Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Opasna ova teta Dum, baš sam se lepo nasmejao. :lol: :lol:
Kako si znala da sam ja Mladić? :dntknw: :mrgreen:
Nemoj mnogo da se smeješ, uvek te može iznenaditi ''naslovna strana'' nekih novina...:lol:
A ti si stvarno Mladić! Tačno sam znala Tvoje ponašanje je sasvim sumnjivo. ''Deluješ'' samo noću, mučki, kada nikog nema...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav svima. :hi: Rekoh da svratim da vas pozdravim, imaću majstore ovih dana kod kuće, ako ima zainteresovanih dobrovoljaca da pomognu, neka mi se jave. Posle one poplave pohvala na moj račun, računam da imam iskrene prijatelje koji žele da pomognu. :mrgreen: Sendi me je već odbila, rekla mi da ne želi da pomaže nekom nikogoviću. sorry:mrgreen:
Vidim da je Tito uživao u ženskom društvu danas. Blažen među ženama. :mrgreen: :D
Svakom bih preporučio da svrati na ovo bogato skladište humora, tokom celog dana odjekuje smeh i pesma. :D Naravno, pozdrav i za ne-mastere. :) Drugari masteri, pokušajte da ih razveselite i da im odagnate tugu dok ne postanu masteri. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, prijatelju, ako treba sakupiću časkom čopor žena, razdelim im po majstorsko odelo i šaljem prvim autobusom na tvoju adresu. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, prijatelju, ako treba sakupiću časkom čopor žena, razdelim im po majstorsko odelo i šaljem prvim autobusom na tvoju adresu. yes3 :mrgreen:
Hvala druže. yes3 Nadam se da ćeš ti biti na čelu tog čopora. :mrgreen: Iskreno, nekih žena se plašim. Evo na primer, Sendi. Deluje mi kao hijena, koja me posmatra kao plen i želi da me rastrgne. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala druže. yes3 Nadam se da ćeš ti biti na čelu tog čopora. :mrgreen: Iskreno, nekih žena se plašim. Evo na primer, Sendi. Deluje mi kao hijena, koja me posmatra kao plen i želi da me rastrgne. :mrgreen:

Ja ću da budem ovan predvodnik, ne brini. yes3 Ili samo ovan. :mrgreen:

Ma Sendi je tvoja robinja i Nada, valjda će joj pamet doći u glavu dok joj završiš fasadu. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja ću da budem ovan predvodnik, ne brini. yes3 Ili samo ovan. :mrgreen:

Ma Sendi je tvoja robinja i Nada, valjda će joj pamet doći u glavu dok joj završiš fasadu. :mrgreen:
Nisi ti ovan, bez obzira što si dobijao najlaskavije pohvale, i što misle da si neki fin, kulturan i dobar momak, ja i dalje mislim da si izuzetno opasan, i da poseduješ vučju čud. :mrgreen:

Kad završim fasadu, nadam se da ću dobiti novu nadu. :mrgreen:

Pozdravljam te druže, odoh na tuširanje, bio sam vredan, znoj mi se sliva niz leđa.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisi ti ovan, bez obzira što si dobijao najlaskavije pohvale, i što misle da si neki fin, kulturan i dobar momak, ja i dalje mislim da si izuzetno opasan, i da poseduješ vučju čud. :mrgreen:

Kad završim fasadu, nadam se da ću dobiti novu nadu. :mrgreen:

Pozdravljam te druže, odoh na tuširanje, bio sam vredan, znoj mi se sliva niz leđa.

Jesam, Delija, opasnost mi je srednje ime. yes3 :D

Kad vidi tvoja Nada ovu poslednju rečenicu, eto ti nje kod tebe. :lol: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao, što volim ove ''hvalisavce''...Pazi Tita, on će da nabavi ''čopor žena'' za pomoć u kući. Ma jok, najbolje je da nabaviš ''kubik žena'' pošto ti to meriš na ''masu'' kako vidim....Ma najbolje je da ih prikupiš, pa da ti ''cepaju drva'' ispred kuće...:lol:
A ovaj Delija je još gori...Naziva žene hijenama.....Sendi je urednik, ima da te ''obriše'' sa lica mesta...znaš :lol:

Klasični primeri, ''muških šovinista''... Naravno, sad su otišli da se malo ''ogledaju'', da obrišu svoje autoportrete u dnevnom boravku i da ispeglaju majice sa svojim likom...:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dum, sumnjaš u moje organizacione sposobnosti? :roll: I kubik ću da skupim ako treba, i dva, u inat. :blum3: :mrgreen:

A sad me izvin'te, čeka me neki Rembrant da mi radi portret. :blum3: :mrgreen:

Natrag