Ljudi zar ste ludi...

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
A da malo popraviš prosek teme pa da napišeš nešto ne-glupo? ;)

Ma vec se vidim... wacko2

Nisam sklon da se upustam u rasprave koje nikuda ne vode... wacko2

A, i nisam sklon patetici... :dntknw:

Odmah cu da te razuverim :D Vidi... pitanje je kako se trenutno osecate...
Padalo mi je isto pitanje kao i tebi na pamet, ali sam videla da iste osobe posle 15 minuta menjaju raspolozenje... Smatram da nisu bas toliko ludi, jer za takvo ponasanje dobijes dijagnozicu :D Pa sam temu shvatila, kao kad te neko sretne na ulici i pita "kako si?" a ti odgovoris- "dobro sam"... onda udjes u prodavnicu, cekas pola sata da te usluze i smoris se... sretne te komsija na izlazu, postavi isto pitanje, a ti odgovoris- "ma, evo, smorio sam se cekajuci". Smor te prodje do ulaska do zgrade... Sretnes zgodnu i lepu komsinici i na njeno pitanje odgovoris sa " Sjajno, nikad bolje, kako ste Vi?" :D
Eto... Nek sam ti ja ovako detaljno opisala svoje vidjenje :)

Devojka je objasnila da bolje nije moglo, ne bih nista vise imao da kazem na ovu temu... yes3

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Devojka je objasnila da bolje nije moglo, ne bih nista vise imao da kazem na ovu temu... yes3
A onda smo presli na politiku, pa zaginuli... a sad smo dosli do toga...
ko je ovde lud?!

Dakle, UVERENJA NA SUNCE!!!

crazy.gif

Da se zna ovde ko je ko i sta je sta!!!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Matori ako nemas nista konstruktivno da dodas temi nemoj da postujes bezveze...

Balavi ovo je vrh mojih mogućnosti. I demokratski..."svako ima pravo" i komunistički... "svako prema mogućnostima, svakome prema potrebama". Pravo sam iskoristio, a prema mogućnostima sam dao svoj doprinos. A zašto imam potrebu, to ćemo vjerovatno čuti iz tvoje male radionice psihologa-amatera. Ova tema je po mom mišljenju baš zaslužila jedan temeljit finalni glanc tariguzom... troslojnim... da slučajno ne propadnu prsti.

-------------------------------
wcpapir.gif

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Vibe Tribe-lepo si ti to primetio, da je mnogo nesrećnih na forumu i da su možda baš iz tog razloga ovde. Ajde da odbacimo situaciju u zemlji koja nam je za sve kriva i koja u velikom procentu utiče na sve nas, mislim da je veći problem uopšte sto su ljudi usamljeni, što su se otuđili jedni od drugih. A najveći problem je što nema više ljubavi. Bar je moj utisak takav iz mnogih tema ljubav-seks-romantika, 99% su razočarani, iznevereni ili uopšte ne veruju u ljubav. Čini mi se da smo samo Wayne i ja našli pravu ljubav u životu. Ima još nekih koji se tako predstavljaju ali mi nije jasno zašto onda toliko vremena provode ovde. I uopšte ne razumem kako neko može da provede svo vreme na forumu-kako otvori oči pa do sitnih sati i svaki dan tako.-Zbog ovog komentara će me neki sigurno mrzeti ali stvarno mi nije jasno, ima toliko stvari u životu. .................................
Hajde da kažem nešto o sebi i svom slučaju. Nekada sam tu više nekad menj-sada me nije bilo dva dana i tek sam danas primetila ovu temu. Malo sam sinoć bila tu i smorila sam se ko leš zato što sam predhodne dve večeri bila u provodu što je neuporedivo sa sedenjem i buljenjem u monitor. U stvarnom svetu se osećam zaista živom, Zabavno je ovde na neki poseban način, ima neku drugačiju čar, drugačije je od stvarnosti bar što se tiče izražavanja. Teže mi je dočarati sebe na ovaj virtuelni način, pošto stvarno ne umem biti drugačija nego što jesam, niti želim biti drugačija. Između ostalog mislim da ima ovde izuzetno zabavnih i interesantnih osoba i zbog njih sam ovde i zaista se sjajno zabavljamo. Eto za mene je ovo jedan vid zabave ali bez preterivanja da visim non-stop ovde.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
U pravu si...samo skrati ubuduće postove, jedva sam pročitao :)

Ne slažem se za...to...Ljubav-Seks-Romantika...
Jeste da dominiraju...nesrećni ljudi...ali mislim da je to čisto posledica činjebnice da oni koji su zaista srećni o tome ne pišu već svoje impresije prenose dragim osobama ili se jednostavno skraćeno izražavaju, najčešće...dok ono koji su nezadovoljni ili traže opravdanje ili pokušavaju da se snađu prateći iskustva drugih...
Mada, da ima sve više usamljenih ljudi je činjenica :dntknw:

Natrag