Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma čekaj bre Death! :)Koja je razlika između mene koja je prenela neki abar i tebe, koji si znatiželjan da ga čuješ? Nikakav...yes3
I moraš da uzmeš jednu stvar u obzir...Ja sam bila primorana to da gledam i slušam...A onda ''otvorim svoju dušu'' forumu, kad ono Death koji to baš mora da pročita...A mogao si se praviti da nisi ni primetio post...Nemoj sad da mi ''vrdaš''...Kao ja sam fin, a Dum je...Pa ne mogu ni da kažem...Tol'ko si me sad nasekirao...:vorred::D

Stani malo, kako bih ja znao za aber da nije tebe :acute:
A drugo ,šta da ti radim kad nisi znala da prećutiš...kao bila primorana, baš kad se pričaju pikanterije trougla mesto zbivanja tvoja kancelarija smile3
Zato kad si već počela pričaj nam još malo, jel se i dalje supružnici biju kod kuće i tako to :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Stani malo, kako bih ja znao za aber da nije tebe :acute:
A drugo ,šta da ti radim kad nisi znala da prećutiš...kao bila primorana, baš kad se pričaju pikanterije trougla mesto zbivanja tvoja kancelarija smile3
Zato kad si već počela pričaj nam još malo, jel se i dalje supružnici biju kod kuće i tako to :)
Pa ne znam šta da ti kažem...Ponekad te neke stvari ne interesuju, a tebi se same nameću...
Trenutno sam dezinformisana...Prvo, ne radimo više na zajedničkom projektu, a koleginica koja nas o svemu informiše, bez obzira da li to neko želi da čuje ili ne, je već dva meseca na ''bolovanju''...Ranije smo znali, kada ''supruga'' dođe sa naočarima za sunce na posao, da je pao ''box-meč''...Veliki kolektivi nude razne ''čudake''...Ima svega i svačega. Uh, malo sam ovo uozbiljila...

Kažu, da ljudi koji tračare imaju lepši ''ten''...Koliko ih ovde istračarih, biću prava lepotica...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa ne znam šta da ti kažem...Ponekad te neke stvari ne interesuju, a tebi se same nameću...
Trenutno sam dezinformisana...Prvo, ne radimo više na zajedničkom projektu, a koleginica koja nas o svemu informiše, bez obzira da li to neko želi da čuje ili ne, je već dva meseca na ''bolovanju''...Ranije smo znali, kada ''supruga'' dođe sa naočarima za sunce na posao, da je pao ''box-meč''...Veliki kolektivi nude razne ''čudake''...Ima svega i svačega. Uh, malo sam ovo uozbiljila...

Kažu, da ljudi koji tračare imaju lepši ''ten''...Koliko ih ovde istračarih, biću prava lepotica...:lol:

Eh, baš šteta ali kad saznaš nešto novo obavezno javi :D
Lepo si sve objasnila, dovoljno je, za sada yes3

Ne bih da se priča da sve pamtim, al i sama si pominjala kad se skockaš....izglada da već deluje :D

Odoh malo da zakačim mega-master utakmicu Roma-Inter pa se vraćam.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači, ova kafa je namenjena dragoj Ivanjuški...
dory-Other-merci-lovebisous-food-Love-not-s-hearts-mmmmm-26-reggel-nesne-красота-my-album-coffee-pic-funny-Good-Morning-VazutPlacut-Cast-Away-coffe-قلب-prova-food-and-drink-facebook-pictures-Inimi-daniels-m-somanile-first-k-album-keti-goodmorning-ISABEL-B-romantic-friends2sexy-DrinksGifts-del-sensual-Fooddrink-dobro-jutro-morning-comments-Nice-Photos-love-notes-Desert-rose-romance-kaira-romantika-mix-tags-goodnite-Hearts-Art-Sweethearts-General-Pics-my-favs-My-images-Pozdravi-good-mornnig-FOOD-DRINK-FoodDrinks-COFFEE-FOR-ARENA-PICS-manha-noite-dia-Lettys-Album-Verschiedene-good-day-Good-Morning-Pics-you-only-evening-afternoon-heartz-Others-arena-morning-day-sweets-caffe_large.jpg

