Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Uz nove Master snove, očekujem adekvatan odgovor sa posla, a ne da se vadi da je dobra u kuhinji kao što to obično radi u nedostatku argumenata :mrgreen:

Ma dal je moguće da se javlja i sa posla? :dntknw: Ne, ja mislim da grešiš Death, tj. samo si delimično u pravu. Mislim da se javlja na forum dok završava neke važne poslove (multimilionske dilove) istovremeno spremajući ukusne specijalitete u kuhinji. yes3 :mrgreen: Kako to izvodi, e to već ne znam, ali sigurno je tako. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nemam više pojma ,sama će to odgonetnuti ali tek sutra :mrgreen:
A i da nas izvesti o onom ljubavnom trouglu u firmi :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, tačno, zagolicala nas tim trouglom još davno, davala nam uredno "spojlere" iz tekuće epizode, a sad prestala. Nije to lepo od nje. :( moraće sutra i na to da odgovori. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moraće počela bila da priča, sve kako treba ,ali pošto su joj navraćali u kancelariju možda su se neprimetno ušunjali iza leđa i videli da o njima piše na netu. Dum ispade najveći negativac...e, a svaki dan se viđaju, kolege cccc :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma to mora da su neke džukele od kolega, ne bi Dum tek tako prenosila abrove na forum.:roll: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma druže se oni, izgleda da se dugo znaju ,ali sve mi to deluje nekako veštački :mrgreen:

Da, klasika, ovamo Kuco-Maco, skuvala sam kaficu, dođi da se družimo, a kad se raziđu svaka na "svom" forumu krpi ovu drugu. :mrgreen:

E, a što se Njuška plaši da piše u ovoj temi? :dntknw: :blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, klasika, ovamo Kuco-Maco, skuvala sam kaficu, dođi da se družimo, a kad se raziđu svaka na "svom" forumu krpi ovu drugu. :mrgreen:

E, a što se Njuška plaši da piše u ovoj temi? :dntknw: :blum3:

To, čudni su odnosi u toj firmi definitivno :)

Ma misli da ćemo je zezati ako svrati ali takvo razmišljanje je bez osnova :roll:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
To, čudni su odnosi u toj firmi definitivno :)

Ma misli da ćemo je zezati ako svrati ali takvo razmišljanje je bez osnova :roll:

Totalno neka nezdrava atmosfera u firmi, neće to na dobro da izađe, treba im pod hitno neki tim bilding projekat, recimo na safariju u Keniji. yes3 :mrgreen:

Ma gde da je zezamo, u 21. veku, dobu velike duhovno-materijalne emancipacije žena... Stvarno me iznenađuje da ona ima tako nazadna razmišljanja, nisam to od nje očekivao. :roll: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Otvaram temu u kojoj pozivam članove sa statusom master da pišu o svojim master iskustvima, master planovima, master problemima, ali i lepim master stvarima koje idu uz ovaj status, o master majndovima... ma o svemu što je master (i što nije)... :mrgreen:

Ostali članovi strpite se do 2000-og posta. :blum3:

?????????????????????????

Natrag