LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sećam se... davno je to bilo, kad je draga Sendi na temi Dobro jutro poželela laku noć.
Jeste da smo posle nabavile šlem ali do tad... :lol:
:lol:
E, nemam zahvalnice pa moram ovako da ti "zahvalim" sto podseti na tu vec zaboravljenu ispalu :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidim Mars i sama, pokušavaju da me navuku na tanak led a u stvari navlače sebe :)
Ne znam ni ja šta je sa Dum, nešto se promenila ali sad je uzela odmor do nedelje, valjda će da se konsoliduje :D

Prvo sam mislila da odem tamo na onu Ne Master temu, da se malo ''razbaškarim'' pošto nema nikoga...Međutim, videh ovo ''boldirano'' i ostah zatečena...
Dugo sam imala dilemu da li su Death i Delija dva nicka, a jedan čovek...I koji je bolji...A posle ''mi pade na um'', da je možda bolje da pravim drugačije poređenje...''A koji je gori''...:lol:
Međutim, tu se nađe Ivanjuška koja ga je u potpunosti ''razotkrila''...Dakle Death, kako želiš da te zovemo ? :lol: Reci slobodno...Ako si žensko, možemo da razmenjujemo salvete, krpice,recepte...Može to da bude i uzbudljivo....:lol:

Čuj, da li se Dum promenila? A ti promenio pol...Bože sačuvaj, a bio je tako fini dečko...:lol:

Eto, ja se nisam promenila...Samo sam malo na temama, gde je direktnija priča i otvorenije zezanje, pa se samo čini...Inače, ja se nikada ne menjam...Mislim, toliko sam savršena, da nemam potrebe za promenom :lol:

Ne znam šta je sa ostalim masterima...? Mogli bi malo da se oglase...yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidi, vidi, šta Dum zna....dobre su ti te dileme...kao stalno nemaš vremena a u stvari te konstatno pritiskaju dileme oko foruma :acute:
Hehehe, fino je kad jedno promašeno slovo učini temu zanimljivom...nemam strpljenja da pratim i stalno editujem postove kao neki :D
Jok se nisi promenila, nisi smela da pisneš na forumu, dok nisi probila led sa ljubavnim trouglom, sad kad si postala master kao da imaš duple oči, raspisala se na sve strane :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidi, vidi, šta Dum zna....dobre su ti te dileme...kao stalno nemaš vremena a u stvari te konstatno pritiskaju dileme oko foruma :acute:
Hehehe, fino je kad jedno promašeno slovo učini temu zanimljivom...nemam strpljenja da pratim i stalno editujem postove kao neki :D
Jok se nisi promenila, nisi smela da pisneš na forumu, dok nisi probila led sa ljubavnim trouglom, sad kad si postala master kao da imaš duple oči, raspisala se na sve strane :)
Gledam, ima li odnekud da ''bane'' Sendi...Da te malo ''izrešetamo''...:lol:
Pogledaj ti malo bolje...Ja sam otvarala teme i ranije...E sad što ti sad to primećuješ, to je druga stvar....yes3
Ma čekaj bre...Prebacuješ se sa ''gorućih'' pitanja...Prvo da razjasnimo jednu stvar...Jesil' ti muško? :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa, 'de si Dum, ne mogu da te stignem po temama :D
Nego, dok sam pokusavala ( necu ponavljati koliko puta sam pokusavala wacko2 ) da se "ulogujem" nisam gubila vreme nego razmisljala :roll: kako da povecamo profit. Mislim da smo suvise tolerantni prema ne-masterima i kad im vec dopustamo da se setkaju ovuda red je da se uvede tranzitna viza. Mislim, ipak je ovo tema za mastere :D
A, da !

:D

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prvo da se vratim na onu moju temu o maleru, i da ti kažem da Death već ima dovoljno materijala da tamo nešto i napiše...Zamisli da doživiš da te neko pita ''Jesil' ti muško''? I u momenut, kada želiš što brže da odstraniš tu dilemu, ti imaš problem sa konekcijom...:lol: Mslm...

Jao Sendi, kako imaš dobar rezon...Tranzitna viza...Kako to lepo zvuči...:lol: Kako si se samo setila...Samo još da se dogovorimo za cenu...Daćemo im i neke povlastice...Naravno, uvek mogu uzeti pozajmicu u našoj DeriDeri banci, ukoliko nemaju dovoljno novca za vizu...:lol:
Pa sad neka neko kaže kako nismo dobri...mi Masteri...:lol:

Edit: Delija, tačno sam znala da si ti u nekoj ''vezi'' sa Deathom :lol: :lol: :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dum i Sendi, pre neki dan ste napisale da biste volele da se naš bend pojavi kod Saše Popovića u grand paradi. Vidi se da volite Pink, tako da vam je uzaludna ova turbo kičasta kampanja protiv mene i mog druga. :lol:

Natrag