Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
Jel ovo nešto na Rusov račun? :diablo: Jes da je u penziji, al' nije baš toliko mator. :mrgreen:Ljubo Kešelj-Ja vragolan i moj deda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel ovo nešto na Rusov račun? :diablo: Jes da je u penziji, al' nije baš toliko mator. :mrgreen:Ljubo Kešelj-Ja vragolan i moj deda
Jao, jao...Lukav si Tito...Lukav...Ne uvlači PYC-a, niko ga nije pomenuo...:acute:Jel ovo nešto na Rusov račun? :diablo: Jes da je u penziji, al' nije baš toliko mator. :mrgreen:
Jao, jao...Lukav si Tito...Lukav...Ne uvlači PYC-a, niko ga nije pomenuo...:acute:
Ja sam to mislila na vas, koji ste taj ''šmekerski'' nastup nasledili verovatno od nekog...A i samoreklamirate se brate...Dojadiste...Vama je kuća sigurno puna ogledala...''Šepurenje'' vam je na prvom mestu...Nije ni čudo što Delija sebe doživljava kao ''nežnog labuda''...
Nemam sad kad' da te ''otresem''...:lol:
Klasičan "Dum nastup": Nemam sad kad... :blum3:
E, da znaš, imam 2 ogledala u hodniku, a i puno stakla po kući, koje god žensko da dođe samo se ogleda. :lol:
Što se tiče samoreklame, tu ste ti, Sendi i Njuška neprevaziđene (te moj kajmak, te moja farbana ograda, te moja nemaster čast..) :mrgreen: Delija Labud ne može da raširi krila od vas. :diablo: :lol:
I ja sam tebi pripremila iznenađenje :angel:Prpipremiću im danas neko iznenađenje, sad nemam vremena.
Što se tiče samoreklame, tu ste ti, Sendi i Njuška neprevaziđene (te moj kajmak, te moja farbana ograda, te moja nemaster čast..) :mrgreen: Delija Labud ne može da raširi krila od vas. :diablo: :lol:
To u stvari treba da znači, da se uvek može pojaviti i još poneki deo.... :lol:Dum, svaka cast :lol::lol:
Najvise mi se svidja onaj deo gde nije siguran da je rekao o sebi sve sto je zeleo :lol:
Delija, ja sam za dekadu starija od tebe...Možeš misliti kolika je tek moja autobiografija...Samo za razliku od tvoje, moja ima mnogo ''horor delova''...yes3 :lol:Hvala Dum, ovaj put si ti mene nasmejala.
Nisam hvalisavac i nisam hteo sam da objavim ovu informaciju. Mnogo toga zanimljivog se može pronaći u mojoj autobiografiji, život me je učio ali i kažnjavao. Posle svega, ipak moram reći, da ponosno nosim na ramenima ovu moju, visokopoštovanu glavu. :boast::mrgreen: