Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Što se tiče VIP propusnica, pa naravno...VIP uvek ima neke ''začkoljice''...Polako :lol:

Teško da se stariji mogu promeniti...Veruj mi na reč :)

Ma to ja na konto tvoje "promene u ponašanju" koju je Death konstatovao. :mrgreen: :mrgreen:

Zezam se, Dum, nego gde su ti mladi i talentovani nemasteri, ja ih nešto ne viđam po forumu u zadnje vreme. Ne znam da li da napravimo spisak istih pa da im šaljemo VIP pozivnice na pp? :dntknw: :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma to ja na konto tvoje "promene u ponašanju" koju je Death konstatovao. :mrgreen: :mrgreen:

Zezam se, Dum, nego gde su ti mladi i talentovani nemasteri, ja ih nešto ne viđam po forumu u zadnje vreme. Ne znam da li da napravimo spisak istih pa da im šaljemo VIP pozivnice na pp? :dntknw: :mrgreen:
Ne, ne , ne...Ne smemo biti ''nasrtljivi'', ako žele ''VIP ložu'', moraju se malo namučiti...Očekujem Ivanjušku, ona će već smisliti način...Znam ja nju puna je ideja...

Dok se ova Master i ni slučajno Master tema razvija, ja moram malo i da ''izgaram''...Mi stariji, za razliku od vas mladih moramo nešto i da radimo...:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne, ne , ne...Ne smemo biti ''nasrtljivi'', ako žele ''VIP ložu'', moraju se malo namučiti...Očekujem Ivanjušku, ona će već smisliti način...Znam ja nju puna je ideja...

Dok se ova Master i ni slučajno Master tema razvija, ja moram malo i da ''izgaram''...Mi stariji, za razliku od vas mladih moramo nešto i da radimo...:)

To je tačno, hvala vama starijima što radite i što nama mladima omogućavate da kao u Staroj Grčkoj razvijamo svoju duhovnost ne razmišljajući o trivijalnim, svakodnevnim problemima. :roll: :lol:

Njuška je pečena, neće dugo izdržati da ne uzme svoju pozivnicu, cenim da će koliko danas upisati neki post ovde. yes3 :mrgreen: Ne znam kog bi još talentovanog mladog nemastera mogli privući... :dntknw: Možda Besherat, mada nje nema 100 godina...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav svim masterima, ne-masterima, kao i za ove nesvrstane. :mrgreen: Evo da odgovorim i ja pokretaću ove teme, ser masteru Titu kako sam se osećao kad sam postao master. Živeo sam za taj trenutak. Poskakivao sam k'o razdragano dete. :mrgreen: Lepo sam se udomio u ovo vaše carstvo mastera i već sam se odomaćio. yes3

Vidim da ste zaratili sa našim komšijama ne-masterima, a da Ivanjuška seje strah na forumu. Ja predlažem da ona postane naš počasni član. yes3 :mrgreen: Ona čini mi se nema želju da se zaustavi na tituli mastera, nego želi da postane: Capo di tutti capi. :mrgreen:

Tito, namerno sam pustio ton do kraja, neka čuju naše komšije ne-masteri. :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa de si Delija, otiš'o si, a nikom se nisi javio i stoga napravio pometnju na forumu.wacko2 :mrgreen:

Dobro je da si i ti uočio i prozreo Njuškine nečasne namere. yes3 Ma nudili smo joj da uzme kredit u Dum banci (po referentnoj kamatnoj stopi + procenat za Mlađu), nudili joj posle i besplatnu VIP propusnicu za temu, ma šta joj nismo nudili, ali ona se inati, neće da svrati pa to ti je. :dntknw:

"Nosim joj limun, nudim joj krušku,
a ona ni da, pokaže Njušku"...

:lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa de si Delija, otiš'o si, a nikom se nisi javio i stoga napravio pometnju na forumu.wacko2 :mrgreen:

Dobro je da si i ti uočio i prozreo Njuškine nečasne namere. yes3 Ma nudili smo joj da uzme kredit u Dum banci (po referentnoj kamatnoj stopi + procenat za Mlađu), nudili joj posle i besplatnu VIP propusnicu za temu, ma šta joj nismo nudili, ali ona se inati, neće da svrati pa to ti je. :dntknw:

"Nosim joj limun, nudim joj krušku,
a ona ni da, pokaže Njušku"...

:lol: :lol:

:lol:

Ivanjuška je baš krenula u agresivnu propagandu, punu netrpeljivosti prema master raji. :mrgreen: Ipak Tito moram da odam veliko priznanje Ivanjuški. yes3 Spremna je da sruši sve prepreke pred sobom, vidi se da ima hajdučki duh u sebi. :mrgreen:
Bolje Tito da ne svraćamo na Ivanjuškinoj temi ne-masteri, mislim da če nas zasuti kamenicama. :dntknw::mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, mi kao Masteri imamo prava na sve teme, a Njuška nek proba da nas spreči. :blum3: :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ua propaganda!!!

Nedajte se "Ne-Masteri", zele da nas kupe ovim VIP propusnicama pa ko zna sta ce posle da nam rade. :dntknw:

Ne zaboravite kako su zli bili na nasoj temi yes3

Natrag