3:
Pa gde ste BRE divni ljudi?![]()
Tito, ne znam da li si čuo, ali Čak Noris je javno priznao, da je jedini poraz doživeo od Dum...i jedino je otplakao zbog Dum...Eto, koliko sam moćna...
Ma nisam ja mislila na forumske ''pirane'',nego na morske...one male...:lol:
Nadam se samo da ne fali neka bitna :vorred: :lol:
E, nemoj ti njemu da nameces tu nepostojecu dilemu, jel znas![]()
Pa gde ste BRE divni ljudi?![]()
E malo i ja da se pravim važna!!! :lol: Ne samo ti i Sendi!
A i temu sam pogodila... jednom!
A di mi je drug Tiiitooooooooo?![]()
A koga je ono Delija pozdravio pre nego je otišao na to more da ... se kupa i soli?:blum3:
Hajde reci jednom, gde mi je Dummmmm, platiću ti u zlatu...:lol:
Nemoj tako. :acute: Njemu su sve ovce podjednako bitne. On ih ne odvaja, svaka mu je kao dete, a on je kao Majkl Džekson. :mrgreen: Mislim, zabavan je tip k'o pokojni Majkl, nisam na nešto drugo aludirao. :lol:
Ma kakv Bata, on je sad mator...Batali...On samo živi od ''dobrog glasa'', baš kao i vi...Sve vam je to ''klimavo i na staklenim'' nogama...Ima da vas oduvam...:lol:Dobro, Čak Noris je ipak slabiji od nas dvojice, a pritom postoji još jedan "jači" čovek od njega (Bata Životinja). :mrgreen:
A što se tiče morskih pirana, ne znam kako će se čovek snaći, ali verujem u njega. yes3![]()