Magija i Okultizam u Srpskom narodu

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
11. Још рече Господ Мојсију говорећи:
12. Кажи синовима Израиљевим и реци им: Чија би жена застранила те би му згрешила,
13. И други би је облежао, а муж њен не би знао, него би она затајила да се оскврнила, и не би било сведока на њу, нити би се затекла,
--------
18. И поставивши свештеник жену пред Господом нека јој открије главу и метне јој на руке дар за спомен који је дар за сумњу љубавну; а свештеник нека држи у руци својој горку воду, која носи проклетство.

19. И нека свештеник закуне жену, и рече јој: Ако није нико спавао с тобом, и ако ниси застранила од мужа свог на нечистоту, нека ти не буде ништа од ове воде горке, која носи проклетство.
----
22. И нека ти ова вода проклета уђе у црева да ти отече трбух и да ти бедро спадне. А жена нека рече: Амин, амин.

Сад ће испасти да се и Господ бави окултизмом. Ови што се свега плаше и што шире ту науку да одвраћају људе од цркве, а маме у култове, никако не могу да виде праву разлику. Не вреди ни губити време, увек ће спомињати Вавилон, Египћане...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Moj bliska srodnica je dobila 150 molitvi dnevno Mariji i onda je jednom počela da lebdi iznad kreveta i naglo je onda demon spustio. PC promoviše spiritizam i to je jasno ko dan. Vavilonska religija.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
To je dokaz da PC promoviše spiritizam i okultizam. Pop je dao 150 molitvi ovoj osobi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ljudi koji u hinduizmu izgovaraju mantre po sto puta - isto dozivljavaju neka cuda..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To je dokaz da PC promoviše spiritizam i okultizam. Pop je dao 150 molitvi ovoj osobi.

Tebi je to dokaz da crkva promovise spiritizam?
Tebi je Marija demon?

Kakve veze ima i da lebdi,kakav je to dokaz posednutosti? Moze i Bog uciniti da lebdis, moze i sotona. Ali ovde se radi o sukobu dobra i zla, normalno da ce se sotona boriti za prevlast i covek se naci na mukama, ko garantuje da tvoja rodjaka pre toga nije vec bila posednuta...
Ovo si pre svega izmislio.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tebi je to dokaz da crkva promovise spiritizam?

Naravno, toga nema u HAC.

Tebi je Marija demon?

Gdje sam to rekao? Rekao sam da se demon javlja, Marija se ne može javiti.

Kakve veze ima i da lebdi,kakav je to dokaz posednutosti?

Jeste, to se vidi iz iskustava mnogih drugih ljudi.

Moze i Bog uciniti da lebdis, moze i sotona.

Bog ne radi nelogične stvari, iako može.

Ali ovde se radi o sukobu dobra i zla

U kojoj je PC stala na stranu zla.

normalno da ce se sotona boriti za prevlast i covek se naci na mukama, ko garantuje da tvoja rodjaka pre toga nije vec bila posednuta...

Kakve to ima veze. Ovdje sam dokazao da PC promoviše okultizam.

Ovo si pre svega izmislio.

Ona je sama priznala da je bila.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno, toga nema u HAC.

Gdje sam to rekao? Rekao sam da se demon javlja, Marija se ne može javiti.

Jeste, to se vidi iz iskustava mnogih drugih ljudi.

Bog ne radi nelogične stvari, iako može.

U kojoj je PC stala na stranu zla.

Kakve to ima veze. Ovdje sam dokazao da PC promoviše okultizam.

Ona je sama priznala da je bila.

Znas slatko da me nasmejes, uvek.. :)

Natrag