Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ima li ko od Mastera, svi se nešto ućutali. Izgleda da su svi puno očekivali od nastavka španske serije kad ono ništa...ali Dum je navela opravdane razloge, za manjak informacija, tako da ljudi imajte razumevanja yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znao sam da si "ajkula" u biznisu, će se namlatimo love... :D :D :mrgreen:

A to što detalje iz scenarija španske serije ljubomorno čuvaš za sebe, o tome ćemo drugi put. :blum3: :mrgreen:
Nemoj da se ''kitiš'' tuđim perjem, nego da smisliš foru na koji način da ih ''namamimo'' na ovu temu...:)
Ima li ko od Mastera, svi se nešto ućutali. Izgleda da su svi puno očekivali od nastavka španske serije kad ono ništa...ali Dum je navela opravdane razloge, za manjak informacija, tako da ljudi imajte razumevanja yes3
Ma kakve informacije...Nego, hajde lepo da se izjasniš kakav je tvoj plan ? Pročitala sam tvoj post u temi koju sam pokrenula (Da li bi ste se menjali...)...Ne, ono je ''srceparajući post''...Na onakav post ''odmah će da se upeca neka''...
Nemoj sad da se praviš ''mala maca'', nego da čujemo, da li je ono početak tvog projekta ''Kako sam postao Don Žuan''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma kakve informacije...Nego, hajde lepo da se izjasniš kakav je tvoj plan ? Pročitala sam tvoj post u temi koju sam pokrenula (Da li bi ste se menjali...)...Ne, ono je ''srceparajući post''...Na onakav post ''odmah će da se upeca neka''...
Nemoj sad da se praviš ''mala maca'', nego da čujemo, da li je ono početak tvog projekta ''Kako sam postao Don Žuan''...:lol:

Vidi, vidi...nisam znao da neko prati moje aktivnosti na forumu :acute:
Misliš da hoće? Nije mi palo na pamet, ma nikad mi ne bi pal ona pamet da mi nisi skrenula pažnju ali ću ubuduće voditi računa šta pišem ali opet, neko i podsvesno nešto izleti :dntknw:
Imaj ovaj forum dovoljno Don Žuana, u prevodu jajara, pa ne bih da budem u istom košu kao i oni, to mi je plan :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nemoj da se ''kitiš'' tuđim perjem, nego da smisliš foru na koji način da ih ''namamimo'' na ovu temu...:)

Ja da sam talentovan za marketing, dosad bih završio fakultet valjda. :lol: Ne, ne, doći će oni sami kad vide da se ovde svašta dešava, samo polako. yes3 :mrgreen:

Imaj ovaj forum dovoljno Don Žuana, u prevodu jajara, pa ne bih da budem u istom košu kao i oni

Pa i Delija je forumski Don Žuan, ali nije ovo drugo. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidi, vidi...nisam znao da neko prati moje aktivnosti na forumu :acute:
Misliš da hoće? Nije mi palo na pamet, ma nikad mi ne bi pal ona pamet da mi nisi skrenula pažnju ali ću ubuduće voditi računa šta pišem ali opet, neko i podsvesno nešto izleti :dntknw:
Imaj ovaj forum dovoljno Don Žuana, u prevodu jajara, pa ne bih da budem u istom košu kao i oni, to mi je plan :)
Čuj, pa ''odraste'' me ovde od zezanja...Pa moram i ja malo da ''pecnem''...:)

O B A V E Š T E NJ E

znak-uzvika.jpg

Obaveštavamo sve članove NE MASTER tima, da je MASTER tim rešio da izađe u susret ''talentovanim'' NE MASTER članovima, time što će im podeliti besplatne VIP propusnice za ulazak na MASTER temu...
Za sve detaljne informacije, obratite se na šalteru naše DeriDeri banke.

ZA FER I POŠTENO

VAŠ MASTER TIM

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jaoj šta napisa u onoj temi, moraću da odgovorim ali kasnije heheh.

Dum, počela si da se ističeš sa ovim obaveštenjima...početnici na forumu ako slučajno nalete na tvoj rad od momenta od akda si se registrovala svakako će primetiti izvesnu dozu, malu veću, promene u ponašanju.
Kakvu to poruku ostavljaš mladim i neiskusnim nemasterima :acute:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dum, dobra ti je ideja za VIP propusnice, a to "besplatno" ćemo im naplatiti na drugi način. :D

Dum, počela si da se ističeš sa ovim obaveštenjima...početnici na forumu ako slučajno nalete na tvoj rad od momenta od akda si se registrovala svakako će primetiti izvesnu dozu, malu veću, promene u ponašanju.

Death, to je dokaz da se i stariji mogu promeniti, a ne samo mladi. yes3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

To znači da nisam nametljiva osoba i sve u svoje vreme...Naravno, sve što više razmenjuješ mišljenja sa ljudima sve ih bolje upoznaješ, onda ti je lako da se sa njima zezaš...Prosto nema zameranja. Ono što mi deluje simpatično ja lako prihvatam. Ne spadam u osobe koje ''idu tamo gde su svi'', već za nekim smehom, dobrom idejom, mišlju...

Poruka neiskusnim nemasterima...Budite ''svoji'', pa ma kako se drugima to činilo...

Nema, kao ''učiteljica sam''....:lol:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Dum, dobra ti je ideja za VIP propusnice, a to "besplatno" ćemo im naplatiti na drugi način. :D
Death, to je dokaz da se i stariji mogu promeniti, a ne samo mladi. yes3 :mrgreen:
Što se tiče VIP propusnica, pa naravno...VIP uvek ima neke ''začkoljice''...Polako :lol:

Teško da se stariji mogu promeniti...Veruj mi na reč :)

Poslednja izmena:
Natrag