Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Više vas ima, nije fer, mada ja očekujem da PYC pripopogne ako bude zatrebalo yes3

p.s. Kako jedna govori a nismo pogodili :dntknw:
Death, šta si se uplašio...Nećemo te pojesti...:lol: Ne brini možda i tebi ''osvane'' neki članak u novinama...Ovde se nikada ništa ne zna...
Nemoj da plačeš, možda će i PYC doći....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, šta si se uplašio...Nećemo te pojesti...:lol: Ne brini možda i tebi ''osvane'' neki članak u novinama...Ovde se nikada ništa ne zna...
Nemoj da plačeš, možda će i PYC doći....

Nisam ni rekao...ti odmah nešto da se jede, a već si se hvalila za pršutu i šta još beše, nešto što je još poznato iz tvog kraja :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znala sam ja da se u njemu krije neverovatan talenat. Kazi mi jos da je "Zivotinjsko carstvo" u pitanju?:lol: ( mislim da ce da mi zavrne siju :vorred: )
:lol: :lol: :lol: ''Životinjsko carstvo''...Ha ha ha....
Ne brini, neće ti ''zavrnuti šiju''....Vidiš da nas se plaše....Evo Death, pobeže nema mu PYCa, valjda ne sme da razgovara sa nama šta li...Ti što prete, ti su ti meki koooo pamuuuk....A kući skupljaju salvete i značke...:lol: (e sad će nam zavrnuti šiju:lol:)
Fali im samo ona Rembrant sa ''Čarobnom frulom''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Death, ne reaguj na provokacije.:D Za neke je master još uvek velika uzbrdica, nažalost, ne mogu k'o Dum, prečicom da postanu masteri. Svi znamo da je Dum na neregularan način postala master, tog dana su joj naglo porasli postovi, ubačena je u naše redove i sad je uz Sendi glavni remetilački faktor. :DOpasna je Dum, otvorila je banku da bi ne-masteri upali u dužničko ropstvo i bili njeni robovi. E, sirote naše komšije ne-masteri. :lol:

U pravu si Dum za Sendi. Forum je preplavljen njenim biserima, tako da ću napisati i drugu knjigu. Još uvek su po forumu rasuti njeni biseri i nikako da postignem da ih sakupim sve, stalno dolaze novi. :lol:

Sendi, mene nema razloga da kritikuješ. :acute:

:lol:

Rado bih ostao, ali moram ići, imam goste. Pozdravljam vas. ;)

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nisam ni rekao...ti odmah nešto da se jede, a već si se hvalila za pršutu i šta još beše, nešto što je još poznato iz tvog kraja :lol:
Samo na kutlaču misliš...Klasičan muškarac...Death, to je bilo metaforično...Kako mi je teško da razgovaram sa ljudima koji me ne razumeju...ali stvarnooo:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije bilo metaforično, nemoj da se vadiš :D
Ne brini svi su te razumeli :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije bilo metaforično, nemoj da se vadiš :D
Ne brini svi su te razumeli :lol:
Znaš šta Death, mnogo si se obre'zobrazio...Ne znam ja na kom si ti putu bio, ali na tebe je neko ili nešto izvršilo uticaj...A što nam lepo ne kažeš, gde se smucaš i kakav je to sudbonosni put u pitanju...Neću nikome reći, samo Deliji :angel: :lol:

Evo sad da vidiš kako je Delija popularan....

delija-2-copy.png

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nisam...:dntknw:
Putujem ja stalno i u mislima i bukvalno, a sad je bilo i jedno i drugo :lol:
Kad budem imao dovoljno zanimljivu priču rado ću je baciti na papir tj ovde yes3

Pa da, Deliji žene došle glave, ja se neću tako lako prepustiti emocijama :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
U pravu si Dum za Sendi. Forum je preplavljen njenim biserima, tako da ću napisati i drugu knjigu. Još uvek su po forumu rasuti njeni biseri i nikako da postignem da ih sakupim sve, stalno dolaze novi. :lol:

Ne laje kera sela radi nego... :acute:. U tu knjigu lepo ubaci neku o sebi, veceg bisera nema :blum3:

Evo sad da vidiš kako je Delija popularan....

delija-2-copy.png

:lol: :lol:

Dum, nadam se da sa "Zlobnice" neces preci na "Kasandru" :vorred:
Uzgred, ovaj tekst je mogao da ide i u deo o zdravlju jer se kod pomenutog ocigledno povremeno javlja konfuzija identiteta :D

Natrag