Član
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poruka
- 2.814
Nek vam je sa srećom. yes3Jedva čekaam da postanemo popularne, ima da vas ''otkačimo'', ma nema šanse da više pričamo sa vama...:lol:
:lol:
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nek vam je sa srećom. yes3Jedva čekaam da postanemo popularne, ima da vas ''otkačimo'', ma nema šanse da više pričamo sa vama...:lol:
Sendi, potpuno si u pravu...Ja očekujem neku naknadu od vlasnika ovog sajta...Znaš ''maltretiranje'' pojedinaca, koji nam remete duhovni mir na ovom forumu, mora neko i da plati...pa treba to trpeti...:lol:Elem, Dum, verujem da ce biti besteler, tako nesto se ne cita cesto ( osim nas , "jadnika" po forumu koji smo primorani da citamo hvalospeve na njegov sopstveni racun)
Jao Death, znala sam da si ''kvariša''...Šta to pokušavaš ? Da se baviš ''ucenama'' da bi zaradio na našoj ''grbači'' ? :lol:Ma gde možete bez nas, ko će bolje da vas predstavi javnosti od nas dvojice
Ništa nećemo da pričamo šta ste pisale na forumu ,to bi vas upropastilo
Sendi, potpuno si u pravu...Ja očekujem neku naknadu od vlasnika ovog sajta...Znaš ''maltretiranje'' pojedinaca, koji nam remete duhovni mir na ovom forumu, mora neko i da plati...pa treba to trpeti...:lol:
Jao Death, znala sam da si ''kvariša''...Šta to pokušavaš ? Da se baviš ''ucenama'' da bi zaradio na našoj ''grbači'' ? :lol:
Dum, ajde priznajte da ti i Sendi kad vidite mene i Deatha, poskakujete k'o malo dete, i da razvučete svoje usne u širok osmehSendi, potpuno si u pravu...Ja očekujem neku naknadu od vlasnika ovog sajta...Znaš ''maltretiranje'' pojedinaca, koji nam remete duhovni mir na ovom forumu, mora neko i da plati...pa treba to trpeti...:lol:
Jao Death, znala sam da si ''kvariša''...Šta to pokušavaš ? Da se baviš ''ucenama'' da bi zaradio na našoj ''grbači'' ? :lol:
Sendi, potpuno si u pravu...Ja očekujem neku naknadu od vlasnika ovog sajta...Znaš ''maltretiranje'' pojedinaca, koji nam remete duhovni mir na ovom forumu, mora neko i da plati...pa treba to trpeti...:lol:
Jao Death, što je tebi ovih dana poraslo ''samopouzdanje''...Čime li te hrane kod kuće...Provociraš, bez imalo ''bojazni'' ...Sramota...:lol:Misliš, nikad se nećeš moći odužiti vlasniku sajta što vam omogućava da negde kanališete duhovni nemir
Jok bre, nego da pokažete malo zahvalnosti što ćemo morati da lažemo da bi ste dobili toliko željenu pažnju. Teška su vremena malo je talenata, dok se ne pojave bolji moraćemo sa vama da se zadovoljimo :dntknw:
Jao Death, što je tebi ovih dana poraslo ''samopouzdanje''...Čime li te hrane kod kuće...Provociraš, bez imalo ''bojazni'' ...Sramota...:lol:
dok se ne pojave bolji moraćemo sa vama da se zadovoljimo :dntknw:
Aha...Jeste, jeste...Ja ako sa vama ne popričam, ja ne mogu da se smirim...Postala sam ovisnik o vama...:lol:Dum, ajde priznajte da ti i Sendi kad vidite mene i Deatha, poskakujete k'o malo dete, i da razvučete svoje usne u širok osmeh
Ma uzalud nadoknada, moj nervni sistem je trajno narusen. A verujem u tvoju inspiraciju, uz to maltretiranje i narusavanje duhovnog mira dodaces ti jos nesto, naravno, sa punim pravom, nije ovo lako :lol:
Joj. Pa Delija u pravu si, i kad te ne vidim, dovoljno mi je da te se setim pa da kezim do besvesti