Naravno, kafica je za tvoju zakletvu... :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ono što je karakteristično za špansku seriju je da ceo scenario ima 20 rečenica, razrađenih na 101.stranu...
Nema smisla sve da otkrivam...Ostaviću svojim dragim čitaocima da puste ''mašti na volju''...:lol:

A sada nešto i za ''njih''....:):):)

U P O Z O R E NJ E

znak-uzvika.jpg

Obaveštavamo sve NE MASTER članove, da ukoliko žele učešće na ovoj počastvovanoj MASTER temi, moraju platiti ''ULAZNICU'', pri ulazu na istu u iznosu od 100 zlatnika dnevno.

Zahvaljujući ''velikodušnosti'' master članova, NE MASTER članovi mogu podići kredit u filijali banke Serbianforuma...

S'LJUBAVLJU VAŠA

DeriDeri Banka :give_rose:

Znao sam da si "ajkula" u biznisu, će se namlatimo love... :D :D :mrgreen:

A to što detalje iz scenarija španske serije ljubomorno čuvaš za sebe, o tome ćemo drugi put. :blum3: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
A stiže treća smena!:D Pa di si druže Tiiiiiitoooooo shout :air_kiss:
Sreća pa bar ne moram da plaćam!:yea: Odahnula sam, iako sam solidno situirana, puna sa evrad i tozla!
Mogla bi da se boldujem al' će Death da me kritikuje kao kad sam se nakrenula!:blum3:
Takav je život!
Nekom majka nekom banka!wacko2

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A stiže treća smena!:D Pa di si druže Tiiiiiitoooooo shout :air_kiss:
Sreća pa bar ne moram da plaćam!:yea: Odahnula sam, iako sam solidno situirana, puna sa evrad i tozla!
Mogla bi da se boldujem al' će Death da me kritikuje kao kad sam se nakrenula!:blum3:
Takav je život!
Nekom majka nekom banka!wacko2

Drugarice Mars :yahoo: Ti si nesumnjivo najmudrija od svih master žena, ali to je zato što uvek slušaš nas... yes3 I trebala si da poslušaš druga Deatha i da se ne zakrivljuješ, jer on to priča za tvoje dobro (a i rasipanje u vreme svetske recesije, pa gde još to ima)... :dntknw: :mrgreen:

Hvala bogu te ti za ovu temu ne treba tozla, ali i inače da znaš, najprijateljskiji savet ti je: Nikako ne uzimati kredit iz DeriDeri banke (u šali nazvanoj, Dum Dum banka), to je samo za ove naivne što trče pred rudu i prosto traže da budu oderaTi. yes3 :mrgreen: (ne mislim na Njušku) :roll:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Drugarice Mars :yahoo: Ti si nesumnjivo najmudrija od svih master žena, ali to je zato što uvek slušaš nas... yes3 I trebala si da poslušaš druga Deatha i da se ne zakrivljuješ, jer on to priča za tvoje dobro (a i rasipanje u vreme svetske recesije, pa gde još to ima)... :dntknw: :mrgreen:

Hvala bogu te ti za ovu temu ne treba tozla, ali i inače da znaš, najprijateljskiji savet ti je: Nikako ne uzimati kredit iz DeriDeri banke (u šali nazvanoj, Dum Dum banka), to je samo za ove naivne što trče pred rudu i prosto traže da budu oderaTi. yes3 :mrgreen: (ne mislim na Njušku) :roll:

Pa jesmo li mi našiji il' nismo? :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E sad stvarno!yes3 Ova master zamlata se odjavljuje!yes3
Laku noć trećoj smeni!

Lepu noć vam želim:)

Natrag