LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E moja Sendi, kakav photoshop, ja se onde ne razaznajem...Nit sam muško, nit sam žensko...Ma strašno sam se rastužila...Opet suze:cray: :lol:
Bolje da se ne bunim mnogo, možda mi sledeći put ''nalepi'' sliku Bokija 13, to već moje srce ne bi moglo da izdrži...:beee:

A što se Deatha, tiče...Ma ljubomoran je on ko ''pašče''....Nije mu izašla naslovna strana, nije snimio ploču, u medijima je potpuno anoniman...Bojim se da će se iskompleksirati...Žao mi ga :lol:

E, ovo za Bokija ti nije trebalo, vec vidim Deliju kako se "pakosno" smeska i smislja plan :lol:
Ne navlaci me da komentarisem o Death-u, i ono malopre me brine sto rekoh :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, ovo za Bokija ti nije trebalo, vec vidim Deliju kako se "pakosno" smeska i smislja plan :lol:
Ne navlaci me da komentarisem o Death-u, i ono malopre me brine sto rekoh :lol:
Ne znam da li sam ti rekla...Delija se malo promenio, od poslednjeg puta kada sam ga videla...Dobio je mnogo na imidžu, postao je popularan...Znaš kako to ide...Tozla, đozluci...ovo, ono...:lol:

Ne brini za Deatha, on je sad na putu...Sudbina ga zove..., a u poslednje vreme, je umiljat ko jagnje...Potpuno se promenio...Mislim da je on skroz ''bezopasan''....:???::???::???: (što bi ti rekla, zavrnuće nam šiju :lol:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam da li sam ti rekla...Delija se malo promenio, od poslednjeg puta kada sam ga videla...Dobio je mnogo na imidžu, postao je popularan...Znaš kako to ide...Tozla, đozluci...ovo, ono...:lol:

Ne brini za Deatha, on je sad na putu...Sudbina ga zove..., a u poslednje vreme, je umiljat ko jagnje...Potpuno se promenio...Mislim da je on skroz ''bezopasan''....:???::???::???: (što bi ti rekla, zavrnuće nam šiju :lol:)

Od "ruznog" paceta do labuda :lol:
E, ako ti je ono umiljato... :???: :lol:
Ne znam za tebe al' ja od sada mudro ( ha, mudro :lol: ) cutim :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Od "ruznog" paceta do labuda :lol:
E, ako ti je ono umiljato... :???: :lol:
Ne znam za tebe al' ja od sada mudro ( ha, mudro :lol: ) cutim :D
Nego šta je nego je umiljat...Otkako se navukao na ''Južni vetar'', postao je mek koooo pamuk...:lol:
Moram da ti kažem da sam pomalo razočarana. Otkako smo postale popularne (pa mislim izdale smo CD), malo obožavatelja...Nema nigde nikog...Eh, kako je tužan život nas ''zvezda''...sorry

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Bolje da se ne bunim mnogo, možda mi sledeći put ''nalepi'' sliku Bokija 13, to već moje srce ne bi moglo da izdrži...:beee:
Ne brini, ljubavnicu Željka Mitrovića neću sigurno da lagerujem ovde. yes3:mrgreen:
Ja već imam jednu dobru ideju. :evil: :mrgreen:

Iz svega što ste napisale, mogu ipak da zaključim, da žudno očekujete moj i dolazak Death-a na ovoj temi, i da sijate od zadovoljstva kad nas vidite. smile3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Iz svega što ste napisale, mogu ipak da zaključim, da žudno očekujete moj i dolazak Death-a na ovoj temi, i da sijate od zadovoljstva kad nas vidite. smile3 :mrgreen:
Auuuuuuu, što si ti samouveren...Ženska ćud je i nauci nepoznanica...Nisi znao :dance2:
Nego da vidiš, kako ti se knjige lepo čitaju, malo su se pohabale, od korišćenja...Nisam htela da otkrivam sadržinu knjiga, pretpostavljam da će tvoji verne obožavateljke znati o čemu se radi...:lol:

delija-enciklopedijaslik.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Auuuuuuu, što si ti samouveren...Ženska ćud je i nauci nepoznanica...Nisi znao :dance2:
Nego da vidiš, kako ti se knjige lepo čitaju, malo su se pohabale, od korišćenja...Nisam htela da otkrivam sadržinu knjiga, pretpostavljam da će tvoji verne obožavateljke znati o čemu se radi...:lol:

delija-enciklopedijaslik.jpg

Hvala Dum. :D Siguran sam da će posle pročitanih knjiga, moje obožavateljke da me uzdižu do božanskih visina. :mrgreen: :D

Moram da pohvalim tebe i Sendi, izgleda da vam posao cveta. :D

:mrgreen:

blankbillboardpage.png

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Dum. :D Siguran sam da će posle pročitanih knjiga, moje obožavateljke da me uzdižu do božanskih visina. :mrgreen: :D

Moram da pohvalim tebe i Sendi, izgleda da vam posao cveta. :D

:mrgreen:

blankbillboardpage.png
Otkačen si skroz...:lol:

Drago mi je da će našem koncertu prisustvovati i ''počasni'' gosti. To već postaje mnogo ozbiljno. Defitivno, svako jutro moram piti pojedno ''živo jaje'', zbog glasnih žica...

Imam tremu...Ipak toliko poznatih ličnosti...Ne znam kako ćemo Sendi i ja to sve izdržati...:lol:

A što se tiče knjiga, tvoje obožavaljke ih i ne čitaju, sasvim je jasno šta piše u njima...:lol: One tveoje knjige, više koriste kao suvenire...Znaš ono, uklapaju ih sa bojom regala...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Imam tremu...Ipak toliko poznatih ličnosti...Ne znam kako ćemo Sendi i ja to sve izdržati...:lol:

Ti i Sendi ste rođene da budete mega zvezde. yes3 :mrgreen: Volite da budete dominantne, za razliku od mene, koji posedujem neku tihu nenametljivost i skromnost. yes3 :mrgreen:

A što se tiče knjiga, tvoje obožavaljke ih i ne čitaju, sasvim je jasno šta piše u njima...:lol: One tveoje knjige, više koriste kao suvenire...Znaš ono, uklapaju ih sa bojom regala...:lol:
Nemoj da širiš lažne informacije. :acute: Moje obožavateljke su opsednute sa mnom i moje knjige sa velikim oduševljenjem čitaju, mada umeju da budu i agresivne, zato pazi šta pišeš. Pitaj Sendi, ona je širila laži o meni, jedva sam je spasio da je ne linčuju. :mrgreen:

Pozdrav i za Tita, gde je ovih dana, ceo forum se pita. :dntknw: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Natrag