Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mora da te je iznenadilo sto nije postavljen bilbord na kome su istaknute tvoje vrline :D. Boli, boli, jel :D

Ne bi na bilbordu stale moje vrline. :boast::mrgreen: Sendi, izvini, ali moram da ti kažem, da si nekad k'o zapetljan čvor, teško te je odmrsiti. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav Sendi, biseru moj, svaki editovan post, je tvoj :lol:

Ne vredi, citira jedno pise drugo, nigde veze s vezom, ne zna sta ce pa se uhvatio za moje bisere k'o pijan plota... Pocinjes vec da se ponasas konfuzno ali ja te razumem nego ne znam za druge :vorred: :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mora da te je iznenadilo sto nije postavljen bilbord na kome su istaknute tvoje vrline :D. Boli, boli, jel :D
Sendi, svaka ti se pozlatila...:lol:

Ne znam da li si čula da je izašla nova knjiga...Nisi čula...''I'm the best'' by Delija :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A ti bi da budeš lokomotiva smile3

Da, ja ću biti lokomotiva...I kad se zaustavimo u Sahari, ja ću otkačiti ostale vagone...Šta se ljutiš? Biće ti lepo u Shari...Evo ja sam već bila, ali stvarno...:lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam sad shvatila, da se Delija ređe javlja na SF, zato što se sprema za nastup...:lol:
Večeras si prevazišao i sam sebe...Idi malo pred ogledalo...Divi se sebi...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne vredi, citira jedno pise drugo, nigde veze s vezom, ne zna sta ce pa se uhvatio za moje bisere k'o pijan plota... Pocinjes vec da se ponasas konfuzno ali ja te razumem nego ne znam za druge :vorred: :D
Dobro de, nemoj da se ljuiš, neću više. yes3 Speman sam za tebe da izgovorim magične reči, koje će da vrate osmeh na tvom licu. :D:D:D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ja sam sad shvatila, da se Delija ređe javlja na SF, zato što se sprema za nastup...:lol:
Večeras si prevazišao i sam sebe...Idi malo pred ogledalo...Divi se sebi...:lol:
Jes vala, u pravu si, volim da se šepurim pred ogledalom, k'o seoski ćuran. :lol: Sendi priznaj, da ovo nisi očekivala. :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Džaba ti da otkačiš vagone ako nemaš uglja da nastaviš dalje yes3
Meni pričaš, kako pišem ''prazne postove'' Vidi tebe...Slabo si se pripremio...Ugledaj se na Deliju...On je čak pripremio meni i Sendi, reklamu...Ima sad baš da nam krene....:lol:
Jedva čekaam da postanemo popularne, ima da vas ''otkačimo'', ma nema šanse da više pričamo sa vama...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Au, dokle vi stigoste wacko2
Elem, Dum, verujem da ce biti besteler, tako nesto se ne cita cesto ( osim nas , "jadnika" po forumu koji smo primorani da citamo hvalospeve na njegov sopstveni racun) :D
I veruj da je ogledalo ispred njega, ne odvaja se taj od njega :D
Delija, dragi, ne ljutim se, naprotiv. Pa ti meni uvek izmamis osmeh komentarima cak i kad to ne planiras :D

O, vidi ti Deliju, poceo sa editovanjem i on :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Meni pričaš, kako pišem ''prazne postove'' Vidi tebe...Slabo si se pripremio...Ugledaj se na Deliju...On je čak pripremio meni i Sendi, reklamu...Ima sad baš da nam krene....:lol:
Jedva čekaam da postanemo popularne, ima da vas ''otkačimo'', ma nema šanse da više pričamo sa vama...:lol:

To je bila simbolika...da ne pišem čitave rečenice bez smisla yes3

Ma gde možete bez nas, ko će bolje da vas predstavi javnosti od nas dvojice :D
Ništa nećemo da pričamo šta ste pisale na forumu ,to bi vas upropastilo :lol:

Natrag