Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tebi da kažem...to bi bilo isto kao da sam na sav glas viknuo sa Zlatibora :lol:
Ja ne razumem zašto si ti tako nepoverljiv prema meni...A ja bih tebi sve rekla..., ali nemam šta da ti kažem...Inače bih ti rekla...

A znaš koliko je čoveku lakše kada se otarasi onog što ga muči...Evo, zamisli kao da sam tvoj psiholog :lol: Mislim, ja to da ti bude lakše...:lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Da i sad je tek nastala konfuzija, da li je to ona Dum ili neko drugi...Ista je osoba, ali sam neke ljude bolje upoznala...pa znam da me neće pogrešno shvatiti, bar ja tako mislim...

A ti kao fin, a sve budno pratiš...Nijedan detalj ne propustaš....:lol:

Bože Sendi, da li ovi ljudi vide kako si ti domišljata...Svaka ti se pozlatila...:lol:
Ovo je materijal, zlata vredan....:lol:

Ја никада нисам био фин, бар никада нисам продавао финоћу, а прати се само од себе, налетим, прочитам и запамтим... без неког напора. Ја запамтим а људи који су написали почесто и забораве да су написали.

Ма добро, боље да си таква него стално маску да носаш, немам ништа против.

Сенди, још једном да питам, пошто очито размишљаш о другим стварима:"Шта значи оно "конфузија идентитета", први пут чујем."

Дед, у праву си, ником ништа не казуј, само скупљај.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Сенди, још једном да питам, пошто очито размишљаш о другим стварима:"Шта значи оно "конфузија идентитета", први пут чујем."

Nista ne kazujemo samo sakupljamo, zna Delija :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ма добро, боље да си таква него стално маску да носаш, немам ништа против.
Ne, ne nosim ja nikakvu masku i ne prodajem finoću...Zašto bih? Ne znači da ja nisam fina zato što se šalim...Ja sam privatno veliki zezator, i pozitivna osoba, ali mi treba puno vremena da se opustim sa ljudima koje ne poznajem...Sa nekima se verovatno nikada neću ni opustiti, a neki mi ljudi baš odgovaraju...A sa ovima sa kojima sada komuniciram sam i ranije komunicirala na raznim temama....
Nemam potrebe da ti se pravdam, niti mislim da ima potrebe pravdati se bilo kome, ali čisto da se zna...A postoje i neke druge spamerske teme, u kojima se ili nisam pronašla ili nisam od početka...yes3 Prosto sve u svoje vreme....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Е па онда имаш други ПДФ у којем се цијене "ауторски бисери", штета је такво бисерје пред свиње просипати.

Meni je zanimljivo i ovde da prosipam "autorske bisere" dragim ljudima :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ne, ne nosim ja nikakvu masku i ne prodajem finoću...Zašto bih? Ne znači da ja nisam fina zato što se šalim...Ja sam privatno veliki zezator, i pozitivna osoba, ali mi treba puno vremena da se opustim sa ljudima koje ne poznajem...Sa nekima se verovatno nikada neću ni opustiti, a neki mi ljudi baš odgovaraju...A sa ovima sa kojima sada komuniciram sam i ranije komunicirala na raznim temama....
Nemam potrebe da ti se pravdam, niti mislim da ima potrebe pravdati se bilo kome, ali čisto da se zna...A postoje i neke druge spamerske teme, u kojima se ili nisam pronašla ili nisam od početka...yes3 Prosto sve u svoje vreme....

Uh, pa nisam mislio esej da pišeš, opusti se.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Uh, pa nisam mislio esej da pišeš, opusti se.

Da budem iskrena, trudim se da na provokacije ili ne odgovaram ili da ih nekako preskočim...Prosto sam kulturna, iako ne prodajem kulturu...

Dugujem jedan odogovor na Religji..., sad ću to čoveku da odgovorim...

Pozdravljam vas, laku noć :)

Natrag