- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Opa, drago mi je da je sve uzajamno
Jao Sendi, i majicu sa tvojim likom sam spremna da nosim....:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ajde priznaj da smo vi vaša droga, koju volite da konzumirate. :lol:Aha...Jeste, jeste...Ja ako sa vama ne popričam, ja ne mogu da se smirim...Postala sam ovisnik o vama...:lol:
Evo, baš sada nosim majicu sa vašim likom...(Vidić i Mihailović) :lol:
Isti slučaj sa mnom, i što se tebe tiče. :lol:
Aha...Jeste, jeste...Ja ako sa vama ne popričam, ja ne mogu da se smirim...Postala sam ovisnik o vama...:lol:
Evo, baš sada nosim majicu sa vašim likom...(Vidić i Mihailović) :lol:
Aha, ja sam jedina osoba koja sa -0,5 i -0,75 mora da nosi naočare...yes3Kakve provokacije ,suve činjenice i realnost, samo prijateljsko otvaranje očiju :lol:
Ovo je neka šala na sopstveni račun :lol:
Otkad si se navukla na temu (tj na nas) sve duže i duže ostaješ na forumu :lol:
Sad je praznik...Ne laskaj sebi....:lol:
Ne brini, još uvek nisam izgubljen slučaj :lol: Znaš i sama koja mi je dijagnoza. Inficiran sam tvojim zbunjujučim virusom, i koliko vidim nemaš nameru da se zaustaviš, već širiš epidemiju na forumu. :lol:Koji je tvoj slucaj? :lol:
Ajde priznaj da smo vi vaša droga, koju volite da konzumirate. :lol:
Koji je tvoj slucaj? :lol:
Bože, kakvo samopouzdanje...malo budeš fin sa njima, a oni odmah likuju...Svi ste isti...:lol:Ajde priznaj da smo vi vaša droga, koju volite da konzumirate. :lol:
Nije uzajamno, mi tražimo zanimaciju vi tražite slavu :lol:
Ne brini, još uvek nisam izgubljen slučaj :lol: Znaš i sama koja mi je dijagnoza. Inficiran sam tvojim zbunjujučim virusom, i koliko vidim nemaš nameru da se zaustaviš, već širiš epidemiju na forumu. :lol: