Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Znači..., ne verujem, koliko ima ''pakosnih i zlih'' ljudi....Ja mislila ''fini momci'', kad oni ''Što volim da komšiji crkne krava''....
Ma 'ajde, molim te...I ova omladina danas....
Prvo da se zahvalim na čestitkama...Inače, ova tema je baš odlična tema i kada sam je videla, žao mi je bilo da je opet neko ne pokrene...yes3
''Riječi'' su jedna od meni interesantinijih tema, a moj saborac Ivanjuška i ja, smo u ''Riječi'' unele baš lep humor...Dobro smo se izezale, i ''prekrojile'' temu, onako kako nama odgovara...Ja sam zadala jednu reč, a vi pokušajte da je odgonetnete, a ne da samo ''pametujete''...:acute:
Ali, što jes', jes', tu bi izgubila mnogo postova i onda bih zamolila administratore, da mi više ne broje postove, nema smisla da ''obnavljam godinu''...:vorred:
A pošto ja nikada nisam bila škrta, evo da vas poslužim sa ovom ''virtuelnom tortom''....
Ne, ovo na vrhu nije paradajiz, nego višnje...
![]()
![]()
Eh ,nema tu pakosti nego najbolje namere, jednom za svagda bi rešila brigu oko broja postova i mirne duše nastavila pohod ka Masteru yes3
Verujem da ste se zabavljale da je bilo zadavanja reči zato i kažem da su to Forumske igre, a tu se postovi ne broje
Ali ne bih mnogo oko toga da se doktoru opet ne povredim sijetu yes3
Pa da i milsio sam da će to negativno da utiče na tebe ,zato i neka ostane na neformalnom predlogu.
Jesu li te višnje prskane ,nećeš valjda da nas otruješ zbog Riječi :vorred: