Ljudi zar ste ludi...

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Htela sam.. ali mi zao otici ces tamo gde ne zelim da te posaljem ;)

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Neće biti pucnjave PYC, nemaj brige.
Bahati dječak, rođen sa srebrnom kašičicom u ustima, kome u životu nikad ništa nije falilo (rekao si sinoć da si iz doktorske familije) uzeo pametovat. Pa će on čekati svoju priliku, jer to ništa ne košta, pa njega neće uhvatiti monotonija, jer on neće živjeti kao srednja klasa,pa.... Pa se ON nada da će sutra ipak naći dva-tri pametna posta. I da li je itko na ovom forumu uspješan?
A dotle će naš pametni dečko uredno trošiti pare svojih staraca (sorry, neznam da li radiš, nevjerujem). I on tako može čekati svoju priliku još dugo, dugo.
Vidim da ne razumiješ stvarnost oko sebe.
Kakvu to priliku može čekati čovjek s familijom gdje on jedini radi, i koji je dobio otkaz?
Ljudi koji su gladni to si nemogu priuštiti.
Srednja klasa u koju ti nebi je temelj svakog normalnog društva.
(E PYC, AL TI JE IRITANTAN OVAJ SKOČIMIŠ, ŠTO MI SKAČE PRED OČIMA)
A što se tiče uspješnosti, da li ti sebe ubrajaš među njih. Okreni se oko sebe, pa vidi da li si ti išta od toga sam zaradio i kupio. Ili su starci dali pare.

Ovo nažalost nije potrošeno na temu, ali sam osjetio potrebu da to napišem.

Što se tiče teme slažem se sa Saniom. Moramo početi od sebe i svoje okoline. I mijenjati se. A to traje. Oni koji su gladni vremena nemaju. Šta njima reć, neznam. Ulica? Štrajkovi?
:???:

Naravno da gladni nemaju vremena.Vrlo je jasno da sam se obratio ovima koje se na forumu zale kako su nesrecni a ipak ceo dan provode ovde.

Ako sam sam se rodio sa srebrnom kasicicom u ustima,mora da je u njoj bilo nesto gorko :dntknw:Ja od toga sto ti navodis nista nisam rekao,to su neki tvoji zakljucci da se ja obracam sa visine.Mozda me ti samo gledas iz doline :dntknw:Ja sam niko i nista,samo jedan decko od 19 godina koji vredno uci i radi za svoje bolje sutra.

Sto se tice pitanja da li je na forumu neko uspesan...Ne znam zasto si to na taj nacin shvatio.Pitanje je finansijske prirode jer me zanima da li bi neko ko je u tom smislu siguran provodio vreme na forumima.Mislim da je pitanje na mestu....

A to sto si napisao je stvarno jedina gomila sranja.Ja ovo,ja ono,moji roditelji meni ono...Ne znam odakle ti ideja da imas pravo da se tako obracas mojoj porodici.Ne znas nista o nama,ponasaj se u skladu sa time...

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Svaka čast tvojoj porodici, nisam ih uopće spominjao, otkud ti to. Predlažem ti da polako pročitaš svoje postove, pa onda moj. Pa onda malo razmisli.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Postovi su ti puni nekih indirektnih uvredica :dntknw:

Svaka čast tvojoj porodici, nisam ih uopće spominjao, otkud ti to.
Ovde si me u sustini nazvao debilom...

Predlažem ti da polako pročitaš svoje postove
Da ne znam sta pricam ili pricam napamet...

Kako su tvoji postovi inteligentni i promisljeni u odnosu na moje koji su sve suprotno...

Pa onda malo razmisli.
Da shvatim kako si ti genijalan u odnosu na mene...

Ovde cemo zavrsiti svaku diskusiju,necu vise odgovarati na tvoje postove.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Postovi su ti puni nekih indirektnih uvredica :dntknw:

Ovde si me u sustini nazvao debilom...

Da ne znam sta pricam ili pricam napamet...

Kako su tvoji postovi inteligentni i promisljeni u odnosu na moje koji su sve suprotno...

Da shvatim kako si ti genijalan u odnosu na mene...

Ovde cemo zavrsiti svaku diskusiju,necu vise odgovarati na tvoje postove.

--------------------------------------
wcpapir.gif

Natrag