Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jel ovo nešto na Rusov račun? :diablo: Jes da je u penziji, al' nije baš toliko mator. :mrgreen:
Jao, jao...Lukav si Tito...Lukav...Ne uvlači PYC-a, niko ga nije pomenuo...:acute:
Ja sam to mislila na vas, koji ste taj ''šmekerski'' nastup nasledili verovatno od nekog...A i samoreklamirate se brate...Dojadiste...Vama je kuća sigurno puna ogledala...''Šepurenje'' vam je na prvom mestu...Nije ni čudo što Delija sebe doživljava kao ''nežnog labuda''...:roll:
Nemam sad kad' da te ''otresem''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jao, jao...Lukav si Tito...Lukav...Ne uvlači PYC-a, niko ga nije pomenuo...:acute:
Ja sam to mislila na vas, koji ste taj ''šmekerski'' nastup nasledili verovatno od nekog...A i samoreklamirate se brate...Dojadiste...Vama je kuća sigurno puna ogledala...''Šepurenje'' vam je na prvom mestu...Nije ni čudo što Delija sebe doživljava kao ''nežnog labuda''...:roll:
Nemam sad kad' da te ''otresem''...:lol:

Klasičan "Dum nastup": Nemam sad kad... :blum3:

E, da znaš, imam 2 ogledala u hodniku, a i puno stakla po kući, koje god žensko da dođe samo se ogleda. :lol:

Što se tiče samoreklame, tu ste ti, Sendi i Njuška neprevaziđene (te moj kajmak, te moja farbana ograda, te moja nemaster čast..) :mrgreen: Delija Labud ne može da raširi krila od vas. :diablo: :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Klasičan "Dum nastup": Nemam sad kad... :blum3:

E, da znaš, imam 2 ogledala u hodniku, a i puno stakla po kući, koje god žensko da dođe samo se ogleda. :lol:

Što se tiče samoreklame, tu ste ti, Sendi i Njuška neprevaziđene (te moj kajmak, te moja farbana ograda, te moja nemaster čast..) :mrgreen: Delija Labud ne može da raširi krila od vas. :diablo: :lol:

Potpuno si u pravu Tito. Na svakoj temi žele da dominiraju, uverene u svoju izuzetnost i nadmoć. :D
Za njih ne postoji tuđe mišljenje, i jedna i druga su veliki ljubitelji svoga mišljenja.:D Prpipremiću im danas neko iznenađenje, sad nemam vremena. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prpipremiću im danas neko iznenađenje, sad nemam vremena. :D
I ja sam tebi pripremila iznenađenje :angel:

delija.png

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Kakva samoreklama, pa dok je nama vas dvojice ne moramo da brinemo. Tamo knjiga, onamo bilbord... Pa jos nas preduhitri i postavi nas najnoviji hit, kao da si znao da ce nas skromnost spreciti da ga same "okacimo", nismo mi sklone hvalisanju kao "neki" :curtsey:. Ta ogledala po kuci bolje da nisi pominjao, osecam da ce ti Delija biti cest gost ili je to bio indirektan poziv... :roll:
Dum, svaka cast :lol::lol:
Najvise mi se svidja onaj deo gde nije siguran da je rekao o sebi sve sto je zeleo :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, svaka cast :lol::lol:
Najvise mi se svidja onaj deo gde nije siguran da je rekao o sebi sve sto je zeleo :lol:
To u stvari treba da znači, da se uvek može pojaviti i još poneki deo....;) :lol:
Što se tiče Titovih ''ogledala'' u kući, imam osećaj da on gde god krene kasni...Mora čovek dobro da se ''ogledne''...To su ''zaljubljenici'' u sebe...Od takvih možeš svašta da očekuješ...Kao na primer:autoportret u dnevnom boravku, majica sa svojim likom....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hvala Dum, ovaj put si ti mene nasmejala. :D:D:D

Nisam hvalisavac i nisam hteo sam da objavim ovu informaciju. Mnogo toga zanimljivog se može pronaći u mojoj autobiografiji, život me je učio ali i kažnjavao. Posle svega, ipak moram reći, da ponosno nosim na ramenima ovu moju, visokopoštovanu glavu. :boast::mrgreen:

A sada, svima poklanjam najnovije izdanje lista Svet. yes3

:mrgreen:

173gv.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Dum, ovaj put si ti mene nasmejala. :D:D:D

Nisam hvalisavac i nisam hteo sam da objavim ovu informaciju. Mnogo toga zanimljivog se može pronaći u mojoj autobiografiji, život me je učio ali i kažnjavao. Posle svega, ipak moram reći, da ponosno nosim na ramenima ovu moju, visokopoštovanu glavu. :boast::mrgreen:
Delija, ja sam za dekadu starija od tebe...Možeš misliti kolika je tek moja autobiografija...Samo za razliku od tvoje, moja ima mnogo ''horor delova''...yes3 :lol:

Molim te, kada sledeći but budeš objavljivao neko izdanje, ''ofarbaj me u tamno-smeđe'', ja ti se nikako ne uklapam u plavuše...Može duga kosa, može talasava sa loknama, ali plava nikako...:lol:
Moram da ti kažem, da se loše osećam što nas je Sale ''otkačio''...Sramota :lol:
Ne mogu da shvatim šta je on hteo...A pevamo, ko' ''slavuji''...Ma i stas imamo....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ni ja ne verujem da vas je Sale ''otkačio''. Zvao sam ga ja, a on meni kaže: Ne spominji mi njih dve, toliko su me iznervirale, da od nervoze ima da mi izrastu volovski rogovi. :lol:

Natrag