Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ti uopšte nisi u stanju da nešto analiziraš i da daš odg. imam ja kolegicu koja samo zna reći "Ja mislim da je tako".
Naravno da me to ne zanima, a šta si ti uopšte analizorao od onoga što sam ja rekao.
Ne možeš jer nisi u stanju da daš razumnu analizu koji ima duboki smisao.
I naravno da napadaš pošto nisi u stanju da daš ovo što sam spomenuo.
Osim toga izmišljaš, ja samo taj izraz nisam htio da analiziram, ostalo jesam i dao sam razumnu analizu koja obara tvoje stavove, a ti se uhvatio za ovo kao klinac "Neće da me sluša, neće da analizira plasebo efekat".
Ti bolujes od rasprave, nista drugo neces, nego hoces da ti ja nesto obaram a nisi nista ni dao, niti si saslusao sta imam da kazem.
Dobro je rekao Albert Ajnstajn: "vrhunac ignorancije je kad ti se neko podsmeva, a nije te ni saslusao", to ti radis neprestano.
Necu s tobom da razgovaram, promeni svoje ponasanje.
Tačno Mire.
Tvrdio sam da u Keopsovoj Piramidi postoje mere koje je Bog u nju usadio, koje prikazuju godine pojedinih istorijskih događaja, i sada tvrdim da je to tako.
Stvar je u tome što si mi ti pripisao da sam ja pre rekao jedno, a da sada tvrdim drugo, što je tvoja neistina, ( evo tvog citata ):
Gde sam ja napisao "da me je Bog u to osvedočio???"
Ja sam samo izneo jedan zanimljivi podatak, bez preudiciranja o ličnom osvedočenju, a ti si odmah aktivirao svoj protivnički duh, da bi pisao protiv.
Hvatas se u reci kao gde sam ja rekao "da imam osvedocenje..", izvlacis se, a dobro znas da si tvrdio da "racunica nije tvoja" vec da je "Bog u piramide ugradio hronologiju"!
Dakle, pisao si u njegovo ime!
Da je bilo drugacije, ne bi se ni ja ni Jovan protivili niti raspravljali oko necega sto je samo "tvoje nagadjanje"!
Cak i sada ponavljas "da je Bog ugradio hronologiju u piramide" i govoris da je to istina!
Pa kako je to onda tvoje "nagadjanje"???
Ti govoris u njegovo ime, a ovamo kazes da "nemas osvedocenje da je to tako"!?
Pa kako onda uopste smes govoriti u njegovo ime???
Uzas!
Dobro znamo sta si ti tvrdio, zna i Jovan, sve je zapisano na forumu.
Ti samo pokusavas da se izvuces iz onoga u sta si se sam zapetljao, i insistiras na recima. Ja u toj igri necu ucestvovati.