Niko nije tvrdio da je SVAKU rec koju je ona napisala Bog rekao.
U tom smislu - celokupno delo Ellen White jeste od Boga.
Evo Valter kaže da je Laodikeja lažov veći od Jelene jer mene naziva lažom zato što tvrdim da Adventisti spise Bele nazivaju Duh Proroštva a to što ja tvrdim reći će vam milioni Adventista i evo Valter pokazuje u samom početkuda sem Biblije oni imaju Duh Proroštva=Jelenine spise,i ko je lažov Lakiću?Dosad si sve slagao,počni bar nekad za promenu reći istinito bruko isramoto neznam da li je iko više štete naneo Adv. od tebe, kad ljudi čuju kakvi su tamo ni psihijatrijski slučajevi nebi tamo otišli jer oni imaju bar toliko razuma i poštenja.
Okultizam se služi otvorenim lažima i prikrivanjima istine.
Mislim da okultizma koji se razvio pod nazivom ,,Čekaoci sedmog dana,,oni ne čekaju Isusa šta će im On,oni čekaju svog mesiju da ih trajno oslobodi od greha a on je u podnebesju i Bela nam tačno opisuje lokaciju gde se čuje glas njenog boga sa Oriona i za divno čudo SVE okultne zajednice imaju istog boga na istoj lokaciji mora da je stvarno tamo kad sve isto tvrde.
I oni ,,pronalazači,,raznih vrsta oružja i letelica od davnina dobiše sve sa Oriona i Hitlerova organizacija Crno Sunce je dobila nacrte letećihtanjima i atomske bombe.Bela je dobila kako da se obogati na naivnima i drži ih duhom straha u podložnosti.
Poslednja izmena: