Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sad verujem u ono što pričaju ljudi, da je Ivanjuška glavni faktor mira na forumu. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
CCC A kad mene nema odma' duva Južni i ostali vetrovi, grandovski!:diablo: :lol:
Pa di ste "bre" drugari?:D:D

Drugarice Master Maaaaaaaars... :yahoo: shout Jel vidiš ti to? :diablo: Saudern Vind & Tarmi Rićmi duva kad te nema. :lol:

Podrav Mars. :D Svrati češće na ovu temu, prijatna atmosfera, idilična slika harmonije, ljubavi i topline. :D:D

Delijin sarkazam eksponencijalno raste iz dana u dan. :mrgreen: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Podrav Mars. :D Svrati češće na ovu temu, prijatna atmosfera, idilična slika harmonije, ljubavi i topline. :D:D
Tu sam ja, u međusmeni!sorry Kaži kako vas branim od ovih opasnica?:D
A primetila sam da si počeo da se baviš izdavaštvom! :lol: Odlično ti ide!:D:D
Samo mi je malo čudno što moram da vas branim i od Dum!:???::???:

Drugarice Master Maaaaaaaars... :yahoo: shout Jel vidiš ti to? :diablo: Saudern Vind & Tarmi Rićmi duva kad te nema. :lol:
Druže Titooooooo shout:air_kiss:
Sećaš li se zakletve, kad smo masterirali... da ćemo negovati prave vrednosti kao što su
bratsko - forumska ljubav i pravi muzički pravci?:blum3:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne brini Mars, Dum je naš ubačeni elemenAt. ;) :mrgreen: Samo smo pustili Njušku da živi u ubeđenju da je možda može pridobiti. :D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ne brini Mars, Dum je naš ubačeni elemenAt. ;) :mrgreen: Samo smo pustili Njušku da živi u ubeđenju da je možda može pridobiti. :D

Druže Titoooooo shout
Šta ako Ivanjuška prikupi svo zlato (zlatne poluge, nakit, zlatne zube od starijih komšija) i evrad pa se obrati našoj Dum?:vorred:
Hoće li podleći iskušenju? Banka je banka a posebno Deri banka!yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Tu sam ja, u međusmeni!sorry Kaži kako vas branim od ovih opasnica?:D
A primetila sam da si počeo da se baviš izdavaštvom! :lol: Odlično ti ide!:D:D
Samo mi je malo čudno što moram da vas branim i od Dum!:???::???:

Jeste, odlučio sam da pomognem našim drugaricama Dum i Sendi. Imaju strastvenu želju da paradiraju na ružičastoj televiziji. Šteta bi bilo da takvi muzički talenti propadnu. yes3:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Druže Titoooooo shout
Šta ako Ivanjuška prikupi svo zlato (zlatne poluge, nakit, zlatne zube od starijih komšija) i evrad pa se obrati našoj Dum?:vorred:
Hoće li podleći iskušenju? Banka je banka a posebno Deri banka!yes3

Pazi, obe su srebroljupke, Dum bi rado prihvatila Njuškinu ponudu, ali Njuška ipak više voli da gomila svoje tozla i evrad tako da nema ništa od tog posla. yes3:mrgreen:

Druže Titooooooo shout:air_kiss:
Sećaš li se zakletve, kad smo masterirali... da ćemo negovati prave vrednosti kao što su
bratsko - forumska ljubav i pravi muzički pravci?:blum3:

Kako da se ne sećam, ali zakletve su tu da bi se rušile. Mislim, neću ja, znaš ti mene, ali ostali su mi malo sumnjivi. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nema smisla da se ''bacam'' u neke druge muzičke pravce, svojim Master drugarima (Titu i Deliji), poklanjam ove stihove, ...:) :) :)
I nemoj neko da kaže kako nisam dobra...:angel:

Rade Jorovic-Nisam ćata

Nisam ćata, nemam ni zanata
al' za ljubav imam diplomu k'o vrata
kada šetam selom
misle da sam Alen Delon
kada nosim jelek i opanke
zategnem se k'o guverner banke!

Era Ojdanić-Nisam majstor da napravim bure

Nisam majstor
da napravim bure
al' sam majstor