Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da ovaj put neće imati milosti...posle će da bude, "Jaoj Dum što ti je to trebalo" :lol:
Uh, pa uz mene plašljivost nikako ne ide...Ja se uvek dočekam na noge...Znam da će to opet biti iz grandovske produkcije, ali sam ga zamolila da me na sledćoj slici ofarba u tamno-smeđe i da mi doda talasa sa ponekom lokonom...Ne ide uz mene plava kosa..Ako to bude uradio, ja ću biti bar malo zadovoljna...

Nego, ne znam kako tebi da se revanširamo...Recimo na ''svađalica'' :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Уххх, Касандра, Тета Дум, па још повјерљива, Сенди избисери "конфузију идентитета", Делија "рањени Лабуд" (Офелија ти не буди луда, ево теби од лабуда муда. Овога се сјећам из "Представа Хамлета у Мрдуши Доњој).

Дед, ништа не говори, не повјеравај се никоме, женама поготово, на дупе би проговориле. Све држи за себе и сакупљај податке као ја, о свима.

Много се откравиле ове женске, па још кад су у чопору, и треба мушко зезат... нико грлатији од њих.

Ајд мало да уравнотежимо ствар.

Kakvo poveravanje, pa i nemam da kažem ništa interesantno, ne bi me ni čule kad bih govorio...zato da ne pričam bezveze i trošim reči :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
U pravu si, kad bolje razmislim i ja sam nestrpljiva da procitam sta ce "izaci" u novom broju :lol:
Eto, a oni mi kazu da sam remetilacki faktor, "zlobnici" jedni :D
Pa, sad svakako da hoce nego imam utisak da se dobar deo "skrsi" i preko mene :lol:
Znaš Sendi, bilo mi je žao da te pomenem, baš te poštujem, ali morala sam da ti ''podignem cenu''...Nek se vidi da zbog tebe vene :lol:

A stigao je i PYC...

Cekaj, bre, Dum. Pa nije valjda i na tebe pocela da utice Delijina sklonost ka publicitetu? :???: :lol:
Eeee, zbunjujete me... :acute:
Jao Sendi, pa ti ne znaš....Pa ja sam ti TV lice...:lol:

Mene kamere vole...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Znaš Sendi, bilo mi je žao da te pomenem, baš te poštujem, ali morala sam da ti ''podignem cenu''...Nek se vidi da zbog tebe vene :lol:

A stigao je i PYC...

Jao Sendi, pa ti ne znaš....Pa ja sam ti TV lice...:lol:

E, bas ti "hvala" al' nemoj vise da mi "dizes cenu" :lol:
Nije sto smo mi ali i ja sam sasvim zadovoljna kako smo "ispale" u onom izdanju, u svakom slucaju bolje nego Krmak :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Uh, pa uz mene plašljivost nikako ne ide...Ja se uvek dočekam na noge...Znam da će to opet biti iz grandovske produkcije, ali sam ga zamolila da me na sledćoj slici ofarba u tamno-smeđe i da mi doda talasa sa ponekom lokonom...Ne ide uz mene plava kosa..Ako to bude uradio, ja ću biti bar malo zadovoljna...

Nego, ne znam kako tebi da se revanširamo...Recimo na ''svađalica'' :lol:

Šta ima da se dočekuješ na noge...sem ukoliko sebe ne doživljavaš kao mačku :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
znaš sendi, bilo mi je žao da te pomenem, baš te poštujem, ali morala sam da ti ''podignem cenu''...nek se vidi da zbog tebe vene :lol:

A stigao je i pyc...

Jao sendi, pa ti ne znaš....pa ja sam ti tv lice...:lol:

Ма да, стигао је и PYC, примјетила послије три поста... много си се распиштољила по спамерима, нико ријеч од тебе да добије. каква метаморфоза... од затворене, неповјерљиве цуре до играња на столу.:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kakvo poveravanje, pa i nemam da kažem ništa interesantno, ne bi me ni čule kad bih govorio...zato da ne pričam bezveze i trošim reči :lol:
Ma Death, ja te čujem odlično...Samo šani ti meni na uvce...Nikom neću reći....Ne trošiš ti bezveze reči, sve su to zlatne informacije...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ма да, стигао је и PYC, примјетила послије три поста... много си се распиштољила по спамерима, нико ријеч од тебе да добије. каква метаморфоза... од затворене, неповјерљиве цуре до играња на столу.:lol:
Da i sad je tek nastala konfuzija, da li je to ona Dum ili neko drugi...Ista je osoba, ali sam neke ljude bolje upoznala...pa znam da me neće pogrešno shvatiti, bar ja tako mislim...

A ti kao fin, a sve budno pratiš...Nijedan detalj ne propustaš....:lol:

Evo malo materijala :D

Bože Sendi, da li ovi ljudi vide kako si ti domišljata...Svaka ti se pozlatila...:lol:
Ovo je materijal, zlata vredan....:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag