LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nego, videh sinoć da je Sendi ''pala'' na reči ''nežnog labuda'' :lol:...

Hello :D
Jao, jutros se kao hvalim sto sam ranoranilac a ustvari celu noc nisam mogla da spavam od uzbudjenja :blush:

Nego, nema mi labuda, evo jedna pesma da mu podigne samopouzdanje pa se mozda uskoro i pojavi :D

...better than all the rest... :D

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne, ne tako se priča, verovatno će biti u narednom izdanju Skandala :lol:
Jeste ozbiljan, zato baš verujem da je tako rekao, nikakvi aduti ne smeju ostati neiskorišćeni :lol:

Šta ću, živa duša, priznajem poraz :dntknw:
Ne čitam Skandal...Možda budem nekada pročitala, ako mi lekar preporuči....Mislim, ako to bude bilo dobro za moje zdravlje....:lol:
E, ako je to tako da moram da pokažem ''adute'', onda Grand ne dolazi u obzir...Ja sam poštena žena...yes3
Lepo je što si priznao poraz...Mlad si naučićeš...:lol:
Ali ipak, pitaj Deliju oko nekih detalja....
Jaoooo (osećam sad kako stiže ''otrov'' sa tvoje strane...:???::???::???:)

Edit: Zdravo Sendi :)...Upravo objašnjavam Deathu, kako pravi greške u ''koracima'' i kako mora da bude malo suptilniji, da ne kažem, nežniji...:lol:

Inače, za to ''nežni labud'', plakala sam od smeha...kako mu samo pade na pamet....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne čitam Skandal...Možda budem nekada pročitala, ako mi lekar preporuči....Mislim, ako to bude bilo dobro za moje zdravlje....:lol:
E, ako je to tako da moram da pokažem ''adute'', onda Grand ne dolazi u obzir...Ja sam poštena žena...yes3
Lepo je što si priznao poraz...Mlad si naučićeš...:lol:
Ali ipak, pitaj Deliju oko nekih detalja....
Jaoooo (osećam sad kako stiže ''otrov'' sa tvoje strane...:???::???::???:)

Možda bi trebalo da prelistaš da vidiš kako funkcioniše šou biz :lol:
E pa sad je kasno za povlačenje, nema tu hoću-neću ,jesi li ozbiljna ili nisi :lol:

Pa to ,nije sramota priznati poraz kad je očigledno :dntknw:
Ne moram da pitam, mogao sam ranije da postavim na primer:

Ali nije stvar u tome onda ispada da sam mogao da pobedim a nisam hteo, bolje ovako, jednostavno izgubio yes3
Nisam baš u elementu večeras tako da ništa od otrova :dntknw:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Edit: Zdravo Sendi :)...Upravo objašnjavam Deathu, kako pravi greške u ''koracima'' i kako mora da bude malo suptilniji, da ne kažem, nežniji...:lol:

Inače, za to ''nežni labud'', plakala sam od smeha...kako mu samo pade na pamet....

Veruj mi da je i mene posteno zasmejao :lol:
Izgleda da voli pernate zivotinje. Koliko se secam pre toga je pominjao curana... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Možda bi trebalo da prelistaš da vidiš kako funkcioniše šou biz :lol:
E pa sad je kasno za povlačenje, nema tu hoću-neću ,jesi li ozbiljna ili nisi :lol:
Ali nije stvar u tome onda ispada da sam mogao da pobedim a nisam hteo, bolje ovako, jednostavno izgubio yes3
Nisam baš u elementu večeras tako da ništa od otrova :dntknw:
Jednom je meni neko pametan rekao: ''Ponekad je i poraz pobeda''...Iskoristi ovu misao, kao utehu...:lol:
Šalim se naravno....
Moram da vas napustim...Ovde sam skoro 2 sata...Već ozbiljno brinem za sebe, a i imam nekih obaveza...yes3

Pozdravljam vas...Lepo se zezajte...:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jednom je meni neko pametan rekao: ''Ponekad je i poraz pobeda''...Iskoristi ovu misao, kao utehu...:lol:
Šalim se naravno....
Moram da vas napustim...Ovde sam skoro 2 sata...Već ozbiljno brinem za sebe, a i imam nekih obaveza...yes3

Pozdravljam vas...Lepo se zezajte...:)

Ok Dum, pozdrav, nemaš razloga za brigu :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav masterima i ovima što se švercuju u temi, a plava ih boja krasi (neću imenovati)... :roll:

Al ste ispisali u master/nemaster temama za 3 dana, jedva sam pročitao, i više ni ne znam šta sam sve pročitao (pokušavam da zaboravim). :lol:

Koliko vidim, ode Dum na drum, osta švercerka sama, ne piše joj se dobro... :blum3: :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
O, pozdrav Tito :D
E, nije to lepo. Mi se toliko trudili, trckarali tamo - 'vamo od teme do teme a ti bi da zaboravis nase pisanije :acute:
A kad bolje razmislim i ja bih mnogo toga da zaboravim al' dzabe kad pamte drugi :lol:
To si namerno cekao da Dum ode, spijunu jedan, znas da sam malo zbunjena :beee:

Natrag