Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Delija druže, vidim šta rade ove mlade janičarke. :mrgreen: Nema me par dana i odmah prave "jade". :diablo: :mrgreen:
Podrav Mars. Svrati češće na ovu temu, prijatna atmosfera, idilična slika harmonije, ljubavi i topline.CCC A kad mene nema odma' duva Južni i ostali vetrovi, grandovski!:diablo: :lol:
Pa di ste "bre" drugari?
CCC A kad mene nema odma' duva Južni i ostali vetrovi, grandovski!:diablo: :lol:
Pa di ste "bre" drugari?
Podrav Mars. Svrati češće na ovu temu, prijatna atmosfera, idilična slika harmonije, ljubavi i topline.
Tu sam ja, u međusmeni!sorry Kaži kako vas branim od ovih opasnica?Podrav Mars. Svrati češće na ovu temu, prijatna atmosfera, idilična slika harmonije, ljubavi i topline.
Druže Titooooooo shout:air_kiss:Drugarice Master Maaaaaaaars... :yahoo: shout Jel vidiš ti to? :diablo: Saudern Vind & Tarmi Rićmi duva kad te nema. :lol:
Ne brini Mars, Dum je naš ubačeni elemenAt. :mrgreen: Samo smo pustili Njušku da živi u ubeđenju da je možda može pridobiti.
Tu sam ja, u međusmeni!sorry Kaži kako vas branim od ovih opasnica?
A primetila sam da si počeo da se baviš izdavaštvom! :lol: Odlično ti ide!
Samo mi je malo čudno što moram da vas branim i od Dum!:???::???:
Druže Titoooooo shout
Šta ako Ivanjuška prikupi svo zlato (zlatne poluge, nakit, zlatne zube od starijih komšija) i evrad pa se obrati našoj Dum?:vorred:
Hoće li podleći iskušenju? Banka je banka a posebno Deri banka!yes3
Druže Titooooooo shout:air_kiss:
Sećaš li se zakletve, kad smo masterirali... da ćemo negovati prave vrednosti kao što su
bratsko - forumska ljubav i pravi muzički pravci?:blum3: