Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, sumnjaš u moje organizacione sposobnosti? :roll: I kubik ću da skupim ako treba, i dva, u inat. :blum3: :mrgreen:
A sad me izvin'te, čeka me neki Rembrant da mi radi portret. :blum3: :mrgreen:
A izvini molim te...Kako ti to skupljaš ''žene''...Šta, čekaš ih iza ćoška, pa motkom u glavu...Pa jedino tako, a ne znam kako bi drugačije....:blum3:
Ako, ako...Verovatno je tako i nastala ona čuvena Rembrantova slika ''Noćna straža''....To i liči na tebe, ti samo ovde noću navraćaš...Čovek nije mogao da te ''nahvata'' po danu nikako :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A izvini molim te...Kako ti to skupljaš ''žene''

themagicflutegreavescre.jpg

:lol: :lol:

Ako, ako...Verovatno je tako i nastala ona čuvena Rembrantova slika ''Noćna straža''....To i liči na tebe, ti samo ovde noću navraćaš...Čovek nije mogao da te ''nahvata'' po danu nikako :lol:

Što nas dovodi do zaključka da je na Rembrantovoj slici Mladić. yes3 :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta ti je, šta se ''pališ''...Ta frula funkcioniše samo u bajci. Nisi znao :lol:Nego lepo ti motku u ruke, pa iza ćoška...

Što nas dovodi do zaključka da je na Rembrantovoj slici Mladić. yes3 :lol:
E ovo ti je super fora...:lol: Eto, ti i ja pronađosmo čoveka kroz dva-tri posta, a oni se toliko muče....Mnogo smo pametni :angel:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Aha, stigao je i drug Death, vidim ima neku tešku životnu situaciju...Mogao bi malo podeliti te teške sudbonosne trenutke sa nama. Evo, možeš mi se poveriti, ja bih mogla da ti budem starija sestra...
Slobodno ti meni ispričaj, kakav je to sudbonosni put...Evo, i Delija že te saslušati...Osećam da je i on prava osoba za to...Mismo ti u stvari osobe od poverenja...:):) :angel: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Odmah da kažem...pesma me je održala, što se videlo iz priloženog :lol:

Ne smem mnogo da pričam, ode Delija a Tito Pulo nije tu...ko zna ko sve može da me napadne :vorred:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Odmah da kažem...pesma me je održala, što se videlo iz priloženog :lol:

Ne smem mnogo da pričam, ode Delija a Tito Pulo nije tu...ko zna ko sve može da me napadne :vorred:
A ti jadan ne umeš da se braniš, ma žao mi te skroz...:angel:

p.s.plakala sam od smeha za pesme...ali jedna pesma govori o mome kraju...niste pogodili, a čisto sumnjam da ćete pogoditi...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sendi, Delija je spremio i drugu knjigu, nisi znala :lol: Biće u novinama....:lol:

:lol: :lol: Ne verujem, imam dva posta za postom...Ovaj sajt je čudo....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
A ti jadan ne umeš da se braniš, ma žao mi te skroz...:angel:

p.s.plakala sam od smeha za pesme...ali jedna pesma govori o mome kraju...niste pogodili, a čisto sumnjam da ćete pogoditi...

Više vas ima, nije fer, mada ja očekujem da PYC pripopogne ako bude zatrebalo yes3

p.s. Kako jedna govori a nismo pogodili :dntknw:

Natrag