Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da budem iskrena, trudim se da na provokacije ili ne odgovaram ili da ih nekako preskočim...Prosto sam kulturna, iako ne prodajem kulturu...

Dugujem jedan odogovor na Religji..., sad ću to čoveku da odgovorim...

Pozdravljam vas, laku noć :)

Ni ja neću da odgovaram na tvoje provokacije :lol

Laku noć :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vidim da ste imali izvanrednu predstavu. Sendi i Dum u glavnoj ulozi, Death je dokazao da je najveći profesionalac i naravno tu je Rus sa svojom ulogom negativca. :mrgreen: :D
Dum mi je delovala malo zbunjeno, (dupli postovi) lepo ja rekoh da Sendi dosta utiče na nju. :lol:
Sendi, ja volim tvoje bisere, samo ti nastavi da ih proizvodiš u ogromnim količinama. :mrgreen: Sve ću ih ja na vreme pokupiti, da se halapljive šugave svinje ne bi time hranile. :mrgreen:

delija2copy.png
:lol: Dum, hvala na još jednoj naslovnoj strani. yes3 Trebala si da objaviš i komentare kojih je bilo u ogromnom broju. Evo ja ću pokazati dva poslednja. yes3 :mrgreen:

blicw.jpg

A sada, za sve vas, iznenađenje. Iako su izbačene iz granda, Sendi i Dum su ipak snimile svoje prve albume. :mrgreen:

dumnn.jpg

sendi.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo upravo sam se konektovala...Kada sam pomenula ''tamno-smeđu'' kosu, ja sam se malo ''ujela za jezik''...Znala sam, da ćeš mi prilepiti neku...Jao, ofarbaj me u plavo opet, kad te molim....:lol: :lol: :lol:
Sendi, bila si u pravu, super ti je fotografija...Počinjem da ti zavidim :lol:

Posebno mi se dopada ovaj hit :''Cveta ljubav naša, imam dečka mafijaša''...Jaooooo....Ludilo...:lol:

Znala sam ja da ti ja neću ostati dužna...Ali ako, vredelo je ...Snimila sam ''hit''....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dakle, Delija, prevazilazis sebe :lol:
Nemam mnogo vremena ( ovo mi zvuci poznato, iz neke reklame ili... :vorred: ) pa cu redom.
Samo ih ti skupljaj, verovatno si u deficitu ili je u pitanju manjak inspiracije pa 'ajde jos jedna knjiga, nema veze sta pise bitno da je Delija autor. Ne vredi, mora taj da se istice... :D
OndaK, kazi toj "Katarini" da se ne frlja padezima, vodio se me u Kan, ne u Kanu ili ne govorimo o istom mestu? :vorred: Ups, ovo je bio tvoj biser :D
Dalje sto se albuma tice... Ova pesma "Od mene boljeG nema" bi se bolje uklapala u tvoj album koji u tajnosti pripremas al' kad si je vec prisio meni ne mari, ja ti sa istog posvecujem pesmu "Nisam znala da si tolika budala" :D
Dum, fotosop je cudo a Delija sve cini da nas ulepsa, pravo je zlato :lol:
Pozdrav do kasnije ;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo upravo sam se konektovala...Kada sam pomenula ''tamno-smeđu'' kosu, ja sam se malo ''ujela za jezik''...Znala sam, da ćeš mi prilepiti neku...Jao, ofarbaj me u plavo opet, kad te molim....:lol: :lol: :lol:
Sendi, bila si u pravu, super ti je fotografija...Počinjem da ti zavidim :lol:

Posebno mi se dopada ovaj hit :''Cveta ljubav naša, imam dečka mafijaša''...Jaooooo....Ludilo...:lol:

Znala sam ja da ti ja neću ostati dužna...Ali ako, vredelo je ...Snimila sam ''hit''....:lol:

Pesme su vam već postale veliki hitovi. yes3 Saša Popović nije znao kad vas je najurio, kakvo blago i božanstvene glasove ima. Kad je čuo vaše pesme, sigurno je zinuo od čuda i čupao kosu. :lol:

OndaK, kazi toj "Katarini" da se ne frlja padezima, vodio se me u Kan, ne u Kanu ili ne govorimo o istom mestu? :vorred: Ups, ovo je bio tvoj biser :D

Ajde priznaj da si taj komentar napisala ti. :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jok no sam kliktala na "preporucujem" da pripomognem, onakva podrska je sramota :D
Kad sam htela da ostavim komentar dobih obavestenje da im je server "prs'o" valjda si i njima dojadio :blum3: :D
Zato sam ja dobio onako mali broj komentara. :D Dobio sam i ja obaveštenje od glavnog urednika. :D Reko sam ja odmah sebi: Ovo mora da je neki baksuz hteo da ostavi komentar i u tom trenutku je server ''prs'o''. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zato sam ja dobio onako mali broj komentara. :D Dobio sam i ja obaveštenje od glavnog urednika. :D Reko sam ja odmah sebi: Ovo mora da je neki baksuz hteo da ostavi komentar i u tom trenutku je server ''prs'o''. :lol:

Aaaa, to te boli. A ja se bas cudim koliko dokonih ima :lol: . Nadam se da ces mi nekad to oprostiti :D.
E, sta ti je zivot. Od onakve ljubavi i slatkorecivosti do baksuza :lol:
Nego, mislim da me je onaj namcor Death preduhitrio, verovatno je hteo i on da ti pruzi podrsku, na muci se poznaju junaci a server k'o server, sta on zna :D
E, taaaakooooo, sad mogu lepo po vizu pa sto dalje... :vorred:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dakle, Delija, prevazilazis sebe :lol:
Dum, fotosop je cudo a Delija sve cini da nas ulepsa, pravo je zlato :lol:
E moja Sendi, kakav photoshop, ja se onde ne razaznajem...Nit sam muško, nit sam žensko...Ma strašno sam se rastužila...Opet suze:cray: :lol:
Bolje da se ne bunim mnogo, možda mi sledeći put ''nalepi'' sliku Bokija 13, to već moje srce ne bi moglo da izdrži...:beee:

A što se Deatha, tiče...Ma ljubomoran je on ko ''pašče''....Nije mu izašla naslovna strana, nije snimio ploču, u medijima je potpuno anoniman...Bojim se da će se iskompleksirati...Žao mi ga :lol:

Natrag