Španska serija....
Kao mala, čitala sam bajke, a onda mi se u sećanje ’’urezala’’ bajka ’’U cara Trojana, kozije uši’’...Znači, mali brica podšišivao cara koji ima velike uši, ali su uši bile toliko velike, da je morao to nekome da kaže, pa je po sugestiji šefa, iskopao rupu na proplanku i lepo se ’’ispovedao’’...Onda su čobani od ’’zove’’ napravili frulu , ali kad’ ’’ vidi jada’’, frula svira ’’U cara Trojana, kozije uši’’...I svi saznaju za to...yes3
E tako je i mene moja ’’muka morila’’sorry, pa sam rešila da ’’otvorim dušu’’na stranama foruma, ’’Šta ili ko vas je iznervirao’’, smatrajući da je kopanje ’’rupe’’ i otvaranje duše u istoj, već davno prevaziđena stvar...Međutim, kad ono...:???::???::???:
Znači da ponovim, za one koji nisu bili tako pažljivi kao pojedini...Na poslu sam radila na nečem sa dvoje kolega (koji su inače supružnici), ali on ima švalerku, a ona zna za to, međutim, kada su zajedno u društvu, oni su u bogzna kakvoj ljubavi...Naravno, to nema nikakve veze sa mnom!:acute: Znači još jednom...to nema nikakve veze sa mnom:acute:, ja sam to sve ignorisala. Međutim, ipak me je malo iznerviralo, kada mi je zazvonio telefon i kada je ta ’’švalerka’’, tražila da čuje ’’švalera’’ i ja mu predam slušalicu, a on se javi :’’Reci Dragane, gde da se nađemo...aha...dobro, dobro...’’....:???:
I onda se u meni takav gnev i moral probudio, da sam morala to negde da ’’iznesem’’, da se oslobodim, neviđenog trača...I mali deo tog događaja prenesem u gore pomenutu temu...Kad ne leži vraže...
Ona ’’buva u čarapi’’ (Death):lol:, sve to lepo iščita (valjda voli čovek te serije i zaplete) i umesto da se pravi da ništa nije video, on to sve ’’raznese’’ do druge ''buve'' (Tita):lol:...Za ’’srce ste me ujeli’’...:cray:
Naravučenije br 1: ’’Nema tajne koja nije otkrivena’’...
Naravučenije br 2:’’Muškarac koji čita ženski abar, je veća tračara od one koja ju je napisala’’:mrgreen:
Naravučenije br3:’’Uzimajući u obzir naravučenije br i br 2’’, ove mudre misli bi mogle da se prebace i u temu, koja nosi više zlata i tako to...