Da si kulturan odgovorio bi. Jer tvoj način govora mi je poznat od jednog teologa. Zato sam te pitao.
Ja govorim istinu, nije da sam nekulturan vec ne zelim da iznosim svoje licne podatke, ja to ni od koga ne trazim niti sam bilo kome dao sem jednoj osobi.
Opet nisi dokazao svoju nauku. Pa nema duše. Duša živa postoji samo kao spoj praha i duha život.
Opet to je netacno, Hristos pravi razliku izmedju duse i tela i to jasnu vidljivu razliku, covek bi bio samo biljka kad ne bi imao dusu tj. bio bi gori od zivotinje.Kao sto avion ima crnu kutiju tako i covek ima dusu, ona oslikava coveka, "Kakva je korist coveku ako ceo svet zadobije, a dusi svojoj naudi?", cemu naudi telu i duhu?
Ne naravno, ja ti psotavljam pitanje ako dusa ne psotoji sta je onda lik Boziji u coveku?
Onda nema ni demona ni prevara.
Demoni pokazuju coveku kako da koristi prirodnu moc(nauku) koju ljudi jos nisu otkrili, a ne daje mu neku svoju moc vec mu daje instrukcije kako da upravlja prirodnim silama ili sam pomaze coveku da upravlja prirodnim silama, jeidna razlika izmedju naucnika i madjionicara je ta sto naucnici postepeno istrazivanjem prirode dolaze do nekih zakljucaka, a madjionicari se ne bave istrazivanjem prirode vec zapovedaju prirodnim silama(uz pomoc djavola ili njegovim rukovodstvom) da bi postigli siti cilj samo brze i lakse.