Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav i za Tita, gde je ovih dana, ceo forum se pita. :dntknw: :mrgreen:
Nema šta da se pitaš Delija, evo odgovora...Znaš i sam da se stalno hvali, kako skuplja žene na ''kubik''...Ali ova je baš :lol:

tito-slika.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nema šta da se pitaš Delija, evo odgovora...Znaš i sam da se stalno hvali, kako skuplja žene na ''kubik''...Ali ova je baš :lol:

tito-slika.jpg

:lol:

Onaj Tošić ima silikonski mozak, ali Tito je intelektualna gromada, šta mu bi da se spetlja sa ovom Karleušom. E moj Tito, i ti si rešio da proviriš malo u Tošin bunar. (zna Tito šta želim da kažem) :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

Onaj Tošić ima silikonski mozak, ali Tito je intelektualna gromada, šta mu bi da se spetlja sa ovom Karleušom. E moj Tito, i ti si rešio da proviriš malo u Tošin bunar. (zna Tito šta želim da kažem) :lol:
Šifre nisu dozvoljene...Znala sam da ste iz ''špijunske'' branše....:lol:

Što bi rekla Sendi, ''zavrnuće mi šiju'', ali ako...Vredelo je...:lol:

Auuuuuuuuuu, stigao je Tito...Bolje da bežim....:???::???::???:Nemoj mnogo da budeš grub...:vorred:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
a se pitaš Delija, evo odgovora...Znaš i sam da se stalno hvali, kako skuplja žene na ''kubik''...

Dum, nemoj da brineš, verovala ili ne, čak i za takve ja nađem neko zaduženje. yes3 Eto, recimo, ona je dobra za istovaranje cementa, dodavanje cigli i blokova... yes3 :mrgreen:

Delija, u taj bunar neću gvireti, plašim se drekavca. :lol: Nego, vidiš da sam ti našao jeftinu, ne mnogo bistru, a jaku radnu snagu. Završiće ti pos'o očas posla. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, nemoj da brineš, verovala ili ne, čak i za takve ja nađem neko zaduženje. yes3 Eto, recimo, ona je dobra za istovaranje cementa, dodavanje cigli i blokova... yes3 :mrgreen:
Da budem iskrena, malo sam se zabrinula kako ćeš reagovati...Nadam se da se nisi naljutio...Malo sam preterala, ali nadam se ne previše...
A ona je odlična za to što si rekao...Mada znam mnogo njih koji zbog nje ''seku vene''...yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Da budem iskrena, malo sam se zabrinula kako ćeš reagovati...Nadam se da se nisi naljutio...Malo sam preterala, ali nadam se ne previše...
A ona je odlična za to što si rekao...Mada znam mnogo njih koji zbog nje ''seku vene''...yes3

Pa crna Dum, ti kao da me ne poznaješ. :dntknw: Dobro, Karleuša jeste drastičan primer za... ljudsko biće :lol: ali nađe se lek i za nju. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa crna Dum, ti kao da me ne poznaješ. :dntknw: Dobro, Karleuša jeste drastičan primer za... ljudsko biće :lol: ali nađe se lek i za nju. :mrgreen:
Ja sam bila ''preneražena'' jednim njenim spotom u Excluzivu (mislim da se tako zove neka emisija na Prvoj), nastup joj je najviše ličio na neki žestoki i prljavi striptiz...I ona hoće treće dete...Katastrofa...Užas...

No dobro, da malo ovo uozbiljimo...Kada pomenu lek za nju...Ja mislim da su za nju motika i vile ko stvoreni...Sa tako nekim društveno-koristnim radom, biće od nje nešto:yea:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja sam bila ''preneražena'' jednim njenim spotom u Excluzivu (mislim da se tako zove neka emisija na Prvoj), nastup joj je najviše ličio na neki žestoki i prljavi striptiz...I ona hoće treće dete...Katastrofa...Užas...

No dobro, da malo ovo uozbiljimo...Kada pomenu lek za nju...Ja mislim da su za nju motika i vile ko stvoreni...Sa tako nekim društveno-koristnim radom, biće od nje nešto:yea:

Motika, vila, cement... :lol:

Nisam imao to nezadovoljstvo da vidim taj spot, ali evo jedne "fine" sličice no comment tipa. suicidesuicide :lol:

kissq.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sve je lepo Dum izvukla. Da me je Delija slušao na vreme manje bi se razočarao yes3

Natrag