Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
sendi;743674[/QUOTE je napisao(la):
:lol: :lol:

Dum, nadam se da sa "Zlobnice" neces preci na "Kasandru" :vorred:
Uzgred, ovaj tekst je mogao da ide i u deo o zdravlju jer se kod pomenutog ocigledno povremeno javlja konfuzija identiteta :D

Jao Sendi, bolje me ne inspiriši dalje (Kasandra), puna sam ideja...:lol:

Pa mislim da je časopis Lepota i zdravlje, pravi časopis za ovakav naslov...Prošli put je ''Blic'' doživeo kao kompliment...Morala sam malo sve to da ublažim...:lol: Osećam, da će biti oduševljen...:angel:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
sendi;743674[/QUOTE je napisao(la):
:lol: :lol:

Dum, nadam se da sa "Zlobnice" neces preci na "Kasandru" :vorred:
Uzgred, ovaj tekst je mogao da ide i u deo o zdravlju jer se kod pomenutog ocigledno povremeno javlja konfuzija identiteta :D

Pa mislim da je časopis Lepota i zdravlje, pravi časopis za ovakav naslov...Prošli put je ''Blic'' doživeo kao kompliment...Morala sam malo sve to da ublažim...:lol: Osećam, da će biti oduševljen...:angel:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nisam...:dntknw:
Putujem ja stalno i u mislima i bukvalno, a sad je bilo i jedno i drugo :lol:
Kad budem imao dovoljno zanimljivu priču rado ću je baciti na papir tj ovde yes3

Pa da, Deliji žene došle glave, ja se neću tako lako prepustiti emocijama :lol:
Postajem fenomen...Sve po dva posta mi se pojavljuju...Šou...Ovaj sajt, ima ozbiljne probleme...Imaju grešku...Ovo sam ozbiljno rekla...yes3
Jao Death, kao da hoćeš nešto da mi kažeš sa tim osmehom...Reci ti teta Dum, za to drugo....Lepše se čovek oseća kada otkrije čoveku tajnu pogotovo nekom kao meni, koja sam potpuno poverljiva....:angel: Ti znaš da smo mi žene radoznale...Evo ja bih tebi sve rekla...smo kad bih se setila...:lol:

Deliji i Titu su žene došle glave, oni ih mere na ''kubik''...Muške šoviniste...:lol:

Uništiće te Delija kad bude video šta si obelodanila :lol:
Uh, gde mi to reče...znaš kako sam se prepala...''Sve me stra' '' .:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Sta mislis o casopisu "Men's health"? To mozes za rodjendan, najbolji poklon :lol:

Uništiće te Delija kad bude video šta si obelodanila :lol:

Ma, jok, voli on da se prica o njemu :lol:

P.S. Koliko li sam puta poslala jedan isti post... wacko2

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Postajem fenomen...Sve po dva posta mi se pojavljuju...Šou...Ovaj sajt, ima ozbiljne probleme...Imaju grešku...Ovo sam ozbiljno rekla...yes3
Jao Death, kao da hoćeš nešto da mi kažeš sa tim osmehom...Reci ti teta Dum, za to drugo....Lepše se čovek oseća kada otkrije čoveku tajnu pogotovo nekom kao meni, koja sam potpuno poverljiva....:angel: Ti znaš da smo mi žene radoznale...Evo ja bih tebi sve rekla...smo kad bih se setila...:lol:

Deliji i Titu su žene došle glave, oni ih mere na ''kubik''...Muške šoviniste...:lol:

Samo kod tebe se javlja greška :lol:

Nema tajne, možeš da pitaš koga god hoćeš, kod mene se ništa zanimljivo ne dešava :roll:
Na ovom forumu je sve transparentno, ko ima šta da krije taj je na pogrešnom mestu :lol:

Možda bih mogao u njihovo ime još jednu pesmu da ti posvetim :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sta mislis o casopisu "Men's health"? To mozes za rodjendan, najbolji poklon :lol:

Ma Sendi, ko da čeka do rođendana, šta je tebi...Pa njima dvojici je rođendan tek prošao...Mora to da bude pre...:lol:
Sendi, kad bi ti znala, kako ti mene podstičeš...Da si mi malo bliža, pa da ti i ja onako natenane uz kaficu osmislimo jedno remek delo...:lol:

Ja sam svesna da će mi se Delija revanširati, al' šta ću bilo je jače od mene...Nisam mogla da ''trpim'' :lol:

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Samo kod tebe se javlja greška :lol:

Nema tajne, možeš da pitaš koga god hoćeš, kod mene se ništa zanimljivo ne dešava :roll:
Na ovom forumu je sve transparentno, ko ima šta da krije taj je na pogrešnom mestu :lol:

Možda bih mogao u njihovo ime još jednu pesmu da ti posvetim :lol:
Pa kažem ti ja, ne treba ništa kriti...Sećaš se one priče koju sam vam ispričala o caru Trojanu...Svaku tajnu svi znaju...To je tako...

Čuj pesmu, ma hoću neki ''naslov'' to nešto...Alo bre, ja sam karijerista...pa nemoj molim te...:lol: Kad bi samo znao kako je Titu žao što i on nema neki naslov...Jel' i tebi žao, ako jeste, ću ti naprvim jednu...samo da ti izvučem neku ''karakternu crtu''...:roll: :lol:
Čekam Sendi, da mi da neku ideju...Pa da se lepo nadovežem...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja sam svesna da će mi se Delija revanširati, al' šta ću bilo je jače od mene...Nisam mogla da ''trpim'' :lol:

Mislim da ovaj put neće imati milosti...posle će da bude, "Jaoj Dum što ti je to trebalo" :lol:
Očekujem bombastičan naslov...mislim da Delija uopšte neće da izneveri :lol:

Bolje pesma nego naslov...kad bude bilo dovoljno pesama naslovi će da se nižu sami od sebe :lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma Sendi, ko da čeka do rođendana, šta je tebi...Pa njima dvojici je rođendan tek prošao...Mora to da bude pre...:lol:
Sendi, kad bi ti znala, kako ti mene podstičeš...Da si mi malo bliža, pa da ti i ja onako natenane uz kaficu osmislimo jedno remek delo...:lol:

U pravu si, kad bolje razmislim i ja sam nestrpljiva da procitam sta ce "izaci" u novom broju :lol:
Eto, a oni mi kazu da sam remetilacki faktor, "zlobnici" jedni :D
Pa, sad svakako da hoce nego imam utisak da se dobar deo "skrsi" i preko mene :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Уххх, Касандра, Тета Дум, па још повјерљива, Сенди избисери "конфузију идентитета", Делија "рањени Лабуд" (Офелија ти не буди луда, ево теби од лабуда муда. Овога се сјећам из "Представа Хамлета у Мрдуши Доњој).

Дед, ништа не говори, не повјеравај се никоме, женама поготово, на дупе би проговориле. Све држи за себе и сакупљај податке као ја, о свима.

Много се откравиле ове женске, па још кад су у чопору, и треба мушко зезат... нико грлатији од њих.

Ајд мало да уравнотежимо ствар.

Natrag