Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ni ja ne verujem da vas je Sale ''otkačio''. Zvao sam ga ja, a on meni kaže: Ne spominji mi njih dve, toliko su me iznervirale, da od nervoze ima da mi izrastu volovski rogovi. :lol:
A ne brini ni ti...I ja sam zvala redakciju Blica, rekli su mi da su spremni za ''serijal o tebi''...:lol: :lol: :lol:
Nema Deatha i Tita, pa da vas sve ''obradim'' u kompletu...''Vreme'' me opasno zeza...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nisam hvalisavac i nisam hteo sam da objavim ovu informaciju. Mnogo toga zanimljivog se može pronaći u mojoj autobiografiji, život me je učio ali i kažnjavao. Posle svega, ipak moram reći, da ponosno nosim na ramenima ovu moju, visokopoštovanu glavu. :boast::mrgreen:

Verujem da ima mnogo toga zanimljivog... Sad, ko ima zivaca da prebroji rec "ja" i da je tumaci po slobodnoj volji... :D

Zvao sam ga ja, a on meni kaže: Ne spominji mi njih dve, toliko su me iznervirale, da od nervoze ima da mi izrastu volovski rogovi. :lol:

Aha, dakle drugari :D. Znala sam ja da postoji neka tajna veza izmedju tebe i Saleta ( naravno, ne odnosi se na rogove :roll: ) :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
A ne brini ni ti...I ja sam zvala redakciju Blica, rekli su mi da su spremni za ''serijal o tebi''...:lol: :lol: :lol:
Nema Deatha i Tita, pa da vas sve ''obradim'' u kompletu...''Vreme'' me opasno zeza...
Veruj mi da će to biti maratonski serijal, barem se pojavljujem u Blicu a ne ko ti i Snedi u Svetu, Skandalu. Bruka. :lol:
Nestalo mi zahvalnica.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Veruj mi da će to biti maratonski serijal, barem se pojavljujem u Blicu a ne ko ti i Snedi u Svetu, Skandalu. Bruka. :lol:
Nestalo mi zahvalnica.
(Nema niko zahvalnica, to je postalo normalnoyes3)

Pa eto vidiš, to je samo dokaz koliko si ti u svet šou biznisa, ozbiljno ''zagazio''...Sendi i ja pevamo iz hobija...A Sale nas je primetio...I tako je sve počelo :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
(Nema niko zahvalnica, to je postalo normalnoyes3)

Pa eto vidiš, to je samo dokaz koliko si ti u svet šou biznisa, ozbiljno ''zagazio''...Sendi i ja pevamo iz hobija...A Sale nas je primetio...I tako je sve počelo :lol:
Pričao mi je Sale o tome. Kaže, onog dana kada sam ih video na vašaru kako im ljudi aplaudiraju i klicaju, reko sam sebi, zvezdu su rođene, ali sam se prevario. :lol:

--------------------------------------------------------------------------

Moram da idem, ali pre toga moram da objavim post koji je Sendi editovala pre neki dan, ali sam ja uspeo da sačuvam original. :mrgreen:

Divan si momak Delija, nosiću tvoju sliku kao sveca u svom medaljonu na grudima.

Hvala Sendi. yes3:mrgreen:

Odoh, pozdrav. ;)

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pričao mi je Sale o tome. Kaže, onog dana kada sam ih video na vašaru kako im ljudi aplaudiraju i klicaju, reko sam sebi, zvezdu su rođene, ali sam se prevario. :lol:
Ma šta je tebi :acute: Mi nikada nismo pevale po vašarima...Sad je meni jasno, zašto se on iznervirao...Pobrkao nas je sa nekim...yes3

Ej, a meni ovi iz Blica kažu, da odavno nisu imali ''većeg narcisa'' u redakciji...Jedva su uspeli da napišu par rečenica...Kažu da si toliko bio zauzet, ''diveći se sebi u ogledalu'', da je prosto bilo nemoguće izvući iz tebe bar neku ''prosto proširenu rečenicu''...Malo su se razočarali, ali kažu da su takvi kao ti uvek dobrodošli u redakciju, jer narod voli da čita ''svašta''...:lol:

(ja se samo plašim da ne preteram, pa da se neko ne naljuti)

Edit: sumnjive su mi te Sendine reči...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Edit: sumnjive su mi te Sendine reči...:lol:

E, moja ti, meni je sumnjivo, da ne kazem zabrinjavajuce Delijino ponasanje :vorred: :lol:

Moram da idem, ali pre toga moram da objavim post koji je Sendi editovala pre neki dan, ali sam ja uspeo da sačuvam original. :mrgreen:Hvala Sendi. yes3:mrgreen:

Sta reci osim da ne mogu da se nacudim da jos nesto nisi dodao, imas ti inspiraciju :???: :lol::lol:
Cime se ti, drugar, sluzis :acute:. Molim nadlezne da ukinu opciju citiranja da bi se izbegla zloupotreba iste :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I ja sam tebi pripremila iznenađenje :angel:

delija.png

Opasna ova teta Dum, baš sam se lepo nasmejao. :lol: :lol:

Što se tiče Titovih ''ogledala'' u kući, imam osećaj da on gde god krene kasni...Mora čovek dobro da se ''ogledne''...To su ''zaljubljenici'' u sebe...Od takvih možeš svašta da očekuješ...Kao na primer:autoportret u dnevnom boravku, majica sa svojim likom....:lol:

Kako si znala da sam ja Mladić? :dntknw: :mrgreen:

A sada, svima poklanjam najnovije izdanje lista Svet. yes3

:mrgreen:

173gv.jpg

Delija, ovo izdanje Sveta bih i ja kupio. yes3 Komentar Di Džej Krmka: prajsles. yes3 :mrgreen:

Nema Deatha i Tita, pa da vas sve ''obradim'' u kompletu...

:roll: :roll:

Natrag