Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
U zadnje vreme tebi je svaki dan praznik ,samo da se družiš na forumu :lol:
Jeste Death, ja sam zbog tebe na forumu...Da nije tebe, ja ovde ne bi imala šta da tražim...Ja kad god dođem na forum, ja prvo što uradim, ja prvo proverim da li ima tebe...Itd....:lol: Da nema tebe, ja ne znam šta bih...bla bla bla....:lol:

Pozdravljam vas...Stvarno ste me zasmejali...Laku noć ...:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ipak je uzajamno :lol:

Sale te neće ništa razumeti, nećeš daleko dogurati sa takvim stavom :lol:

Jeste Death, ja sam zbog tebe na forumu...Da nije tebe, ja ovde ne bi imala šta da tražim...Ja kad god dođem na forum, ja prvo što uradim, ja prvo proverim da li ima tebe...Itd....:lol: Da nema tebe, ja ne znam šta bih...bla bla bla....:lol:

Vidim da se čudno ponašaš, glupo mi da pitam..a opet sam govorio u množini :lol:
Laku noć :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo ja priznajem. Verujem da ti je sad lakse i poraslo samopouzdanje :lol:
Jeste Sendi. Da si rekla drugačije, zario bih glavu u svoje šake i plak'o k'o malo dete. sorry:mrgreen: Nemoj me povrediti, još se sećam onih tvojih toplih reči: Zavodniče moj, moj nežni labude :lol:

Odoh i ja. :hi:

:lol::lol::lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sale te neće ništa razumeti, nećeš daleko dogurati sa takvim stavom :lol:

E, sad si me bas ubio u pojam, srusio mi i poslednju nadu :lol:

Jeste Sendi. Da si rekla drugačije, zario bih glavu u svoje šake i plak'o k'o malo dete. sorry:mrgreen: Nemoj me povrediti, još se sećam onih tvojih toplih reči: Zavodniče moj, moj nežni labude :lol:

Na ovo nemam komentar osim da ti je moje rame za plakanje uvek na raspolaganju, mislim kad se razocaras svojim izgledom :D
Nezni labude :lol::lol:

Pozdrav svima i od mene ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bolje je tako, kad ti kažem, bolje da se brukaš na forumu, tu te niko ne vidi nego pred višemilionskim auditorijumom da te Sale spusta :lol:
Ja ne znam, šta se to ''koprcaš''...Zar nisi video da smo postale popularne...:lol:
Ej, ako ti nije teško da nam se od sada obraćaš na ''Vi'' :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja ne znam, šta se to ''koprcaš''...Zar nisi video da smo postale popularne...:lol:
Ej, ako ti nije teško da nam se od sada obraćaš na ''Vi'' :lol:

Ja sam čuo da je ovako bilo:

files.php

"Tek si postala Master na SF-u a to je samo početak...da bi postala zvezda moraš manje da spamuješ po forumu i da budeš konkretnija" (rekao bih da je mislio malo da se razgolitiš :blush:) :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam čuo da je ovako bilo:

"Tek si postala Master na SF-u a to je samo početak...da bi postala zvezda moraš manje da spamuješ po forumu i da budeš konkretnija" (rekao bih da je mislio malo da se razgolitiš :blush:) :lol:
Ccccc....Nije on takav kao ti....Mislim, nemoj da projektuješ njegove želje kroz svoje :lol:...Ne bi on želeo da se ja razgolitim....Ozbiljan je to posao...:lol: Verovatno bi morala malo da nosim neke ''uniforme'' i tako to...:dntknw: :lol:
Nego, videh sinoć da je Sendi ''pala'' na reči ''nežnog labuda'' :lol:...
Eto Death, ništa nisi naučio...mnogo si bre ''grub''...Delija se pojavi na 15 minuta i napravi čudo...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ccccc....Nije on takav kao ti....Mislim, nemoj da projektuješ njegove želje kroz svoje :lol:...Ne bi on želeo da se ja razgolitim....Ozbiljan je to posao...:lol: Verovatno bi morala malo da nosim neke ''uniforme'' i tako to...:dntknw: :lol:
Nego, videh sinoć da je Sendi ''pala'' na reči ''nežnog labuda'' :lol:...
Eto Death, ništa nisi naučio...mnogo si bre ''grub''...Delija se pojavi na 15 minuta i napravi čudo...:lol:

Ne, ne tako se priča, verovatno će biti u narednom izdanju Skandala :lol:
Jeste ozbiljan, zato baš verujem da je tako rekao, nikakvi aduti ne smeju ostati neiskorišćeni :lol:

Šta ću, živa duša, priznajem poraz :dntknw:

Natrag