Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum i Sendi, pre neki dan ste napisale da biste volele da se naš bend pojavi kod Saše Popovića u grand paradi. Vidi se da volite Pink, tako da vam je uzaludna ova turbo kičasta kampanja protiv mene i mog druga. :lol:
Ma nije nego...To je bila konstruktivna rasprava..Uzimajući u obzir, sa kakvim ''muzikantima'' raspolažemo, pomislile smo da ćemo kod Sala imati više šanse.....:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Gledam, ima li odnekud da ''bane'' Sendi...Da te malo ''izrešetamo''...:lol:
Pogledaj ti malo bolje...Ja sam otvarala teme i ranije...E sad što ti sad to primećuješ, to je druga stvar....yes3
Ma čekaj bre...Prebacuješ se sa ''gorućih'' pitanja...Prvo da razjasnimo jednu stvar...Jesil' ti muško? :lol:

Nemam šta da gledam, dobro pamtim...sve bojažljivi pokušaju da se vode svakodnevne životne diskusije , ništa više :dntknw:

Spominješ neke dileme oko foruma, kaži još neku pa da se svi smejemo :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Prilikom dolaska na forum, iznenadio sam se kad sam video ovaj bilbord. :D
:mrgreen:

blankbillboardpage.png

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemam šta da gledam, dobro pamtim...sve bojažljivi pokušaju da se vode svakodnevne životne diskusije , ništa više :dntknw:

Spominješ neke dileme oko foruma, kaži još neku pa da se svi smejemo :D
Jao Death, nešto te nije bilo, pa sam pomislila...:''Ma sigurno je Death otišao do ogledala da proveri, jeli ili nije''...(Bože ljudi mogu pomisliti o meni svašta...Naravno, ovo je šala:???:)
Stigao ti je drug...A i moja drugarica je tu...Ima da vas ''razbijemo''....:lol:

Edit: Znači, ne verujem...Ovo postaje ozbiljno...Delija, nisam se to od tebe nadala...:lol: (Hej, super ti je zez :lol:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao Death, nešto te nije bilo, pa sam pomislila...:''Ma sigurno je Death otišao do ogledala da proveri, jeli ili nije''...(Bože ljudi mogu pomisliti o meni svašta...Naravno, ovo je šala:???:)
Stigao ti je drug...A i moja drugarica je tu...Ima da vas ''razbijemo''....:lol:

Edit: Znači, ne verujem...Ovo postaje ozbiljno...Delija, nisam se to od tebe nadala...:lol: (Hej, super ti je zez :lol:)

Nije bilo potrebe da budem na forumu, rekoh da sačekam nešto da napišeš malo konkretnije da ne budu sve prazni postovi ,ali slaba vajda, nisam mnogo propustio :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači, blokirala sam skroz,
dođe mi da Deliju i Detha
smestim u prvi voz.

Pa da se taj voz zaustavi
negde u Sahari,
e kako bih volela da se voz